Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αυτό είναι καλο ή κακό?

είναι μισολιτρο. για σολβεντ νομίζω είναι νορμάλ η τιμή του. σαν χαρακτηριστικά πως το βλέπεις?
Κακό από πλευράς βλαβερών ατμών. Ανοιχτός χώρος επιβάλλεται! Όλα τα καθαριστικά έτσι είναι...
Χημικά χαρακτηριστικά δεν μπορώ να δω. Πάντως μοιάζει με σκληρό καθαριστικό γιαυτό σε αχρωμιωτες κάννες θα έβαζα μετά λάδι. Για απέξω δεν θα το έβαζα αν δεν το γράφει.
500μλ είναι και τα clp σπρευ των 6ευρω,βεβαια είναι πολύ περισσότερο από το νίτρο ν9.

Last edited:
Σταμάτη αυτά που έχουν πολύ αμμωνία είναι για τις επικαθήσεις χαλκού κυρίως στα ραβδωτα. Αν δε χρησιμοποιείς πυρομαχικά που έχουν χαλκό δε σου χρειάζονται.

αυτό με την αμμωνία ήταν ο λιποκαθαριστης όχι το Birchwood

Κακό από πλευράς βλαβερών ατμών. Ανοιχτός χώρος επιβάλλεται! Όλα τα καθαριστικά έτσι είναι...
Χαρακτηριστικά χημικά δεν μπορώ να δω. Πάντως μοιάζει με σκληρό καθαριστικό γιαυτό σε αχρωμιωτες κάννες θα έβαζα μετά λάδι. Για απέξω δεν θα το έβαζα αν δεν το γράφει.
500μλ είναι και τα clp σπρευ των 6ευρω,βεβαια είναι πολύ περισσότερο από το νίτρο ν9.

ναι ρε γαμωτο αυτό το νίτρο ν9 είναι μινιατούρα με το σταγονόμετρο το βάζω

ναι ρε γαμωτο αυτό το νίτρο ν9 είναι μινιατούρα με το σταγονόμετρο το βάζω
Θα ήταν πολύ πιο οικονομικό αν ήταν σε μπουκαλάκι με κεφαλή σπρευ, έτσι θα απλωνοταν πιο ομοιόμορφα μέσα στην κάννη και σε μικρότερη ποσότητα. Τα δικά μου καθαριστικά κάννης σε τέτοια μπουκάλια με σπρευ τα βάζω. Έχω βολευτεί με μπουκάλια των 250μλ από φαρμακευτικά διαλύματα. Ένα τέτοιο χωράει δύο μπουκάλια ν9. Για ρώτα τον φαρμακοποιό σου μήπως έχει κανένα ληγμένο.Συνήθως είναι απολυμαντικό εξωτερικών πληγών,κοιλότητας στόματος κλπ.

Θα ήταν πολύ πιο οικονομικό αν ήταν σε μπουκαλάκι με κεφαλή σπρευ, έτσι θα απλωνοταν πιο ομοιόμορφα μέσα στην κάννη και σε μικρότερη ποσότητα. Τα δικά μου καθαριστικά κάννης σε τέτοια μπουκάλια με σπρευ τα βάζω. Έχω βολευτεί με μπουκάλια των 250μλ από φαρμακευτικά διαλύματα. Ένα τέτοιο χωράει δύο μπουκάλια ν9. Για ρώτα τον φαρμακοποιό σου μήπως έχει κανένα ληγμένο.Συνήθως είναι απολυμαντικό εξωτερικών πληγών,κοιλότητας στόματος κλπ.

καλή ιδέα. πως το βάζεις όμως μέσα στο σπρέι? ξεβιδώνει?

Φτιάχνω ένα λίτρο καθαρισμού κάννης και το μεταφέρω στο μπουκάλι με την κεφαλή σπρευ.
View attachment 65497
Ένα ίδιο για καβατζα και ένα μικρό για μαζί.
View attachment 65498
Για εξωτερικό καθαρισμό της κάννης λέει τπτ η θα έχουμε κλάματα;

Φτιάχνω ένα λίτρο καθαρισμού κάννης και το μεταφέρω στο μπουκάλι με την κεφαλή σπρευ.
View attachment 65497
Ένα ίδιο για καβατζα και ένα μικρό από αντικουνουπικο για μαζί.
View attachment 65498

βρήκα σπίτι ένα γυάλινο μπουκαλάκι από άρωμα 100ml. θα παίξει τράμπα.

Για εξωτερικό καθαρισμό της κάννης λέει τπτ η θα έχουμε κλάματα;
Δεν ενοχλεί την βαφή της κάννης αλλά δεν υπάρχει λόγος να βάζεις δραστικά υλικά όπως το νίτρο και η ακετονη εξωτερικά. Αυτά τα βάζουμε μέσα για απομάκρυνση πλαστικών και μολύβδου. Εξωτερικά καθαρίζουμε με clp ή πετρέλαιο καθαρό ή white spirit και μετά περνάμε με λαδωμένο πανάκι μικροινων.

Επειδή δεν έχω feedback θα δοκιμάσω το fp-10 της shooters choice. Ψάχνω καιρό να βρω clp που να καθαρίζει καλά, αλλά να είναι και καλό λιπαντικό. Μέχρι στιγμής το legia για καθάρισμα είναι super. Για λίπανση όμως δε μου αρέσει πολύ.
https://vkaction.com/product/shooters-choice-ladi-oplou-fp-10-lubricant-elite-se-sprei-118ml/

Επειδή δεν έχω feedback θα δοκιμάσω το fp-10 της shooters choice. Ψάχνω καιρό να βρω clp που να καθαρίζει καλά, αλλά να είναι και καλό λιπαντικό. Μέχρι στιγμής το legia για καθάρισμα είναι super. Για λίπανση όμως δε μου αρέσει πολύ.
https://vkaction.com/product/shooters-choice-ladi-oplou-fp-10-lubricant-elite-se-sprei-118ml/

σήμερα εντωμεταξύ έδωσα παραγγελία από το συγκεκριμένο site. Όχι αυτό το συγκεκριμένο λάδι που έβαλες. ένα κουτί φυσίγγια χαχαχαχχαχα

Status
Not open for further replies.
Back