Δε στάζει πάντως, κλείνει καλά.Μου αρέσουν αυτά τα τσιγκινα κουτάκια, αν μάλιστα ξεβίδωνε το πώμα θα ήτανε άπαιχτα!
Ακόμα δεν παρέλαβα και πήρα κι άλλο clp. Αυτό ισχυρίζεται ότι αφαιρεί μολυβδωσεις. Αφιερωμένο στον αγαπητό @sam13
View attachment 69951View attachment 69952
Δεν το λέω για αυτό, το ξαναγεμισμα με ενδιαφέρει...Δε στάζει πάντως, κλείνει καλά.
Δεν το λέω για αυτό, το ξαναγεμισμα με ενδιαφέρει...
Δεν το λέω για αυτό, το ξαναγεμισμα με ενδιαφέρει...
Με πολύ υπομονή και σύριγγα ισωςΤο ίδιο πράγμα σκέφτηκα και εγώ. Αν μπορει να ξανά γεμιστει
Αν το BC λιπαίνει καλά, τότε έχεις δίδυμο φωτιά. Το legia είναι ήδη kollias approved
Αν το BC λιπαίνει καλά, τότε έχεις δίδυμο φωτιά. Το legia είναι ήδη kollias approved
Τι ώρες είστε ανοικτά?Με αυτό το σκεπτικό τα πήρα αυτά τα δύο. Το legia αφού είχες πει καλά λόγια λέω θα το χτυπήσω. Και τώρα που τελείωσε το ναπιερ λέω ας το δοκιμάσω.
Τι ώρες είστε ανοικτά?
kollias approved
Napier και legia είναι πάρα πολύ καλά και τα βρισκεις εύκολα.Με αυτό το σκεπτικό τα πήρα αυτά τα δύο. Το legia αφού είχες πει καλά λόγια λέω θα το χτυπήσω. Και τώρα που τελείωσε το ναπιερ λέω ας το δοκιμάσω.
Έχω 2 μπουκάλια μαλακίαΑυτό το legia που πήρες. Το παλιό ήταν μια μαλακια.
Αυτό το legia που πήρες. Το παλιό ήταν μια μαλακια.
Και δεν τελειώνει κιόλας. Βάζε σε μεντεσέδες, εργαλεία, μουλιασε σκουριασμένα πράγματα, και θα τελειώσει κάποτε.Έχω 2 μπουκάλια μαλακία
Έχω κι εγώ δύο μπουκάλια των 750ml με 18 ευρουλακια το καθένα. Μια χαρά την κάνει τη δουλειάΈχω 2 μπουκάλια μαλακία