Κυνήγι & Πολιτική

Κάτσε και θα δεις τι έχει να γίνει ..., το κυνήγι δεν είναι οικονομία να λέτε 5-10 χρόνια κάντε υπομονή. Σε ένα μήνα θα έχει γλέντια...

Από την άλλη η Δούρου έκλεισε τελικά όλα τα σκοπευτήρια της Αττικής.

Η Δούρου που πιστεύει στην κυβέρνηση των Κορυσχάδων και στην κυβέρνηση του βουνού.

Γιαλατζί αριστεροί, καπηλευτές των λαϊκών ονείρων... :mad:

ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΆΖΕΣΑΙ ΦΩΤΙΕΣ, ΜΕ ΚΆΡΒΟΥΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ.

Απο τον καιρό που έβγαλα για πρώτη φορά αδεια ( δηλαδη πριν παρα πολλα χρονια.yel.) κάθε τέτοια εποχή μας έκοβαν τον Φλεβάρη.Αυτο γινόταν κάθε χρονο με διαφορετικο υπουργό κάθε φορά.
Τα ιδια έχουμε και φέτος μόνο που αυτή την φορά έχουνε προστεθεί και αλλοι λογοι.:cool:

Για τα υπόλοιπα που λες ρε Γιωργο πραγματικα τι να σχολιάσω ;;;;;.buy buy..buy buy.​

Τι να σχολιάσεις ρε Διονύση; Που με αριστερή κυβέρνηση, έχει η αστυνομία το 2ο καλύτερο σκοπευτήριο στον κόσμο για να μαθαίνει οδήγηση;
Ένα σκοπευτήριο που φτιάχτηκε με τα δικά μας λεφτά και πανηγύριζε ο μαλάκας ο λαός όταν πήραμε τους Ολυμπιακούς;
Με το καλημερα ο Συριζα θα έπρεπε να δώσει τα ολυμπιακά ακίνητα στον ιδιοκτήτη του, στον λαό.

Από την άλλη η Δούρου έκλεισε τελικά όλα τα σκοπευτήρια της Αττικής.

Η Δούρου που πιστεύει στην κυβέρνηση των Κορυσχάδων και στην κυβέρνηση του βουνού.

Για τα υπόλοιπα που λες ρε Γιωργο πραγματικα τι να σχολιάσω ;;;;;.buy buy..buy buy.

Τι να σχολιάσεις ρε Διονύση; Που με αριστερή κυβέρνηση, έχει η αστυνομία το 2ο καλύτερο σκοπευτήριο στον κόσμο για να μαθαίνει οδήγηση;
Ένα σκοπευτήριο που φτιάχτηκε με τα δικά μας λεφτά και πανηγύριζε ο μαλάκας ο λαός όταν πήραμε τους Ολυμπιακούς;
Με το καλημερα ο Συριζα θα έπρεπε να δώσει τα ολυμπιακά ακίνητα στον ιδιοκτήτη του, στον λαό.

Η Ρ. Δούρου στην πολιτική της ορκωμοσία δανείστηκε τον όρκο των Κορυσχάδων. Καταχειροκροτούμενη και με πολλές διακοπές από τα συνθήματα των πολιτών, είπε: "Θεωρώντας ότι ο πολιτικός όρκος ανταποκρίνεται στην αυτοτέλεια της πολιτικής και δημόσιας σφαίρας και διασφαλίζει την αυτονομία της, δηλώνω στην τιμή και τη συνείδησή μου να είμαι πιστή στην πατρίδα μου, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους, να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου, σεβόμενη την αρχή ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό και ασκούνται από τον λαό".

http://www.avgi.gr/article/3815072/me-ton-politiko-orko-ton-korusxadon-orkistike-i-rena-dourou

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπώ, η μεγαλύτερη απαγόρευση κυνηγιού μέχρι στιγμής ήταν όταν τα διόδια και η βενζίνη πήγαν στο θεό. Δεν χρειάζεται να λέμε ποιος τα έκανε αυτά.

Την προσωπική μου γνώμη την έχω πεί κατ΄ιδίαν στους φίλους.. Από την αρχή είχα ξενερώσει με αυτη την πολιτική επιλογή της κοινωνίας αλλά.. αλλά..
Απαράδεκτο για μένα κυνηγός να ψηφίσει πολιτικούς που είναι κατά του κυνηγίου.
Οταν έρθουν, εύχομαι να μην, οι απαγορεύσεις και η συρίκνωση .... να δούμε τί θα λέτε ...θέλω να δώ πραγματικά τί θα λέτε...

Εχει να γίνει της@@τανας μάγκες...
το κυνήγι είναι το αντικαταθλιπτικό μας σε μια καταθλιπτική κοινωνία και πραγματικότητα... συνεπώς έχει μεγαλύτερη αξία για μένα από τον ΕΝΦΙΑ... που δε μου καταργήσανε...

