Πολύ βροχι λεμε ξεκολιαστηκε και ακόμα ρίχνει ….
Εδω εχει λυσαξει στον αερα, απο χθες.. αλλα δεν πεσει ο αερας, δε βλεπω βροχη, παρολο τη καταμαυρη συννεφια....Πολύ βροχι λεμε ξεκολιαστηκε και ακόμα ρίχνει ….
Δεν έρχεσαι εδώ να δεις αέρα με βροχή να σου φύγει το κλαπετο!!!!Εδω εχει λυσαξει στον αερα, απο χθες.. αλλα δεν πεσει ο αερας, δε βλεπω βροχη, παρολο τη καταμαυρη συννεφια....
Τα Χριστούγεννα ρε! Και την πρωτοχρονιά τους κουραμπιέδες!Περι..πότε θα φάμε μελομακάρονα;
Εγω πάντως ειμαι ΑθήναΔεν έρχεσαι εδώ να δεις αέρα με βροχή να σου φύγει το κλαπετο!!!!
Με εσένα δεν είμαι και σίγουρος!Εγω πάντως ειμαι Αθήνα
Κανουν βουντου για ψυχαλα;;;Μας γ@@@@ στην βροχή έρχεται και άλλη από ότι βλέπω …. Μας θέλει και ο καιρος όχι σαν κάτι γκαντεμηδες που κάνουν βουντού για λιγη ψιχαλα
Σιγά τα Τσιρόπουλια!!!!!( στάνταρ δεν θα έχουμε) Ας έχει αυτά με της πλατιές μύτεςΚανουν βουντου για ψυχαλα;;;
Κανονισε μη παραπονιεσαι τον αλλο μηνα, για το που πηγαν οι τσιχλες κακομοίρη μου...προσεχε τη ροδα γιατι γυριζει...
Αϊ παρατα μας κι εσυ ρε......Πότε θα σταματήσουν η βροχές? Αύριο στα Β.δυτικα θα έχει καλό καιρό?
... απόλυτα σωστός Λευτέρη!... ...... τι τα θες...αγεωγράφητοι, μου θέλουν και δελτία!......Όλοι στα δελτία καιρού αποκαλούν βορειοδυτικά την περιοχή από Κέρκυρα μέχρι Ηγουμενίτσα, Γιάννενα. Αυτές οι περιοχές είναι δυτική Ελλάδα, σαν γεωγραφικό πλάτος είναι στο ύψος της Θεσσαλίας ( Τρίκαλα, Λάρισα), βορειοδυτική Ελλάδα, αν δούμε τον χάρτη είναι Καστοριά Φλώρινα