Έχει διάρκειά?Άμα το θέλεις μόνο για λίπανση κρατάει πολύ.
Έχει διάρκειά?Άμα το θέλεις μόνο για λίπανση κρατάει πολύ.
Αν λες για το m pro 7 δε ξέρω. Αλλά έτσι για την κουβέντα τι εννοείς διάρκεια? Να μην στεγνώνει πχ?Έχει διάρκειά?
Όχι παιδί μου! Μην μου δίνεις σημασία!Αν λες για το m pro 7 δε ξέρω. Αλλά έτσι για την κουβέντα τι εννοείς διάρκεια? Να μην στεγνώνει πχ?
Θα σε κάνω ξεφτέρι στα λαδόξυδα.Όχι παιδί μου! Μην μου δίνεις σημασία!
Έχεις ορέξεις βλέπω σήμερα δονητές διάρκεια λιπαντικά για να δούμε τη άλλο θα βγειΌχι παιδί μου! Μην μου δίνεις σημασία!
Ανάλογα το όπλο ..Άμα το θέλεις μόνο για λίπανση κρατάει πολύ.
Με αυτό το λάδι καθαρίζεις?Το πριν και το μετά
View attachment 69522
View attachment 69523
Εντάξει δεν μου πήρε πολύ.... ένα βουνό πανακια
Με αυτό το λάδι καθαρίζεις?
Ναι το διάβασα παρακάτω εξεπλάγην όταν το είδα εκεί με τα πανάκια γιατι ειναι τρομερό λιπαντικό για πιο φθηνά μπορείς να καθαρίζεις με wd40 και ατσαλομαλο στην αρχή και μετά χαρτί κουζίνας αυτό το συγκεκριμένο λάδι νομίζω σταμάτησε η εισαγωγήΌχι με το ναπιερ. Και νίτρο σολβεντ
Το λάδι hoppes 9 το έψαχνα κι εγώ. Δεν έβρισκα.Ναι το διάβασα παρακάτω εξεπλάγην όταν το είδα εκεί με τα πανάκια γιατι ειναι τρομερό λιπαντικό για πιο φθηνά μπορείς να καθαρίζεις με wd40 και ατσαλομαλο στην αρχή και μετά χαρτί κουζίνας αυτό το συγκεκριμένο λάδι νομίζω σταμάτησε η εισαγωγή
Το λάδι hoppes 9 το έψαχνα κι εγώ. Δεν έβρισκα.
Πάρε brunox ακόμη καλύτερο για αποθήκευση και πιο παχύΤο λάδι hoppes 9 το έψαχνα κι εγώ. Δεν έβρισκα.
Σταύρο το ξέρω το brunox. Είναι πολύ παχύ. Προτιμώ τα λεπτόρρευστα.Πάρε brunox ακόμη καλύτερο για αποθήκευση και πιο παχύ
Εσύ το όπλο θα το λερώσεις καθόλου, η κάνεις συλλογή λαδιών και καθαριστικών.....Σταύρο το ξέρω το brunox. Είναι πολύ παχύ. Προτιμώ τα λεπτόρρευστα.
Αν θέλεις λεπτό πάρε singer δεν θα βρεις πιο λεπτόρευστο και είναι και πάμφθηνο το hoppes στο πορτοκαλί μπουκάλι δεν είναι λεπτόΣταύρο το ξέρω το brunox. Είναι πολύ παχύ. Προτιμώ τα λεπτόρρευστα.
Το οπλο έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω την άδεια του κυνηγίου σε κρέας όχι σε χαρτάκια τώρα είναι λαδωμένο και κάνει νάνι..........Εσύ το όπλο θα το λερώσεις καθόλου, η κάνεις συλλογή λαδιών και καθαριστικών.....