απο δευτερα δειχνει να εχει πολυ ενδιαφερον ο καιρος... ειδωμεν!!!
Απο Κυριακή που φεύγω εγω γυρίζει βοριάς .που ειναι ο περι?μαζευει ακομα ελιες?τι γινεται για το σκ?
Ήρθες κι έφερες το καλοκαίρι!Απο Κυριακή που φεύγω εγω γυρίζει βοριάς .
Γam,ιετai πατόκορφα.
Ειναι Μέγας Καριόλης!
Άιντε Μήτσο μου σιγά σιγά να ρίξουμε καμία τουφέκια... Την έκανες τη γύρα σου κ φέτος, καλά ήταν...Απο Κυριακή που φεύγω εγω γυρίζει βοριάς .
Γam,ιετai πατόκορφα.
Ειναι Μέγας Καριόλης!
Θα σου κανω δωρο εισιτηριο για να κανεις Χριστουγεννα Αυστραλια.Το καλό της υπόθεσης πλέον είναι ότι μάλλον γλιτώνουμε τα Πασχουγεννα. Τουλαχιστον να εναρμονιστει λίγο ο κωλοκαιρος με την εποχή και το κλίμα των εορτών. όσοι γουστάρουν Χριστούγεννα με λιακαδαρα και 25 βαθμούς συγνώμη αλλά είναι ολίγον παραφρονες.
Άντε να δούμε! Να σταματήσουν και αυτές η βροχές να γίνει παιχνίδι στα καρτερία.Το καλό της υπόθεσης πλέον είναι ότι μάλλον γλιτώνουμε τα Πασχουγεννα. Τουλαχιστον να εναρμονιστει λίγο ο κωλοκαιρος με την εποχή και το κλίμα των εορτών. όσοι γουστάρουν Χριστούγεννα με λιακαδαρα και 25 βαθμούς συγνώμη αλλά είναι ολίγον παραφρονες.
Μμμμμμμ θα πάρω και μια βαρκούλα και θα κάνω ότι αυτοί...Θα σου κανω δωρο εισιτηριο για να κανεις Χριστουγεννα Αυστραλια.
Παρε αντηλιακο,μαγιο και στριγκοπαντοφλα για να αραξεις παραλια και να απολαυσεις υπεροχα 45αρια-50αρια και καυσωνες!
Έννοια σου και κατεβαινω Μεσσηνία την αλλη. Τελος της μεθεπομενης παω να πλημμυρίσω τον Εβρο.Άιντε Μήτσο μου σιγά σιγά να ρίξουμε καμία τουφέκια... Την έκανες τη γύρα σου κ φέτος, καλά ήταν...![]()
φιλεμου αρη ο καιρως δεν εκανε ακωμη για παπια στον εβροοοο φιλοσμου που γυρισε εχθες μετα απο 3ημερω κατεβηκε με 25 παπια στο χεριιιι,,ΥΓ εχη ο καιρως πισωγυρισματα που λενεεεε,,,ενω πριν λιγες μερες πριν αναιβη,, κατεβαινανε φιλαρακιατου με καλους αριθμουςςςςςςΆιντε Μήτσο μου σιγά σιγά να ρίξουμε καμία τουφέκια... Την έκανες τη γύρα σου κ φέτος, καλά ήταν...![]()
Του αγίου .....φούφουτου!ποτε θα κρυωσει ο καιρος?
Έλα κάτω Δημητράκη,να ξεπλυθούν λίγο οι δρόμοι!Του αγίου .....φούφουτου!
Εγώ έφυγα με χίλια ζόρια νωρίτερα από τη δουλειά για να πάω για καμιά μπεκάτσα ... και προέκυψε δουλειά μιάς ώρας που δεν αναβάλλεται το απόγευμα !!!Ρε μην του γα.....τιποτα.
Η βροχή έχει σταματήσει από το πρωί αλλά μας έχει πνίξει ομίχλη και πάνω που έβαλα το σκύλο στο αμάξι να πάμε για καμιά μπεκάτσα ,άρχισε πάλι να βρέχει.
Ελεος ρε πούστη μου ,έλεος !
Απο το πληκτρολόγιο σου και στου κωλοκαιρου του αυτί αλλά χλωμό το κοβω...https://gr.euronews.com/2022/12/13/...aerodromia-sti-boreia-evropi-logo-kakokairias
Θα έρθει κι εδώ πιστεύω,αρχές Ιανουαρίου.
Όχι τίποτα άλλο,να προλάβω να πιάσω θέση,στην Αττική οδό ...
Να σου πω εγώ. Το μεσημεριανό τρέξιμο σας έθαβε στο χιόνι μετά τα Χριστούγεννα. Το βραδινό λέει πάρε γυαλιά ηλίου και αντιηλιακό σπρέι για τις ίδιες μέρες. Οποτε φίλε μου καταλαβαίνεις...Περικλή περιμένουμε μακροπροθεσμη πρόγνωση για χιόνι στην κεντρική Μακεδονία, πες κάτι έστω και διακινδυνευμενο.