Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Άσε να κάψω τα παλιά ξύλα να κόψω αλλα του χρόνου!!! Θα σαπίσουν... Μακάρι να το πάει τρένο! 2 μέρες την εβδομάδα βροχή καλη Τρίτη Πέμπτη ποτέ Σαββατοκύριακο. 2-3 χιονιαδες από Λαμία και πάνω και εδώ ένα 20ποντο μέχρι κύμα για την απόλαυση μας και μετά 3 χιονιαδες ημιορεινων για το κάψιμο μας.....Αυτά μέχρι αρχές Μαρτίου. Θέλω η Δίρφη να βάλει 5-6 μέτρα χιόνι επι τρεις φορες και να λιώσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη....
Αμα κανει χιονακι σε εμας θα δουμε και ποδαρακι παλι και καμια πατουσιτσα φια τα φετιχ;;; 😅😂🤭

Έχω πάρει από Αλίαρτο μοσχαροκεφαλή σε κομμάτια, θα τα κάνω στη γάστρα αλλά ήθελα να έχω κάνει και ένα περπατητό πιο πριν...
Να κάτσεις στ’αυγα σου αύριο και φαε την μοσχαροκεφαλη Και άμα πας για περπατητο Κυριακή γραψε με

Μάλιστα .η Ηπιο βροχερή ημέρα για την περιοχή σύμφωνα με αυτά που έδειχναν θα ήταν η σημερινή. Από χθες το βράδυ δηλαδή θα έβρεχε και σήμερα όλη την μέρα. Εκτός από μία βροχή που έκανε εχθές το απόγευμα και το πιστεψαμε , όλα τέλειωσαν εκει και τώρα έχουμε και ηλιοφάνεια.
Έχεις αρχίσει να διώχνεις την βροχή ή είναι ιδέα μου ;

Ερχετε ο αλεξαντρος ο μεγας,τον συνχωρειτε λεει που δεν εκανε κατι απο το μεσημερι και μετα στο μεγαλυτερο μερος ευβοιας και αττικης,αλλα μετα το βραδυ θα επανορθωσει,μην σας ξεγελαει η αραιη συνεφια τωρα,μετα της 1 το βραδυ θα αρχισει να ριγνει καρεκλες και τραπεζια,σε αττικη,ευβοια,σποραδες,φτοιωτιδα,παρτε τα μετρα σας οσοι κατοικειτε σε αυτες τις περιοχες,ερχετε τσαντισμενος εμαθα!🤣

Ερχετε ο αλεξαντρος ο μεγας,τον συνχωρειτε λεει που δεν εκανε κατι απο το μεσημερι και μετα στο μεγαλυτερο μερος ευβοιας και αττικης,αλλα μετα το βραδυ θα επανορθωσει,μην σας ξεγελαει η αραιη συνεφια τωρα,μετα της 1 το βραδυ θα αρχισει να ριγνει καρεκλες και τραπεζια,σε αττικη,ευβοια,σποραδες,φτοιωτιδα,παρτε τα μετρα σας οσοι κατοικειτε σε αυτες τις περιοχες,ερχετε τσαντισμενος εμαθα!🤣
Φιλε μου εφοσον περασει κανε το χιουμορ γιατι ποτε δεν ξερεις την εκβαση και τις τυχον καταστροφες.Αμα ριξει αυτα που λεει σιγουρα θα υπαρξουν προβληματα.

Back