Έχω πάθει εξάρτυση. Να μου φέρνετε τα όπλα σας να τα καθαρίζω. Το γουστάρω πολύ.Εσύ το όπλο θα το λερώσεις καθόλου, η κάνεις συλλογή λαδιών και καθαριστικών.....
Έχω πάθει εξάρτυση. Να μου φέρνετε τα όπλα σας να τα καθαρίζω. Το γουστάρω πολύ.Εσύ το όπλο θα το λερώσεις καθόλου, η κάνεις συλλογή λαδιών και καθαριστικών.....
Κωστααα που μένεις είπαμεΈχω πάθει εξάρτυση. Να μου φέρνετε τα όπλα σας να τα καθαρίζω. Το γουστάρω πολύ.
Οδό και αριθμό.Έχω πάθει εξάρτυση. Να μου φέρνετε τα όπλα σας να τα καθαρίζω. Το γουστάρω πολύ.
Πετρούπολη, αλλά δέχομαι και αποστολές, με δωρεάν έξοδα αποστολής.Κωστααα που μένεις είπαμε
Σου τα φέρνω στην πόρτα σου με καφε και γλυκάΠετρούπολη, αλλά δέχομαι και αποστολές, με δωρεάν έξοδα αποστολής.
Άμα είναι μπενελι θα βάλω αρωματικό λαδακι. Είναι ντελικάτες και σικατες. Άμα είναι καμιά καφριλα τύπου sx4 θα πέσει βρωμερά μπαλιστολ.Μην τα γυαλίσει πολύ και θα σκοτώνει η μπενελι φοβάμαι
Είχε πάρει ένας φιλος μου ένα αφρό για την κάνη τις 302 μύριζε τσιχλόφουσκα φράουλαΆμα είναι μπενελι θα βάλω αρωματικό λαδακι. Είναι ντελικάτες και σικατες. Άμα είναι καμιά καφριλα τύπου sx4 θα πέσει βρωμερά μπαλιστολ.
Αυτό έχω δοκιμάσει εγώ... Δε τρελάθηκα!Είχε πάρει ένας φιλος μου ένα αφρό για την κάνη τις 302 μύριζε τσιχλόφουσκα φράουλα
Ούτε εγώ θα το ξανά έπαιρνα Δημήτρη. Δεν είδα κάτι ιδιαίτερο. Solvent χρησιμοποιώ πια μόνο το χοπις, στην κάννη του πιστολιού, που είναι το μόνο μου όπλο, που ρίχνει 150-200 φυσίγγια τη φορά. Το χοπις δεν το αλλάζω με τίποτα.Αυτό έχω δοκιμάσει εγώ... Δε τρελάθηκα!
Συμφωνώ. Για καθαρό solvent μόνο hoppe's 9 για τα δύσκολα. Απλά αξεπέραστο.Ούτε εγώ θα το ξανά έπαιρνα Δημήτρη. Δεν είδα κάτι ιδιαίτερο. Solvent χρησιμοποιώ πια μόνο το χοπις, στην κάννη του πιστολιού, που είναι το μόνο μου όπλο, που ρίχνει 150-200 φυσίγγια τη φορά. Το χοπις δεν το αλλάζω με τίποτα.
Να σου φέρω αυτα που έριχνα το σουκου να έχεις να τρίβεις ολη την εβδομάδαΈχω πάθει εξάρτυση. Να μου φέρνετε τα όπλα σας να τα καθαρίζω. Το γουστάρω πολύ.
παρει προαγωγηΝα σου φέρω αυτα που έριχνα το σουκου να έχεις να τρίβεις ολη την εβδομάδα
Αν δεν έχουν κάννες τα αλυσοπρίονα δεν νομίζω ότι θα ενδιαφέρεται.Εχει
παρει προαγωγη
Πλεον θα καθαριζει αλυσιπριονα και θα μου τα δινει μετα για φτιαξιμο
Παρακαλω καθαριστε εσεις τα οπλα σας το φιλαρακι θα βοηθα εμενα
Καλα ντεεεεε μην βαρατε
Ειναι τοσο μερακλης που επρεπε να προσπαθησω να τον κλεψω
Για αυτό σε αγαπάω … βουρτσακι καθαρισμού οπτικών βοηθημάτων , αν δεν εχεις διαθέσιμο, το παρέχω εγώ …Είμαι open minded