Μ2 φυσικά ...
Κοντά έπεσες. την κολομπο γλυκοκοιταζε. αλλά του έβαλα ιδέες, αφού θα πάρει που θα πάρει μπενελλι να είναι παουερ μπορ τουλάχιστον. τώρα ψάχνει να δει ποια μοντέλα έχουν παουερ μπορ κακή επιρροή είμαι δεν πρέπει να με κάνει παρέα
Μ2 φυσικά ...
να πάρει powerbore ... νομίζω όλες είναι antiκλικΚοντά έπεσες. την κολομπο γλυκοκοιταζε. αλλά του έβαλα ιδέες, αφού θα πάρει που θα πάρει μπενελλι να είναι παουερ μπορ τουλάχιστον. τώρα ψάχνει να δει ποια μοντέλα έχουν παουερ μπορ κακή επιρροή είμαι δεν πρέπει να με κάνει παρέα
Γιατί δεν του δίνεις την δική σου που έχει και προϋπηρεσία στον λαγό;Κοντά έπεσες. την κολομπο γλυκοκοιταζε. αλλά του έβαλα ιδέες, αφού θα πάρει που θα πάρει μπενελλι να είναι παουερ μπορ τουλάχιστον. τώρα ψάχνει να δει ποια μοντέλα έχουν παουερ μπορ κακή επιρροή είμαι δεν πρέπει να με κάνει παρέα
Όλοι θα πούμε τώρα τι να πάρει. Εγώ θέλω SX4 ή REMI V3 αν του αρέσει η περιπέτειαΚοντά έπεσες. την κολομπο γλυκοκοιταζε. αλλά του έβαλα ιδέες, αφού θα πάρει που θα πάρει μπενελλι να είναι παουερ μπορ τουλάχιστον. τώρα ψάχνει να δει ποια μοντέλα έχουν παουερ μπορ κακή επιρροή είμαι δεν πρέπει να με κάνει παρέα
Γιατί δεν του δίνεις την δική σου που έχει και προϋπηρεσία στον λαγό;
συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειεςσκίζονται βάσεις σαν να είναι μαρούλια
Να πάρει με Power Bore.
REMI V3 αν του αρέσει η περιπέτεια
Κακέ ... αυτός θα σκοτώνει μέχρι τα 36,5 και εσύ από εκεί και πάνω ...αυτό του πρότεινα με την μια
Μπορεί ναι ... μπορεί και όχι.Ξερεις ποιο ειναι το άσχημο φιλε μου ? μου έχουν μπει υπόνοιες ότι μπορεί να φταίει το φυσίγγι για αυτό που έγινε....
View attachment 66955
έσπασε και το στοπ που έχει εσωτερικά στην βάση
Μπορεί ναι ... μπορεί και όχι.
Πότε είχε αλλάξει επανατατικό ? Ποτέ ?
Το φυσίγγι έτσι όπως το κρατάς φαίνεται το εξωτερικό του ή το εσωτερικό του.
Αν είναι το πρώτο και έχει τρυπήσει το καψούλι να ανάψει καμιά λαμπάδα πες του και να μην κλαίει το όπλο.
Είπα και εγώ ... δεν φταίει το φυσίγγι ...δεν είναι από φυσίγγι αυτό φίλε μου. αυτό το είχε η φρανκι εσωτερικά στο πίσω μέρος της βάσης. και εκεί πάνω τερματιζε το κλείστρο
View attachment 66957
View attachment 66958
Είπα και εγώ ... δεν φταίει το φυσίγγι ...
Κάποια στιγμή τα όπλα σπάνε ...
Επανατατικό πότε είχε αλλάξει ?
Αυτό σε συνδιασμό με λίγο πιο χαλαρή κάνη στην βάση μπορεί να κάνει ζημιά.
Αυτό πιστεύω ...
Είναι παλιό όπλο ... ευκαιρία για αλλαγή.
Δεν χτυπάει το κλείστρο στην βάση.λογικά στο σημείο που είναι το ράγισμα χτύπησε το κλείστρο εκεί.
Αυτή η φρανκι ελατηρίου δεν είναι?θα τον ρωτήσω αύριο για το επανατατικο να μαστε σίγουροι. θα ήθελα και την γνώμη του @vagosbenelli όμως. από τι μπορεί να ράγισε η βάση? λογικά στο σημείο που είναι το ράγισμα χτύπησε το κλείστρο εκεί.
Αερίων είναι, Κώστα..Αυτή η φρανκι ελατηρίου δεν είναι?
Το πιο πιθανό το οπλο να είχε τζόγους από φθορα.Δεν χτυπάει το κλείστρο στην βάση.
Χαλαρή κάνη για εμένα.
Ο Βάγγος θα ξέρει καλύτερα.