Μου φαίνεται ότι όσο πετρέλαιο δεν χαλάσαμε τις προηγούμενες χρονιές..θα το βάλουμε εφέτος...Το παρακάνει λιγο για την ερχόμενη εβδομάδα συνολικά στην Ευρώπη..
Θα δουμε φίλε
Μου φαίνεται ότι όσο πετρέλαιο δεν χαλάσαμε τις προηγούμενες χρονιές..θα το βάλουμε εφέτος...Το παρακάνει λιγο για την ερχόμενη εβδομάδα συνολικά στην Ευρώπη..
Θα δουμε φίλε
Άσε να κάψω τα παλιά ξύλα να κόψω αλλα του χρόνου!!! Θα σαπίσουν... Μακάρι να το πάει τρένο! 2 μέρες την εβδομάδα βροχή καλη Τρίτη Πέμπτη ποτέ Σαββατοκύριακο. 2-3 χιονιαδες από Λαμία και πάνω και εδώ ένα 20ποντο μέχρι κύμα για την απόλαυση μας και μετά 3 χιονιαδες ημιορεινων για το κάψιμο μας.....Αυτά μέχρι αρχές Μαρτίου. Θέλω η Δίρφη να βάλει 5-6 μέτρα χιόνι επι τρεις φορες και να λιώσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη....Μου φαίνεται ότι όσο πετρέλαιο δεν χαλάσαμε τις προηγούμενες χρονιές..θα το βάλουμε εφέτος...
Μέχρι και στα ξύλα υπερστοκ έχεις;Άσε να κάψω τα παλιά ξύλα να κόψω αλλα του χρόνου!!! Θα σαπίσουν... Μακάρι να το πάει τρένο! 2 μέρες την εβδομάδα βροχή καλη Τρίτη Πέμπτη ποτέ Σαββατοκύριακο. 2-3 χιονιαδες από Λαμία και πάνω και εδώ ένα 20ποντο μέχρι κύμα για την απόλαυση μας και μετά 3 χιονιαδες ημιορεινων για το κάψιμο μας.....Αυτά μέχρι αρχές Μαρτίου. Θέλω η Δίρφη να βάλει 5-6 μέτρα χιόνι επι τρεις φορες και να λιώσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη....
Ξεκίνα την κατασκευή της κιβωτού !Ω να σου γαργαλησω....Ευτυχώς το χωριό είναι σε λόφο....View attachment 93324
Οχι ρε συ..Δεν θέλω να το σκέφτομαι και να το βλέπω...μην γίνει σαν την Ισπανία...
δείχνει πάντως να περνά γρήγορα ...
400+ χιλιοστά δεν θα τρέξουν ποταμιαΑν βγει το 1/4 από τον υετο που δίνει παραπάνω , 400+ mm ,από την απόλυτη ξεραηλα πάμε αυθημερόν στο να τρέχουν όλα τα ποτάμια και τα ρεματα της περιοχής.
Αυτο είναι ξερο κρυο με το χαμηλο στα βάθη της Τουρκίας..Αρκετά μακρινό, άλλα αυτό ειναι καλό σενάριο ε Περικλή ??
Ειχε το meteo και ενα νέο σταθμό στη Σκάλα και βλέπαμε τι καιρό έκανε στο χωριό, πόση βροχή έριχνε … αλλά εδώ και ενα μήνα ειναι off !!
View attachment 93323
Γιαυτό λέω με το 1/4 από ότι δίνει θα τρέξουν τα ποτάμια. Με 300 mm είχαν γίνει οι καταστροφες εδώ στα Πολιτικα και στα Ψαχνα πριν μερικά χρόνια. Τα είχε ρίξει σε 4-5 ώρες.400+ χιλιοστά δεν θα τρέξουν ποταμια
Θα έχει καταστροφές φιλε
Δεν ειναι τοσο απλο