Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
View attachment 92610
Η για 25...Αυτό..
Όχι, πιο μακριά κοιτούσα. Επειδή τα τρεξίματα το πρωί και το απόγευμα δίνουν κάποιο σενάριο και αυτά του μεσημεριού και της νύχτας άλλο σενάριο. Θα εχουμε ενδιαφέρον από Τρίτη!

Αύριο θα κάνουν λιτανεία στη Νάξο για να βρέξει.
Μάλιστα θα περιφέρονται εικόνα σε πηγάδια,χωράφια και ζώα.
Μάλιστα.:rolleyes:
Μη ρίξουνε και κανέναν σε πηγάδι....
Βλέπω στο Αιγαίο να προχωράνε σε κουλτούρα Ινκας.
Σε ανθρωποθυσίες:mad:

Κρυο γιαλαντζι.
Εδώ πάντως στα Τζουμέρκα 18 Οκτωβρη και μόνο κρύο δεν έχει.
Με το κοντομάνικο είμαι από τις 10 κ μετά..
Α ρε , πουναι οι Οκτωβρηδες του ΠΑΣΟΚ .big smile.
Το ήξερες ότι στις 18/10/1981 που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές με 48,07% ο Μητσοτάκης είχε γενέθλια; 18/10/1918 εγεννήθη:εκείνη την ημέρα έκλεινε τα 63... .think.

Αύριο θα κάνουν λιτανεία στη Νάξο για να βρέξει.
Μάλιστα θα περιφέρονται εικόνα σε πηγάδια,χωράφια και ζώα.
Μάλιστα.:rolleyes:
Δεν είναι καθόλου κακό να επικαλούνται οι άνθρωποι τον Θεό για βοήθεια.Το πρόβλημα είναι ότι παρόλη την τεχνολογική πρόοδο που υπάρχει σήμερα,το κράτος δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να βοηθήσει με τα ενδεδειγμένα έργα το λαό του...:(😿

Μη ρίξουνε και κανέναν σε πηγάδι....
Βλέπω στο Αιγαίο να προχωράνε σε κουλτούρα Ινκας.
Σε ανθρωποθυσίες:mad:
Όπως ξέρεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ στην ιστορία της Ορθοδοξίας δεν έκαναν τέτοια πράγματα,υποθέτω ότι αστειεύεσαι...

Κάθε πράγμα στον καιρό του!
Θα φύγουν όλες!!! Όμως έχεις δίκιο. Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας με ξεροβορια. Γιαυτό γίνονται και τα περάσματα κατά την διάρκεια του. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του νότια και των βροχών. Όμως σε μια καιρικη κανονικοτητα θα είχαν πέσει νερά τον Σεπτέμβριο που θα είχαν φτιάξει τον τόπο.

Θα φύγουν όλες!!! Όμως έχεις δίκιο. Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας με ξεροβορια. Γιαυτό γίνονται και τα περάσματα κατά την διάρκεια του. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του νότια και των βροχών. Όμως σε μια καιρικη κανονικοτητα θα είχαν πέσει νερά τον Σεπτέμβριο που θα είχαν φτιάξει τον τόπο.
Άστα Δημήτρη δεν πάει καθόλου καλά το θέμα βροχή ... δεν φαίνονται πουθενά, ούτε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου που κάτι έδειχναν τα μοντέλα ...

Πατριδα εγω τα ελεγα απο τελος σεμτεμβρη οτι βροχες θα αργησουν να ερθουν,εγω πιστευω οτι μπορει μεχρι και το πρωτο δεκαημερο του νοεμβρη να εχει ελαχιστα εως καθολου φαινομενα!

Άστα Δημήτρη δεν πάει καθόλου καλά το θέμα βροχή ... δεν φαίνονται πουθενά, ούτε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου που κάτι έδειχναν τα μοντέλα ...
Όλο δειχνουν και όλο παραπισω το πάνε. Και πριν 7-8 μέρες έδιναν βροχές για το τριήμερο. Καλό το ξεροβορι για τα περάσματα δεν λεω αλλά χωρίς νερό ούτε τα πουλιά θα μείνουν και θα πούμε το νερό νεράκι. Ικανό το έχω να πατήσει απευθείας κανα χιόνι και να τραβάμε τις κοτσίδες μας....

Εμμονή σε Αντικυκλωνα σε μια περιοχή σχεδόν ενα μηνα είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο

Ιδανικός καιρός για περασματα ομως σε πιο γενικο πλαισιο είναι σημαντικά δείγματα της κλιματικής αλλαγής

Ολες οι βροχές της Μεσογείου σκαλωμενες σε μια περιοχή μονο ,με πλημμύρες φυσικά και περιοχες γειτονικές στον ιδιο παράλληλο με ξηρασία
Σημαδια ακανόνιστης πλεον ροης των συστημάτων

Το χειρότερο σενάριο θεωρώ ειναι μετα απο ολο αυτο , είναι μια ψυχρη εισβολή με παγωνιες χωρις φαινόμενα..

Όλο δειχνουν και όλο παραπισω το πάνε. Και πριν 7-8 μέρες έδιναν βροχές για το τριήμερο. Καλό το ξεροβορι για τα περάσματα δεν λεω αλλά χωρίς νερό ούτε τα πουλιά θα μείνουν και θα πούμε το νερό νεράκι. Ικανό το έχω να πατήσει απευθείας κανα χιόνι και να τραβάμε τις κοτσίδες μας....
Το χιονι παει και έρχεται μην κανει καμιά ψυχρή καθοδο χωρίς πολλα φαινόμενα μετα απο παρατεταμένη ξηρασια
Οτι επαθε η Ισπανία πριν 3 χρονια
Εκει θα ειναι τεράστια η καταστροφή

Το χιονι παει και έρχεται μην κανει καμιά ψυχρή καθοδο χωρίς πολλα φαινόμενα μετα απο παρατεταμένη ξηρασια
Οτι επαθε η Ισπανία πριν 3 χρονια
Εκει θα ειναι τεράστια η καταστροφή
Θα τα κάψει όλα. Είναι που είναι στα όρια τους. Έχω πάθει πλάκα με την ζημιά που έχει γίνει ειδικα στους θαμνοτοπους με πουρναρι και αγριλιες. Πλαγιές ολόκληρες ξεραμενες ολότελα.

Back