16,72€ όλα μαζί (με έξοδα αποστολής).Καλορίζικα! Εάν θέλεις πές μας πόσο σου έφτασαν!. Εγώ μίλησα με τον Κύργια και μου είπε ότι εάν δεν πάρουν έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν πρόκειται να έρθουν!.
16,72€ όλα μαζί (με έξοδα αποστολής).Καλορίζικα! Εάν θέλεις πές μας πόσο σου έφτασαν!. Εγώ μίλησα με τον Κύργια και μου είπε ότι εάν δεν πάρουν έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν πρόκειται να έρθουν!.
Πόσα ml είπαμε περιέχει;16,72€ όλα μαζί (με έξοδα αποστολής).
Μετά από 12 μέρες, επιτέλους παρέλαβα. Τα πήρα απο markou shop στην Κάσο παρακαλώ. Από Κάσο πήγαν Κάρπαθο, όπου ο πράκτορας ξέχασε να τα στείλει και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά παρουσίασε βλάβη το σύστημα της acs. Τελικά από τις 5 Ιουλίου που παράγγειλα, παρέλαβα στις 17.
View attachment 75023
Πόσα ml είπαμε περιέχει;
Κι εγώ μόνο για λίπανση το έχω. Τελείως άοσμο και άχρωμο.Καλορίζικα φίλε μου. Έχω και εγώ ένα τελευταίο μπουκαλάκι που μάλλον θα το χρησιμοποιώ μόνο για λίπανση
Κώστα καλημέρα! Δύο μπουκαλάκια πήρες?16,72€ όλα μαζί (με έξοδα αποστολής).
Ναι ρε ζήλεψα κιεγω...Ναι ρε γαμώτο ... δεν τα σήκωνε όλα ? θέλω και εγώ, ζηλεύω.
Κώστα @kollias δώσε linkkkkkkkkkkkkkk
67 ml
Την επόμενη φορά ... άργησες να ποστάρεις.Ναι ρε ζήλεψα κιεγω...
Για να δούμε :
2 μπουκαλάκια Χ 70ml= 140ml
1000ml/140ml Χ 16,72ευρω=
119 ευρώ το λίτρο.
Τσάμπα! Πιο φτηνό κι από γαλλική σαμπάνια.
View attachment 75072
10 ευρώ το λίτρο κομπλέ.
Δηλαδή αυτό το λαδάκι τι να είναι; πυρηνελαιο για τα καντήλια;
Ε καλά δεν είπαμε να ξυνομαστε με τα οπλα μας, υπάρχουν και πιο κατάλληλα εργαλεια:Θα κάνω στροφή στην ποιότητα ελαίου. Μόνο βίο διασπωμενα, φιλικά στο δέρμα και γενικά όσο γίνεται μη καρκινογόνα. Όχι τίποτα άλλο, το καθάρισμα είναι συχνό και επίσης τα μπαλαμουτιαζουμε συνέχεια τα μεταλλικά σημεία του όπλου.
Κάνε μια βόλτα στο AliexpressΆστο το βρήκα και πήρα 2 και εγώ
Κώστα θέλω ΧΑΡΗ ... όποτε μπορείς να μου αγοράσεις 2 μπουκαλάκια από είδη καπνιστού αυτά με την μεταλλική μύτη για να βάζω μέσα λάδι.
Όποτε βρεθούμε μου τα δίνεις, στείλε μου αριθμό λογαριασμού στο viber να σου βάλω τα χρήματα.
Δεν είναι επείγον.
https://www.markou-shop.gr/ladi-oploy-hoppes-1003-lubricating-oil/
119 ευρώ το λίτρο.
Τσάμπα! Πιο φτηνό κι από γαλλική σαμπάνια.
Μωρέ έχει κάτι λόρδους στο Λονδίνο που μέχρι το Άγιο Μύρο φέρνουν από τους Άγιους Τόπους μπας και πετύχουν κανένα φασιανό!
Καθαρίζει η συντηρεί κάποιος το όπλο του με γαλλική σαμπάνια?
Μην με προκαλείτε γιατί θα γράψω και για το λαδι Denol = τα 1000ml 8,5 ευρώ κομπλέ !Καλημέρα Γιάννη και σε ευχαριστούμε !!!!! για τις πληροφορίες που μας δίνεις.
Έχει κατακτήσει και το Λονδίνο η BENELLI;;;;;Μωρέ έχει κάτι λόρδους στο Λονδίνο που μέχρι το Άγιο Μύρο φέρνουν από τους Άγιους Τόπους μπας και πετύχουν κανένα φασιανό!
Ναι 2 πήρα.Κώστα καλημέρα! Δύο μπουκαλάκια πήρες?
Οκ. Έγινε.Άστο το βρήκα και πήρα 2 και εγώ
Κώστα θέλω ΧΑΡΗ ... όποτε μπορείς να μου αγοράσεις 2 μπουκαλάκια από είδη καπνιστού αυτά με την μεταλλική μύτη για να βάζω μέσα λάδι.
Όποτε βρεθούμε μου τα δίνεις, στείλε μου αριθμό λογαριασμού στο viber να σου βάλω τα χρήματα.
Δεν είναι επείγον.
https://www.markou-shop.gr/ladi-oploy-hoppes-1003-lubricating-oil/