Kostas ContraDosi
Moderator
Φτου φτου....Το σπανιο πλεον για την περιοχη μου καιρικο φαινομενο ηρθε! Βρεχει....
Φτου φτου....Το σπανιο πλεον για την περιοχη μου καιρικο φαινομενο ηρθε! Βρεχει....
Αυτες οι καμηλες αδερφε θα μας βγουν σε πολυ καλο!!! Θα δεις........Μητσο θα μας βγαζουν στις ειδεισεις οταν βρεχει στην περιοχη μας,τουλαχιστον καταβρεξε λιγο,την αλλη βδομαδα ερχονται καμηλες,χαρακτηριστικο το 10 βαθμοι χαλκιδα την παρασκευη,ενω την παραπανω ιδια μερα 22,μολις τελειωσει το κυνηγι θα εχει συνεχεια βοριαδες και χαμηλη θερμοκρασια!
Τράβα βίντεο για να το θυμάσαιΤο σπανιο πλεον για την περιοχη μου καιρικο φαινομενο ηρθε! Βρεχει....
Με ρωτανε στην δουλεια ποτε θα βρεξει. Δεν θα βρεξει απανταω , θα ριξει κατευθειαν χιονι.....Τράβα βίντεο για να το θυμάσαι
Χθες το βράδυ που έβρεχε Αθήνα, δεν έβρεχε εκεί?Με ρωτανε στην δουλεια ποτε θα βρεξει. Δεν θα βρεξει απανταω , θα ριξει κατευθειαν χιονι.....
Εβρεξε καλα ολο το βραδυ χθες.Χθες το βράδυ που έβρεχε Αθήνα, δεν έβρεχε εκεί?
μου ελειψε αυτη η σταλα βροχης στα μουτρα!outlander μολώγα μας ρε γατάκι για τον καιρό .
Τι γινεται απ όταν ηρθα ; εεεεεεε ;;;;;
Στεγνωνει ο τόπος εεεεεε;;; Πες το -πες το ,μ αρέσει να τ ακούω να το λες
Να έρθω με κανέναν κουβαμου ελειψε αυτη η σταλα βροχης στα μουτρα!
Και που σαι ακόμη. Οσο ειμαι εδω ,θα αργησεις να την αισθανθείς.μου ελειψε αυτη η σταλα βροχης στα μουτρα!
μου ελειψε αυτη η σταλα βροχης στα μουτρα!
Πες τα ρε serious SamΔεν λες πάλι καλά που ήρθε ο μητσαρας γιατι δεν τα γλυτωνες τα σακιά με την άμμο
Εκείνη τη χρονιά το χιόνι έφτασε να γλύφει τη θάλασσα,δεν έχω ξαναδεί τις παραλίες άσπρες από τότε!Και τώρα τα 2300 εχουν 5 εκ.χιόνι .Και μετα θέλετε κυνήγι,
Τραβάτε για ξεκωλα καλύτερα
Τετοια εποχή εχω ζήσει καταστάσεις τρελές εδω πάνω και τώρα .....
View attachment 83323
Δημητρη που πιανανε σε σας;δυστο;Το 2001 -2002 απλα δεν υπαρχει. Δυο συνεχομενοι βαρβατοι χιονιαδες. Ειχε γεμισει η Ευβοια παπια και χηνες....
Οπου ειχε μπροκολο και λαχανο και εξειχε απο το χιονι επεφταν για μασα και τα ξεπατωναν οι χηνες. Στον υδροβιοτοπο πριν τα Ψαχνα αμετρητες οι παπιες. Γενικα τοτε καλημανια μπεκατσινια σε αριθμους που δεν εχω ξανα δει και δεν προκειται να ξαναδω μαλλον.Δημητρη που πιανανε σε σας;δυστο;
Κανένα χιόνια θα έχουμε φετος η πάμε για του χρονουΟπου ειχε μπροκολο και λαχανο και εξειχε απο το χιονι επεφταν για μασα και τα ξεπατωναν οι χηνες. Στον υδροβιοτοπο πριν τα Ψαχνα αμετρητες οι παπιες. Γενικα τοτε καλημανια μπεκατσινια σε αριθμους που δεν εχω ξανα δει και δεν προκειται να ξαναδω μαλλον.