Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα τα κάψει όλα. Είναι που είναι στα όρια τους. Έχω πάθει πλάκα με την ζημιά που έχει γίνει ειδικα στους θαμνοτοπους με πουρναρι και αγριλιες. Πλαγιές ολόκληρες ξεραμενες ολότελα.
Κοιτα τα δέντρα αυτα αργα η γρήγορα θα αναστηθούν ..Οσα δεν βγάζουν καρπο οτι είδους και να είναι
Οι ελιές για παράδειγμα που έχουν τωρα καρπο αυτες θα φανε γερο σκαμπιλι γιατι ο καρπος ζηταει υγρα και το δέντρο δεν εχει καν για την συντήρηση του
Στην Ισπανία επεσαν τα φύλλα απο τις ελιες σε παρόμοιες καταστασεις

Κοιτα τα δέντρα αυτα αργα η γρήγορα θα αναστηθούν ..Οσα δεν βγάζουν καρπο οτι είδους και να είναι
Οι ελιές για παράδειγμα που έχουν τωρα καρπο αυτες θα φανε γερο σκαμπιλι γιατι ο καρπος ζηταει υγρα και το δέντρο δεν εχει καν για την συντήρηση του
Στην Ισπανία επεσαν τα φύλλα απο τις ελιες σε παρόμοιες καταστασεις
Εδώ το ίδιο έχει αρχίσει να γίνεται !... τα φύλλα έχουν αφυδατωθεί και έχουν στρίψει έτοιμα να πέσουν :(

Μετα απο την απόλυτη ακινησία που έχουμε στην ευρύτερη περιοχή μας ο Νοέμβριος δειχνει να έρχεται φουριοζος

Τα τελευταία χρόνια εχουμε δει πολλες φορες , δυστυχώς οι αλλαγες να είναι ακραίες μετα από καιρική στασιμότητα
Ελπίζω να μην ειναι ετσι

Attachments

• ens_image (2).png
    ens_image (2).png
    141,8 KB · Προβολές: 28
  • ens_image (1).png
    ens_image (1).png
    150 KB · Προβολές: 27
Μετα απο την απόλυτη ακινησία που έχουμε στην ευρύτερη περιοχή μας ο Νοέμβριος δειχνει να έρχεται φουριοζος

Τα τελευταία χρόνια εχουμε δει πολλες φορες , δυστυχώς οι αλλαγες να είναι ακραίες μετα από καιρική στασιμότητα
Ελπίζω να μην ειναι ετσι
Περικλή καλησπέρα, βροχές εδώ στην ανατολική Πελοπόννησο πιστεύεις ότι θα έχουμε στο επόμενο δεκαήμερο ;

Περικλή καλησπέρα, βροχές εδώ στην ανατολική Πελοπόννησο πιστεύεις ότι θα έχουμε στο επόμενο δεκαήμερο ;
Δεκαημερο?

Μεχρι το Π-Σ.Κ 1-2-3 Νοεμβρίου αξιόλογη βροχή οχι φιλε

Η προσηνεμη στο Αιγαίο πλευρά της Εύβοιας θα έχει καμια ψιχαλα τις επόμενες μερες μόνο
Και η βόρεια Κρητη

Πουθενά αλλου

Δεκαημερο?

Μεχρι το Π-Σ.Κ 1-2-3 Νοεμβρίου αξιόλογη βροχή οχι φιλε

Η προσηνεμη στο Αιγαίο πλευρά της Εύβοιας θα έχει καμια ψιχαλα τις επόμενες μερες μόνο
Και η βόρεια Κρητη

Πουθενά αλλου
Πάντως έχουν αρχίσει και δειχνουν ψυχρή καταβαση μετά τις 5-6 Νοεμβρίου. Αν γίνει αυτο και συνδυαστεί με βροχές είμαστε καβαλα στο άλογο για τη φετινή χρονιά!!!

