Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αμερικλανικο καθαρισμα δειτε στο 4,20
Στο 6,20 το φτύσιμο είναι όλα τα λεφτά, σαν να γυάλιζε αρβυλα του ελληνικού στρατού χωρίς βερνίκι. Ο τύπος πάω στοίχημα όταν ζεσταίνεται πολύ η κάννη του την κατουραει κανονικά για να κρυωσει! 🙉

Τελικά μετά από τις παρα πολλές επιλογές που δίνει η αγορά πήρα αυτό. Καθάρισα την centro το σ/κ ,που είχα 1-2 χρόνια να την καθαρίσω 🙂
Τρομερή δουλειά ,ειδικά σε πολυκαιρισμενες καπνίλες, όπως στην χρωμιωμένη ουρα της καννης και την σκανδαλοθηκη. Επίσης είδα ότι αφήνει μια πολλή ιδιαίτερη και διακριτική λίπανση στο άπλωμα με πανάκι ,κλείστρο κτλ ,χωρίς να τα βλέπεις καλυμμένα με λαδι ,μόνο στην αφή καταλάβαινες ότι είναι στρωμένο το λιπαντικό.
Ίσως να μην χρησιμοποιούσα τα κατάλληλα καθαριστικά πριν και να μου κάνει τόση εντύπωση η αποτελεσματικότητα του. Αλλα σίγουρα είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει
IMG_6575.jpeg

Τελικά μετά από τις παρα πολλές επιλογές που δίνει η αγορά πήρα αυτό. Καθάρισα την centro το σ/κ ,που είχα 1-2 χρόνια να την καθαρίσω 🙂
Τρομερή δουλειά ,ειδικά σε πολυκαιρισμενες καπνίλες, όπως στην χρωμιωμένη ουρα της καννης και την σκανδαλοθηκη. Επίσης είδα ότι αφήνει μια πολλή ιδιαίτερη και διακριτική λίπανση στο άπλωμα με πανάκι ,κλείστρο κτλ ,χωρίς να τα βλέπεις καλυμμένα με λαδι ,μόνο στην αφή καταλάβαινες ότι είναι στρωμένο το λιπαντικό.
Ίσως να μην χρησιμοποιούσα τα κατάλληλα καθαριστικά πριν και να μου κάνει τόση εντύπωση η αποτελεσματικότητα του. Αλλα σίγουρα είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει
View attachment 79520
Το G96 CLP είναι γνωστό κλασσικό τριπλής δράσης, ήταν το αγαπημένο μου εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια.
Εξαιρετικό με μόνο αρνητικό την τιμή του.
Όταν παρακριβηνε άρχισα να ψαχνομαι παραπέρα.

Το G96 CLP είναι γνωστό κλασσικό τριπλής δράσης, ήταν το αγαπημένο μου εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια.
Εξαιρετικό με μόνο αρνητικό την τιμή του.
Όταν παρακριβηνε άρχισα να ψαχνομαι παραπέρα.

Για τον ίδιο λόγο το σταμάτησα και εγώ. Χρησιμοποιούσα και το λάδι και το νίτρο σολβεντ. Αλλά το παράκαναν με την τιμή του.

View attachment 79520
Επί πολλές δεκαετίες θεωρείται, και είναι, ένα από τα πολύ καλά καθαριστικά όπλων ... ειδικά από τα τύπου CLP (3 σε 1).
Κάνει και τις 3 δουλειές πάρα πολύ καλά (καθαρισμό - λίπανση - προστασία) !!!
Πολλοί λένε ότι γουστάρουν πολύ και το άρωμά του !!! Προσωπικά δεν συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό ... και καλό είναι να αποφεύγουμε την εισπνοή τέτοιων χημικών, όσο γίνεται ...
Έχω ένα κι εγώ πολλά χρόνια (και πολλά άλλα βέβαια) και το χρησιμοποιώ που και που ... Ο πιο βασικός λόγος που δεν το χρησιμοποιώ συχνά και κρατάει ακόμη, είναι ότι δεν πολυγουστάρω τα σπρέυ (με προωθητικό αέριο) γιατί αν δεν προσέξεις λερώνεις το γύρο χώρο με σταγονίδια ... γι' αυτό προτιμώ τα υγρά σε απλό μπουκάλι.

Πολλοί λένε ότι γουστάρουν πολύ και το άρωμά του !!!
Μιας και το αναφέρεις θα σου πω κάτι, που δεν ανέφερα πριν για να μη κάνω μελό το θέμα :)
Όταν το ψέκασα και μου ήρθε η μυρωδιά ,αμέσως ταξίδεψα στο σαλόνι του πατρικού μου, όταν καθάριζε ο πατέρας μου την sl-80
Μυρωδιά που τότε ήταν η απόλυτη ευτυχίας για εμένα, αφού ήξερα ότι το πρωί θα πηγαίναμε για κυνήγι, την είχα συνδυάσει έτσι στο μυαλό μου.
Μου πήρε δηλαδή 30-35 χρόνια να μάθω με ποιο καθαριστικό την συντηρούσε ο πατέρας μου 😆

Η μυρωδιά(δεν με τρελαίνει)του g96 λέτε να υπαρχει πραγματι σε κάποιο από τα συστατικά που περιεχει η την έχει προσθέσει η εταιρια?
Μια τέτοια κίνηση ίσως κ να επέφερε αύξηση..πελατείας.....
Θεωρητικά θα το προτιμουσαν περισσοτεροι μιας κ θα πηγαινε κόντρα στις βαριές μυρωδιές άλλων καθαριστικων οπως πχ break free που κ αυτό θεωρείται ισάξιο αν όχι καλυτερο..

Κολιαςςς βοηθεια τι να ριξω εδω να σταματησω τη σκουρια και να βαψω απο πανω ; View attachment 79686
Βάλε λάδι, παπάρωσε ένα κομμάτι ατσαλόμαλλο με λάδι και ξεκίνα τρίψιμο. Θα φύγει. Βγάλε καλύτερη φωτο. Τι είναι δίκανο?
Βαφή έχει ή μελάνισμα?

View attachment 79520
Κούνα καλά πριν τη χρήση. Κάνει ίζημα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν το χρησιμοποιώ. Το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πολύ. Είναι εξαιρετικό αλλά όπως είπε ο @jnp πανάκριβο.

Βάλε λάδι, παπάρωσε ένα κομμάτι ατσαλόμαλλο με λάδι και ξεκίνα τρίψιμο. Θα φύγει. Βγάλε καλύτερη φωτο. Τι είναι δίκανο?
Βαφή έχει ή μελάνισμα?

IMG_20230923_090830_8.jpgIMG_20230923_090823_6.jpgειναι μεσα στη γεφυρα αναμεσα στις κανες !! Δεν μπαινει μεσα τιποτα !!! Εχει κεραμικη βαφη !!

Ποιος φωστήρας το έβαψε? Φούσκωσε η βαφή από κάτω.
Τέλος πάντων, ότι έγινε, έγινε.
Προσπάθησε να τυλίξεις το ατσαλόμαλλο σε κανά πολύ ψιλό κατσαβίδι ή κάτι ανάλογο.
Πολύ απαλό τρίψιμο, μη του μαμήσεις τη μάνα. Θέλει υπομονή.

Στείλε ένα μηνυμα στον @vagosbenelli να σε βοηθήσει. Έχει γίνει μάλλον πρόχειρη προετοιμασία πρίν τη βαφή.
Δεν ειναι αυτο μαλον εχει αφησει κενο αναμεσα στις καννες και τις ριγες και με περνει νερο-υγρασια μεσα !!!

Status
Not open for further replies.
Back