Μην πινεις περίεργα ποτάΤο πιο θερμό καλοκαίρι θα έχουμε λέει φέτος, για να δούμε, πάντως οταν είχαμε κακούς καύσωνες τον χειμώνα είχε πολλά πουλιά, περνάγαμε και χειμώνα φυσιολογικό. ( χθες φορεσες ζακετουλα μωρή κουφάλα!)
Υπομονή. Είμαστε στη χειρότερη εποχή του έτους. Στην καρδιά του βρωμοκαλόκαιρου.Καλα μιλαμε για τρελο καψιμο. Θα.....δροσισει με 37αρια και μετα ερχεται αυτο...
Δεν εχουμε δει τιποτα ακομη. Τα δυσκολα ειναι μπροστα.....
Δεν εχουμε δει τιποτα ακομη. Τα δυσκολα ειναι μπροστα.....
Απο την αναποδη. Κρυο και παλι κρυο!!! Πολικο ψυχος θελω!!!Για να πω την αληθεια...δεν με πολυ νοιαζει η ζεστη...Εχω κανει και εχω δουλεψει με 55 βαθμους στην
ερημο...οταν φτιαχναμε τις δεξαμενες καυσιμων του Αεροδρομειου της Τζεντας.....τα 45 τι να μου κανουν....
Το πολυ κρυο δεν αντεχω φιλε !!!
Ωρες ωρες λέω "α ρε μάνα ,γιατι δεν έφευγες για Καναδά "Απο την αναποδη. Κρυο και παλι κρυο!!! Πολικο ψυχος θελω!!!
Μην ξυνεις πληγες......Ωρες ωρες λέω "α ρε μάνα ,γιατι δεν έφευγες για Καναδά "
Μια απο τα ίδιαΑπο την αναποδη. Κρυο και παλι κρυο!!! Πολικο ψυχος θελω!!!
Και τί όπλο και διαμέτρημα θα είχες τις αρκούδες του Καναδά;Δεν ζηταω πολλα ουτε καιρικα ουτε lifestyle. Ενα τσαρδι στον Καναδα...
View attachment 74822
Και τί όπλο και διαμέτρημα θα είχες τις αρκούδες του Καναδά;
Ναι γιατι εβγαιναν οι βροχες που εταζαν τα μοντελα το χειμωνα;;;;Τον εχουμε πιει φετος. χωρις σαλιο για ολο τον Ιουλιο...
https://www.yr.no/en/forecast/daily-table/2-256626/Greece/Central Greece/Euboea/Nea Artaki