Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι Φινλανδοί είναι λυσσαλεοι κυνηγοί και ψαράδες. Μαχαίρια Martiini, Rapala ψαρικά, χρώματα βαφής, ηλεκτρονικά μαραφέτια, κλπ ειναι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
Έχω ξανασκεφτει να δοκιμάσω για καθαρισμό κάννης καθαριστικό αφρού για φούρνους ή ψησταριές, μήπως κάποιος ήδη το δοκίμασε να μας πει; θα το κάνω σε πρώτη ευκαιρία πάντως.
Έχω ένα baikal μονοκανο του πατέρα μου. Λέω να δοκιμάσω φορνετ για φούρνους. Τι να πάθει; Αυτό που φοβάμαι μόνο είναι η μυρωδιά μετά.

Ποιο μπάρμπεκιου έχεις , ειναι με ινοξ σχαρα ?
Ρε???? τι γελάτε ρεεε ??? Καθε τρία χρόνια φωνάζω εταιρία και το γυαλίζει το bbq , ξέχωρα καθε χρόνο που το καθαρίζω και εγω απο κάτω απο τα μπερνερ ( εντάξει η εταιρία το κανει λες και το αγόρασες την ίδια μέρα ) .
Για αυτό ρώτησα τον άνθρωπο αν παίζει κανένας αφρός καθαριστικός μπας και γλυτώσω τα κερατιάτικα ...

Έχω ένα baikal μονοκανο του πατέρα μου. Λέω να δοκιμάσω φορνετ για φούρνους. Τι να πάθει; Αυτό που φοβάμαι μόνο είναι η μυρωδιά μετά.
Πάρε καλύτερα κανά AC 90. Πιο φτηνό θα σου έρθει. Εντάξει το τερματησες.

Εννοείται μόνο μέσα στην κάννη...και ακολουθας τις οδηγίες. Μην σε πιάσει το πατριωτικό και περάσεις και τα ξύλα! 😆

Πάρε καλύτερα κανά AC 90. Πιο φτηνό θα σου έρθει. Εντάξει το τερματησες.
Σκέψου απλά τι τραβάει μια κάννη εσωτερικά από τα καυτά αέρια, την πίεση και τα σκάγια. Τα καθαριστικά είναι φτιαγμένα για να διαλύουν καμμένα λάδια κλπ χωρίς να πειράζουν το ατσάλι, το χρώμιο, το νίκελ και το σμάλτο. Η κάννη είναι ατσάλι με επικάλυψη χρωμίου...

Σκέψου απλά τι τραβάει μια κάννη εσωτερικά από τα καυτά αέρια, την πίεση και τα σκάγια. Τα καθαριστικά είναι φτιαγμένα για να διαλύουν καμμένα λάδια κλπ χωρίς να πειράζουν το ατσάλι, το χρώμιο, το νίκελ και το σμάλτο. Η κάννη είναι ατσάλι με επικάλυψη χρωμίου...

έχω ένα γνωστό που χρησιμοποιεί λιποκαθαριστη σε όπλο αερίων στο πιστόνι μόνο. μου έχει πει ότι κάνει δουλειά. είναι σε σπρέι όμως όχι αφρός

έχω ένα γνωστό που χρησιμοποιεί λιποκαθαριστη σε όπλο αερίων στο πιστόνι μόνο. μου έχει πει ότι κάνει δουλειά. είναι σε σπρέι όμως όχι αφρός
Το έκανα κι εγώ μια φορά. Στο πιστόνι της SX4. Καθάρισε αλλά όχι καλύτερα η γρηγοροτερα από τα εξειδικευμένα. Μύριζε πολλές μέρες μετά. Δε το ξανακανα. Καλύτερα θα ήταν ζεστό νερό και υγρό πιάτων. Μετά όμως θέλει καλό φυσιμα/στέγνωμα

Το έκανα κι εγώ μια φορά. Στο πιστόνι της SX4. Καθάρισε αλλά όχι καλύτερα η γρηγοροτερα από τα εξειδικευμένα. Μύριζε πολλές μέρες μετά. Δε το ξανακανα. Καλύτερα θα ήταν ζεστό νερό και υγρό πιάτων. Μετά όμως θέλει καλό φυσιμα/στέγνωμα

το αναφέρει και στις οδηγίες ότι μετά πρέπει να πλυθεί με νερό και σαπούνι για να μην μυρίζει

Εννοείται μόνο μέσα στην κάννη...και ακολουθας τις οδηγίες. Μην σε πιάσει το πατριωτικό και περάσεις και τα ξύλα! 😆
Στα ξύλα ασχέτως αξίας όπλου είμαι ιδιαίτερα στοργικός. Λινέλαιο και προϊόντα κεριού ΑΑΑ πάντα.

Αυτο της Birchwood που έβαλα ? λέει ότι είναι διαλύτης με βάση το νερό. της χοπις δεν νομίζω να υπάρχει στην Ελλάδα
Είναι για την μαύρη πυρίτιδα , δεν νομίζω να δουλέψει 100% σε ακαπνη. Ακόμα και το pyrodex λέει ότι καθαρίζει με το νερό ( προϊόντα με βάση το νερό ) .

Τα πιστόνια brow-win είναι περίεργα/περιπλοκα, εγώ είχα στο μυαλό μου το παλιό της Α303.

Το έχω και κάθεται 3-4 χρόνια στο ντουλάπι (η σύζυγος δεν το θέλει). Για αυτό το έγραψα. Μη πάει χαμένο
Τι να σου πω, αν μυρίζει πολύ και θέλει και πλύσιμο μετά μπερδεύεται η δουλειά.
Το θέμα είναι να γίνεται κάτι εύκολα και φθηνά.

Last edited:
Άρα έχει μπόλικη αμμωνία μάλλον.
αυτό είναι καλο ή κακό?

Πολύ ακριβό Σταμάτη...
Αν ειμασταν USA μόνο θα συνέφερε.

είναι μισολιτρο. για σολβεντ νομίζω είναι νορμάλ η τιμή του. σαν χαρακτηριστικά πως το βλέπεις?

αυτό είναι καλο ή κακό?

είναι μισολιτρο. για σολβεντ νομίζω είναι νορμάλ η τιμή του. σαν χαρακτηριστικά πως το βλέπεις?
Σταμάτη αυτά που έχουν πολύ αμμωνία είναι για τις επικαθήσεις χαλκού κυρίως στα ραβδωτα. Αν δε χρησιμοποιείς πυρομαχικά που έχουν χαλκό δε σου χρειάζονται.

Status
Not open for further replies.
Back