Όλα τα δείχνουν !το σκ τι δειχνουν τα μοντελα?
Όλα τα δείχνουν !το σκ τι δειχνουν τα μοντελα?
Άντε ρε παιδάκι μου, επιτέλους! Να αρχίσουν σιγά σιγά να κατεβαίνουν τα πουλάκια.Επιτελους ολα τα μονδελα δειχνουν απο τις 5/9 βροχες σχεδον παντου. Αλλο δειχνει πιο πολλες αλλο πιο λιγες αλλα τις δειχνουν ολα επιτελους.Να ξεβρωμισει ο τοπος. Ξεραθηκαν τα παντα.
Να κρυωσει απο τωρα δυσκολο. Να δροσισει ναι. Το ελληνικο κωλοκαιρι αδερφε δεν ψοφαει τοσο ευκολα. Ανετα μας γυρναει στα 35αρια παλι. Θελω να αλλαξει η κυκλοφορια και να εχουν ενα χειμωνα στην Αγγλια οπως αυτον που ειχαμε εδω περσι. Αυτοι περασαν το καλοκαιρι με θερμοκρασιες φθινοπωρινες. Κωλοφαρδοι βλεπεις.... Παντως εγω λεω πως ηρθε η ωρα για ενα νεο 2016....Άντε ρε παιδάκι μου, επιτέλους! Να αρχίσουν σιγά σιγά να κατεβαίνουν τα πουλάκια.
Μην κοιτάς χιλιοστά αυτην την εποχη ..Επιτελους ολα τα μονδελα δειχνουν απο τις 5/9 βροχες σχεδον παντου. Αλλο δειχνει πιο πολλες αλλο πιο λιγες αλλα τις δειχνουν ολα επιτελους.Να ξεβρωμισει ο τοπος. Ξεραθηκαν τα παντα.
Ας ριξει αυτη την φορα ρε φιλε. Οχι τις 50 λασποψιχαλες που εριξε το περασμενο Σαββατο. Αλλα και να μην ριξει οπως τοτε που μας ξεπατωσε εδω. Μια καλη βροχουλα ζηταμε , τιποτα αλλο!!!Μην κοιτάς χιλιοστά αυτην την εποχη ..
Με την αστάθεια της ατμόσφαιρας θα ειναι πολυ περισσότερα.
Το θέμα είναι να αφησει χωρο ο αντικυκλωνας και να μην μας πλακωσει γρήγορα
Μου αρέσει που είναι σαν να δίνεις παραγγελία στον Περικλή !!!Ας ριξει αυτη την φορα ρε φιλε. Οχι τις 50 λασποψιχαλες που εριξε το περασμενο Σαββατο. Αλλα και να μην ριξει οπως τοτε που μας ξεπατωσε εδω. Μια καλη βροχουλα ζηταμε , τιποτα αλλο!!!
Τετοια λεγε μουυυ...να καρφώνω απο αυριο παλέτες στη γκιόλα.....Παντως εγω λεω πως ηρθε η ωρα για ενα νεο 2016....
Τι να κανω? Η κατασταση ειδικα με τα μελισσια μου ειναι απελπιστικη. Και να δεις που στο τελος αντι για βροχη θα εχουμε σφοδρη λιακαδαρα.Μου αρέσει που είναι σαν να δίνεις παραγγελία στον Περικλή !!!
.........εεεεεε, τώρα μη συνουσιάζεσαιΤι να κανω? Η κατασταση ειδικα με τα μελισσια μου ειναι απελπιστικη. Και να δεις που στο τελος αντι για βροχη θα εχουμε σφοδρη λιακαδαρα.
Το έχω κάνει Ίδη εγώ έχεις αργήσει!!!!Τετοια λεγε μουυυ...να καρφώνω απο αυριο παλέτες στη γκιόλα.....
Απο Δευτέρα ως Τεταρτη μου διχνει τοΘα βρεξει! Μαλλον....
Εσείς δυτικά έχετε μεγάλες πιθανότητες, εμείς εδώ παίζεται !!! (να το δω και να μην το πιστεύω χα χα )Απο Δευτέρα ως Τεταρτη μου διχνει το
παλιοτηλέφωνό μου...αν δε αλλαξει βεβαια...
Έλα να γεμίσουνε η γκιολες!Απο Δευτέρα ως Τεταρτη μου διχνει το
παλιοτηλέφωνό μου...αν δε αλλαξει βεβαια...
Ο Μπάμπης ο Γκιολες ο υδραυλικός ή ο ξάδερφος του ο Κώστας που έχει τη χασαποταβερνα στα ΚαλύβιαΈλα να γεμίσουνε η γκιολες!
9 Σεπτέμβρη ρε δίνει βροχές?Καλημερα. Ενδεικτικα υψη βροχης μεχρι 9/9. Απο το GFS που μεχρι χθες το πρωι δεν εδειχνε βροχη σχεδον σε κανενα σημειο τη Ελλαδας. Αλλου θα πεσουν περισσοτερα χιλιοστα και αλλου λιγοτερα απο οσα δειχνει σιγουρα. Αλλα δυνητικα μπορει να υπαρξουν και προβληματα. Να μας πει ο @periklis-ath που κατεχει καλυτερα. Παντως θα βρεξει...View attachment 78254
Οχι9 Σεπτέμβρη ρε δίνει βροχές?