Ο Ωνάσης είσαι;Προσωπικά,σκανδάλη, κλείστρο ,γεμίζω ένα μπωλ με μίγμα καυσίμου δίχρονου κινητήρα,και γίνεται ... μαμά!
Ο Ωνάσης είσαι;Προσωπικά,σκανδάλη, κλείστρο ,γεμίζω ένα μπωλ με μίγμα καυσίμου δίχρονου κινητήρα,και γίνεται ... μαμά!
Έχω πενελλι καρντια μου...Ο Ωνάσης είσαι;
Συγγνώμη, δεν ήξερα...Έχω πενελλι καρντια μου...
Και μπηγκλΣυγγνώμη, δεν ήξερα...
Δεν έχουν όλοι κομπρεσέρ!!!Έχετε δοκιμάσει αέρα 5-6 bar.
Δεν μένει κολυμπηθρόξυλο στον μηχανισμό ...
Δεκτά και αυτά που είπατε ...
Κάπως έτσι κατέληξε ο άλλος στο νεσεσερ...Δεν έχουν όλοι κομπρεσέρ!!!
Ψάξτε στις μαλακίες που έχουν οι γυναίκες . Θα βρείτε διάφοραΚάπως έτσι κατέληξε ο άλλος στο νεσεσερ...
Ψάξτε στις μαλακίες που έχουν οι γυναίκες . Θα βρείτε διάφορα
Για τις δύσκολες μέρες;Και ταμπον για τις καννες
Έχουν τα βενζινάδικαΔεν έχουν όλοι κομπρεσέρ!!!
Το δικό μου κομπρεσέρ έχει παροχή 8 bar. Αν το χρησιμοποιήσω στον μηχανισμό σκανδάλης θα τα πετάξει όλα ΒασίληΈχετε δοκιμάσει αέρα 5-6 bar.
Δεν μένει κολυμπηθρόξυλο στον μηχανισμό ...
Δεκτά και αυτά που είπατε ...
Λάζαρε δεν παθαίνει τίποτα. Κιεμενα 8 μπαρ είναι και ανέκαθεν μετά το πλύσιμο της σκανδαλοθηκης με καθαρό πετρέλαιο μετά φυσάω επανειλημμένα μέχρι να φύγει τελείως. Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα σε 4 καραμπίνες κιαλλα τόσα σ/π.Το δικό μου κομπρεσέρ έχει παροχή 8 bar. Αν το χρησιμοποιήσω στον μηχανισμό σκανδάλης θα τα πετάξει όλα Βασίλη
Ισχύει. Θα φεύγει καμία ασφάλεια - ελατήριο και μετά άντε βρες το.Το δικό μου κομπρεσέρ έχει παροχή 8 bar. Αν το χρησιμοποιήσω στον μηχανισμό σκανδάλης θα τα πετάξει όλα Βασίλη
Να του κάνεις portingΤο δικό μου κομπρεσέρ έχει παροχή 8 bar. Αν το χρησιμοποιήσω στον μηχανισμό σκανδάλης θα τα πετάξει όλα Βασίλη
Το φοβάμαι Γιάννη. Θα μειώσω την έξοδο και θα δοκιμάσω.Λάζαρε δεν παθαίνει τίποτα. Κιεμενα 8 μπαρ είναι και ανέκαθεν μετά το πλύσιμο της σκανδαλοθηκης με καθαρό πετρέλαιο μετά φυσάω επανειλημμένα μέχρι να φύγει τελείως. Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα σε 4 καραμπίνες κιαλλα τόσα σ/π.
Μην το πηγαίνεις τέρμα κοντάΤο φοβάμαι Γιάννη. Θα μειώσω την έξοδο και θα δοκιμάσω.
Με ένα ηλεκτρικό φυσερο είσαι οκ και για το μπάρμπεκιου.Έχουν τα βενζινάδικα
Για σκανδαλοθήκη ταμάμ