ελα ρε και με τρομαξες!λαδι εβαλες!View attachment 63142Δεκαετιες,'70-'80.Δεν έπαθε και κανένα τίποτα...
Ποιο από αυτά τα γρασσα μπορείς να το βάλεις στο τσοκ και να ρίχνεις στο σκοπευτήριο επί 2-3 μήνες (λίγο λέω) και να έχεις την σιγουριά ότι θα ξεβιδωθεί;
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει προϊόντα καθαρισμού / συντήρησης πυροβόλων όπλων; σε τι διαφέρουν τα μέταλλα και τα καμμένα λάδια από αυτά σε εξαρτήματα ενός αυτοκινήτου; μήπως το πιστόνι ενός όπλου είναι ακριβωτερο από ένα καρμπυρατέρ ή είναι φτιαγμένο από αλλα μέταλλα;
Οι απορίες μπορούν να απαντηθούν και από οποιονδήποτε άλλον γνωριζει...
Το είχα και γω...και μετά το 80...μια χαρά λαδάκι συντήρησης ητανView attachment 63142Δεκαετιες,'70-'80.Δεν έπαθε και κανένα τίποτα...
Εγώ παλαιότερα στα chokes, το super lube έβαζα και ήμουν ευχαριστημένος, έριχνα και πολλά φυσίγγια τότε και έκανα και συχνό καθαρισμο, δεν είχε πρόβλημα.View attachment 63143
Καλά τα λέει ο φίλος Γιάννης @jnp παιδιά. Το superlube και καλά εξειδικευμένο για όπλα δεν προσφέρει anti-seize ιδιότητες. Κοστίζει σε αυτή την ποσότητα 25€. Το permatex κοστίζει 10€ και είναι και anti-seize.
Εγώ παλαιότερα στα chokes, το super lube έβαζα και ήμουν ευχαριστημένος, έριχνα και πολλά φυσίγγια τότε και έκανα και συχνό καθαρισμο, δεν είχε πρόβλημα.
Το θετικό του είναι ότι είναι λευκό,οπότε βλέπεις ποτέ έχει γεμίσει βρωμιά πυρίτιδα κτλ. Το αρνητικό,το μεγάλο πλέον κόστος του..
Πρόσθεσε και ότι δεν λασκάρει το τσοκ...! γιατί είναι πυκνορευστο.Συμφωνώ. Και εγώ ευχαριστημένος είμαι από το superlube. Το άλλο όμως σου εξασφαλίζει ότι δεν θα κολλήσει το τσοκ
Μια χαρά λεπτορευστο λαδι για όλους τους μηχανισμούς.!View attachment 63142Δεκαετιες,'70-'80.Δεν έπαθε και κανένα τίποτα...
Και τι να παθει...View attachment 63142Δεκαετιες,'70-'80.Δεν έπαθε και κανένα τίποτα...
Εγω δεν σας κρυβω....οτι λογω οικονομικης στενοτης πριν λιγα χρονια....δεν μπορουσα να παιρνω τα επωνυμα.....δοκιμασα το singer ...και ακομα αυτο δουλευω....View attachment 63142Δεκαετιες,'70-'80.Δεν έπαθε και κανένα τίποτα...
Ρε φίλε χαλάς την πιάτσα.
Φιλε κι εγω την πατησα. Οταν ανοιξει η σελιδα λες WTF??ελα ρε και με τρομαξες!λαδι εβαλες!
Αρι προσοχή σε ένα σημείο.
Ακου.Ρε φίλε χαλάς την πιάτσα.
Φτηνά υλικά... το όπλο τι είναι; Βαικαλ;
Δεν τόξερα.Αρι προσοχή σε ένα σημείο.
Το μπουκάλι του λίτρου είναι πιο παχυρευστο από το μικρό μπουκαλάκι με το ρύγχος.
Δεεεεεεν παιζεσαι ρε