Φτιαξε μας κι αλλο!!!! Θα πλακωσουν οι σκατονοτιαδες τις κρισιμες μερες...Ναι το ειδα ..
Αλλα ειναι μακρια..
Η κυκλοφορία ειναι χαλια..
Ο Αντικυκλωνας πανω στο κεφάλι μας ..
Εαν ειχαμε Οκτώβριο θα ηταν καλα..
Γενικα δεν μου αρέσει τιπτ απο οτι βλεπω ..
Ναι θα εχει λιγες βροχες στην βόρεια Ελλάδα.Τί καιρό θα κάνει ΠΣΚ? Πάνω βόρεια θα έχει βροχές?
... και όμως σήμερα εμφανίστηκαν κάτι λίγα τρυγόνια !Ναι θα εχει λιγες βροχες στην βόρεια Ελλάδα.
Τι περιμένεις εσυ τρυγόνια?
Μάλλον έπιασες ψαράκια εχθές ...Θα κανω και εγω προβλεψη σαν τους μερομηναδες!!! Ερχεται χειμωνας νωρις. Η συμμορια της αυλης εβαλε νωρις τριχα και παχαινει...
View attachment 79298
Για αυτό να είσαι σιγουρος θα δουμε χειμωνα φετοςΘα κανω και εγω προβλεψη σαν τους μερομηναδες!!! Ερχεται χειμωνας νωρις. Η συμμορια της αυλης εβαλε νωρις τριχα και παχαινει...
View attachment 79298
Επιασα κατι λιγα αλλα δεν εφαγε η συμμορια. Τα καθαρισα επι τοπου και μπηκαν καταψυξη για να ψηθουν αυριο.Μάλλον έπιασες ψαράκια εχθές ...
Αν βγει ρε φούστη, θα σου στειλω ενα τενεκέ ελιές Καλαματιανές....Παει να αλλάξει η κυκλοφορία σιγα σιγα απο 20 του μηνα και μετα .
Δειχνει να αποκτα ενδιαφέρον..
Οι τελευταίες ημερες του Σεπτεμβρίου πρωτες Οκτωβρίου ειναι παρα πολυ σημαντικές για την μετανάστευση...
Εχω τις δικες μου ρε ..Δεν θελωΑν βγει ρε φούστη, θα σου στειλω ενα τενεκέ ελιές Καλαματιανές....
Απο την κολαση στο παραδεισο μας πετας αδερφουλη. Δειχνουν και νεα λιμνη τελη του μηνα. Μπορει να πνιγηκαν στον καμπο αλλα ολοι οι υπολοιποι θελουμε βροχες. Αν τις κανει θα ειναι οτι καλυτερο απο αποψης τσιχλας. Εγω πονταρω οτι στις 7-8/10 θα φανουν οι πρωτες για τουφεκι στο πρωινο. Περσι 9/10 εκανε το πρωτο και ισως καλυτερο περασμα....Παει να αλλάξει η κυκλοφορία σιγα σιγα απο 20 του μηνα και μετα .
Οι τελευταίες ημερες του Σεπτεμβρίου πρωτες Οκτωβρίου ειναι παρα πολυ σημαντικές για την μετανάστευση...
Απο φιλοτυμο το ειπα ρε, ξερω πως εχεις...μη με περασεις κ για κανα τζαμπατζή στην τελικη....Εχω τις δικες μου ρε ..Δεν θελω
Δεν είναι μονο οι βροχές..Με αυτην την κυκλοφορία,θα ερθουν σγουρά οι βροχεςΑπο την κολαση στο παραδεισο μας πετας αδερφουλη. Δειχνουν και νεα λιμνη τελη του μηνα. Μπορει να πνιγηκαν στον καμπο αλλα ολοι οι υπολοιποι θελουμε βροχες. Αν τις κανει θα ειναι οτι καλυτερο απο αποψης τσιχλας. Εγω πονταρω οτι στις 7-8/10 θα φανουν οι πρωτες για τουφεκι στο πρωινο. Περσι 9/10 εκανε το πρωτο και ισως καλυτερο περασμα....
Έτσι έτσι στο έλεγα εγώ δεν με άκουγες !!!!!!Παει να αλλάξει η κυκλοφορία σιγα σιγα απο 20 του μηνα και μετα .
Περικλη, θεωρεις δηλαδη πως αν συνεχισει το μουτιβο που βλεπεις (εγω δεν κατεχω) αν συνεχιστει ετσι, ειναι ενδιαφερον για τις πρωτες 10 μερες του Οκτώβρη;;;Δεν είναι μονο οι βροχές..Με αυτην την κυκλοφορία,θα ερθουν σγουρά οι βροχες
Σημαντική ειναι η κυκλοφορία να μην ειναι ζωνικη η να εχει εμποδισμο οπως τωρα..
Αυτο θελουμε..
Μακαρι φιλε να κατσει κατι καλο. Ας ριξει τιποτα ηπια νερα τελος του μηνα οπως δειχνει και μετα ας γυρισει υπερ μας.Ετσι ώστε τα χαμηλα να ανοίγουν δρομο πισω τους για καθαρούς βοριαδες
Βαζω το προσφατο 2021..Για να δεις @DimDre ποσο σημαντικες ήταν οι μερες πριν ,και πως κατέληξε
Εαν παει ετσι οπως δειχνει .Περικλη, θεωρεις δηλαδη πως αν συνεχισει το μουτιβο που βλεπεις (εγω δεν κατεχω) αν συνεχιστει ετσι, ειναι ενδιαφερον για τις πρωτες 10 μερες του Οκτώβρη;;;