Οδοντίατροι τα φιλαράκια;;;;Δώσε λινκ Λαυρέντη, τα θέλω και εγώ για διάφορες δουλειές.
Οδοντίατροι τα φιλαράκια;;;;Δώσε λινκ Λαυρέντη, τα θέλω και εγώ για διάφορες δουλειές.
πετινκιουρ?Παρέλαβα σήμερα αυτό το σετακι καθαρισμου. Αν και τα περίμενα κάνα μήνα άξιζαν τα 12 ευρω
Σε στρουθοκαμήλους.πετινκιουρ?
Παρέλαβα σήμερα αυτό το σετακι καθαρισμου. Αν και τα περίμενα κάνα μήνα άξιζαν τα 12 ευρω
Ειμουν σίγουρος! Μήπως μπορείς να μου πεις πως μπορώ να καθαρίσω τα μπουρια της σομπας?Τα έχω σε πλαστικά.
Birthwood η real avid; Τα δεύτερα τα ζαχαρωνω.Καλορίζικο φίλε μου. Πολυ χρήσιμες και οι βούρτσες και τα άλλα εργαλεία. Τα έχω σε πλαστικά.
Birthwood η real avid; Τα δεύτερα τα ζαχαρωνω.
Ειμουν σίγουρος! Μήπως μπορείς να μου πεις πως μπορώ να καθαρίσω τα μπουρια της σομπας?
Benelli έχει ο @outlander .Της σομπας ή τα μπουρια της καπνιαρας μπερετουλας σου ?
Benelli έχει ο @outlander .
Για να σπάει τον ντορό έχει τέτοιο username.
Έχει benelli αλλά όταν μεγαλώσει θα αγοράσει berettaBenelli έχει ο @outlander .
Για να σπάει τον ντορό έχει τέτοιο username.
Βγάζουν και την νικοτίνη από τα δόντια!Ωραία βουρτσακια στα LIDL από αύριο για τους κατόχους "καπνιάρας" Browning maxus, Remington, Beretta κ.τ.λ.
View attachment 73010
Σωστός!!Για μολυβδωσεις και πλαστικοποιησεις ό,τι περιέχει nitro solvent και ασετόν.
Σωστός!!
Αυτό Πόσο έχει?hoppes 9 για τα δύσκολα
Αυτό Πόσο έχει?