Περικληηηηηη ,που εισαι μωρη σαυρα εχει μπεκατσες φετος και εχεις πεσει με τα μουτρα!!!!4 διαφορετικά μοντέλα, ποιο να πιστέψεις τώρα?? Το πρώτο το gfs ή τα υπόλοιπα που ακολουθούν...
View attachment 83483
Περικληηηηηη ,που εισαι μωρη σαυρα εχει μπεκατσες φετος και εχεις πεσει με τα μουτρα!!!!4 διαφορετικά μοντέλα, ποιο να πιστέψεις τώρα?? Το πρώτο το gfs ή τα υπόλοιπα που ακολουθούν...
View attachment 83483
Για σαββατο δυσκολα,Κυριακη παιζεται οπως δειχνειΤο σκ θα κυνηγήσουμε τώρα? Τι δείχνει?
Εγω σιγουρα κ ας βρεχειΤο σκ θα κυνηγήσουμε τώρα? Τι δείχνει?
Γατάκια ολλα τα πουλια στην κερκυρα θα έρθουν!!!!! Εμάς μόνο πτώση θερμοκρασίας μας πιανειΤο μόνο σίγουρο ότι το σαββατοκύριακο δεν θα μπορέσουμε να βγούμε
Αφου σε καθε τρεξιμο που κανουν τα καιρικα μοντελα δειχνουν και διαφορετικο σεναριο. Το μονο σιγουρο ειναι το κρυο και το χειμωνιατικο σκηνικο. Που θα βρεξει και θα χιονισει και ποσο δεν μπορουν ποτε να το πιασουν με απολυτη ακριβεια. Δυσκολα θα βγουμε παντως.Πρεπει το μετεο να εχει αλλαξει σεναρια για πελλοπονησο εκατο φορες μεσα σε δυο μερες
Εμ γι αυτο ψαχνω περικλη κ περικλη δε βλεπω.παντως εγω θα βγω κ τις δυο μερες κ ας με βρουνε η εμακ.εχω να βγω ενα μηναΑφου σε καθε τρεξιμο που κανουν τα καιρικα μοντελα δειχνουν και διαφορετικο σεναριο. Το μονο σιγουρο ειναι το κρυο και το χειμωνιατικο σκηνικο. Που θα βρεξει και θα χιονισει και ποσο δεν μπορουν ποτε να το πιασουν με απολυτη ακριβεια. Δυσκολα θα βγουμε παντως.
Κ αθηνα ολη.μερα υγρασία στο φουλ απο το πρωι.ολα.βρεγμενα εξω λες κ εχει βρέξειΠάντως σήμερα,ορεινή Κορινθία, 7μιση έλυσα σκυλιά,8 ψάχναν για νερό και στις 9 ήμουν με κοντομάνικο! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ!!
Πελλοπονησο μπορει να βγειται και τις 2 μερες. Αρναουτογλου που ειδα πριν εμεις εδω ισως μπορεσουμε την Κυριακη.Εμ γι αυτο ψαχνω περικλη κ περικλη δε βλεπω.παντως εγω θα βγω κ τις δυο μερες κ ας με βρουνε η εμακ.εχω να βγω ενα μηνα
Ευβοια δυσκολα την Κυριακη πρωι.. το Αιγαίο θα βγαζει βροχές ακομαΠελλοπονησο μπορει να βγειται και τις 2 μερες. Αρναουτογλου που ειδα πριν εμεις εδω ισως μπορεσουμε την Κυριακη.
Και εμφανιζεσαι για να μας πεις καλα νεα......Ευβοια δυσκολα την Κυριακη πρωι.. το Αιγαίο θα βγαζει βροχές ακομα
Ισως και λιγο χαμηλοτερα με τις εντάσεις..Και εμφανιζεσαι για να μας πεις καλα νεα......
Δεν μας πειραζει , ας σταματησει και στις 12 το μεσημερι. Τα χιονια μεχρι λου τα κοβεις εδω? 900-1000???
Εδώ 13 βαθμούς τωρα έβρεξε καλά όλλοι μέρα … κριο θελουμε!!!!Εναρξη βροχης με βροντες εδω. Μακαρι να ριξει καλα!