Δημητρη
Εσυ που ξερεις και διαβαζεις τα μοντελα
Βλεπεις λιγο σε εμας τι καιρο θα εχει 3/11 που έχουμε εναρξη;
Ε νδημικου;
Μου ειπαν οτι δειχνουν για πολυ βροχα!
Να ξερω να δω τι πλανα θα βγαλω για την εναρξη φιλε

Δημητρη
Εσυ που ξερεις και διαβαζεις τα μοντελα
Βλεπεις λιγο σε εμας τι καιρο θα εχει 3/11 που έχουμε εναρξη;
Ε νδημικου;
Μου ειπαν οτι δειχνουν για πολυ βροχα!
Να ξερω να δω τι πλανα θα βγαλω για την εναρξη φιλε
Είναι μακριά αλλά δίνει όντως βροχές.

Είναι μακριά αλλά δίνει όντως βροχές.
Εχεις την καλοσυνη να με ενημερωσεις την ερχομενη πεμπτη παρασκευη αδερφε οταν θα βλεπεις για σενα, να ριξεις μια ματια και για εδω;

Εαν εχει τις βροχες που μου ειπαν θα ναι ουσιαστηκα οι πρωτες εντονες βροχες με διαρκεια

Εχεις την καλοσυνη να με ενημερωσεις την ερχομενη πεμπτη παρασκευη αδερφε οταν θα βλεπεις για σενα, να ριξεις μια ματια και για εδω;

Εαν εχει τις βροχες που μου ειπαν θα ναι ουσιαστηκα οι πρωτες εντονες βροχες με διαρκεια
Να μας το θυμισεις. Κοινοποίησε και τον Περικλή που έχει πιο μεγάλη εμπειρία στα καιρικά.

Περικλή...πως βλέπεις να μπαίνει η εβδομάδα...?
Ιδιο το μοτίβο θα ειναι
Καθαρός καιρος απο πανω μας
Είμαστε μόνιμα στο βόρειο ρευμα των πιέσεων
Οτι ζούμε εδω και πολλες μέρες δηλαδη
Θα συνεχίσουν να περνανε αλλου πολλα αλλου λιγα και τις επόμενες μερες

Ολο το έργο είναι πως θα μπει ο Νοέμβριος μιας και δειχνει να αλλαζει σε μεσημβρινή η κυκλοφορία επιτέλους
Να δουμε πως θα μας πιασει ολό αυτο .
Εγώ προσωπικά μονο αυτο κοιταω πλεον

Ιδιο το μοτίβο θα ειναι
Καθαρός καιρος απο πανω μας
Είμαστε μόνιμα στο βόρειο ρευμα των πιέσεων
Οτι ζούμε εδω και πολλες μέρες δηλαδη
Θα συνεχίσουν να περνανε αλλου πολλα αλλου λιγα και τις επόμενες μερες

Ολο το έργο είναι πως θα μπει ο Νοέμβριος μιας και δειχνει να αλλαζει σε μεσημβρινή η κυκλοφορία επιτέλους
Να δουμε πως θα μας πιασει ολό αυτο .
Εγώ προσωπικά μονο αυτο κοιταω πλεον
Τι πίνει το gfs και δεν μας δίνει ρε??? Χιονοκαλυψη είναι αυτό για τους μη γνωρίζοντες....294-780GR.gif.e9ef26168895fa677dcd81c6138bb840.gif

Καλά σιγά μην έβγαινε. Νερό φίλε, νεράκι...
Δημήτρη πολύχρονος και πάλι
Δυο τρεις φορές τη μέρα κοιτάω διάφορα μοντέλα και έχω απογοητευτεί τελείως ... βροχές φίλε δεν φαίνονται ούτε μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου :( .

Δημήτρη πολύχρονος και πάλι
Δυο τρεις φορές τη μέρα κοιτάω διάφορα μοντέλα και έχω απογοητευτεί τελείως ... βροχές φίλε δεν φαίνονται ούτε μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου :( .
Να δεις που θα κάνει κατευθείαν χιόνια....

Back