καλημερα για να πω κι εγω την αποψη μου οι προηγουμενοι σαφεστατα μας καταστρεψαν παντιοτροπως γιατι τις γενιες των 400 ευρω αυτοι τις δημιουργησαν οχι ο συριζα αλλα ο συριζα δηλωνε τις αντικυνηγετ. αποψεις του πολυ πριν εκλεγει και ηταν πολυ σαφες τι θ ακολουθουσε.ελπιιζω να μην γινει αυτο αλλα ειμαστε μεσα ιουνιου και αυτοι δεν δεχονται καν να συζητησουν οχι μονο με τη κσε αλλα με καμμια κυνηγετ.οργανωση.και πολυ φοβαμαι οτι τον φλεβαρη θα τον κλαψουμε παρ ολο που τον εχουμε κερδισει στα ευρωπαικα δικαστηρια βαση διαφορων μελετων.και αυτο δεν θα ειναι η μεγαλυτερη καταστροφη που θα φερει ο συριζα.περιμενετε να δειτε και τη φορολογια κι εγω περιμενω συντομα και τον κομη δραχμουλα

Ρε παιδιά για βαστάτε λίγο γιατί και εγώ καίγομαι για το κυνήγι μου και θέλω να ξέρω.

Είχαμε κάποια επίσημη ανακοίνωση των θεσμών για μείωση της χρονικής διάρκειας του κυνηγιού ή κάτι αντίστοιχο ;;;;;
Μήπως είχαμε κάποια πρόταση;;;;;;
Μήπως έστω είχαμε κάποια διαρροή από το υπουργείο;;;;;

'Η η συζήτηση που κάνουμε σήμερα είναι μόνο από φήμες απο τον φίλο του φίλου;;;;;

Είστε απίστευτοι οπαδοί με αυτά που λέτε.
Εμείς είμαστε οπαδοί;;;;;;.very happy..very happy.

βρε διονυση αφου δε συζητανε αλλα διαρεουν πληροφ.τι επισημη προταση θες?αυτοι απλα θ ανακοινωσουν

Για να γίνει κάτι από τα παραπάνω που σωστά αναφέρεις Νιόνιο θα πρέπει να γίνει και συνάντηση.... και μεχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί...
δεν μας καταδεχονται για την ώρα...

Παιδιά επιτρέψτε να πω την άποψη μου.

Οι προηγούμενοι κυβέρνησαν το μαγαζάκι 40 χρόνια.
Εκαναν περιουσίες και σπούδασαν τα παιδιά τους με σκοπό να συνεχίσουν και αυτά να κυβερνούν το μαγαζάκι.Όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν και δικτυώθηκαν παντού.Αλλοι σε πρώτες θέσεις άλλοι σε δεύτερες άλλοι σε τρίτες .
Όλοι όμως έτρωγαν και πέρναγαν καλά και κάπως έτσι σκόπευαν να το πάνε για πάντα.
Η πορεία που είχαν χαράξει όμως διακόπηκε ξαφνικά και τα σχέδια χάλασαν με αποτέλεσμα όλοι οι συμμετέχοντες στο προηγούμενο πάρτυ να ξεκινήσουν να αποδομούν με κάθε τρόπο την παρούσα κατάσταση.
Ο καθένας απο την θέση του κάνει τον αγώνα του , για να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν και να συνεχίσει η ζωή όμορφα και ωραία.

Εγω λοιπόν ρωτώ ( είναι το χούι μου )!!!!

Η πληροφόρηση που έχουμε από που είναι;;;;;;;
Απο ποιους είναι;;;;;;;;

Υπενθυμίζω κάποια δημοσιεύματα του πρόσφατου παρελθόντος .asking.

http://kynoclub.gr/2015/01/17/οι-μάσκες-έπεσαν-η-κυνηγετική-συνομοσ/

Πάντως ο πρόεδρος των Τρικάλων μια χαρά συναντήθηκε με τον Τσιρώνη

http://www.ihunt.gr/content/eno-o-p...toy-ks-trikalon-synantithike-me-ton-k-tsironi

Παιδιά επιτρέψτε να πω την άποψη μου.

Οι προηγούμενοι κυβέρνησαν το μαγαζάκι 40 χρόνια.
Εκαναν περιουσίες και σπούδασαν τα παιδιά τους με σκοπό να συνεχίσουν και αυτά να κυβερνούν το μαγαζάκι.Όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν και δικτυώθηκαν παντού.Αλλοι σε πρώτες θέσεις άλλοι σε δεύτερες άλλοι σε τρίτες .
Όλοι όμως έτρωγαν και πέρναγαν καλά και κάπως έτσι σκόπευαν να το πάνε για πάντα.
Η πορεία που είχαν χαράξει όμως διακόπηκε ξαφνικά και τα σχέδια χάλασαν με αποτέλεσμα όλοι οι συμμετέχοντες στο προηγούμενο πάρτυ να ξεκινήσουν να αποδομούν με κάθε τρόπο την παρούσα κατάσταση.
Ο καθένας απο την θέση του κάνει τον αγώνα του , για να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν και να συνεχίσει η ζωή όμορφα και ωραία.

Εγω λοιπόν ρωτώ ( είναι το χούι μου )!!!!

Η πληροφόρηση που έχουμε από που είναι;;;;;;;
Απο ποιους είναι;;;;;;;;

Υπενθυμίζω κάποια δημοσιεύματα του πρόσφατου παρελθόντος .asking.

http://kynoclub.gr/2015/01/17/οι-μάσκες-έπεσαν-η-κυνηγετική-συνομοσ/

Πάντως ο πρόεδρος των Τρικάλων μια χαρά συναντήθηκε με τον Τσιρώνη

http://www.ihunt.gr/content/eno-o-p...toy-ks-trikalon-synantithike-me-ton-k-tsironi
διονυση κι εγω μαζι σου.αλλα ρε φιλε τι περιμενουνε να μας δειξουνε τις προθεσεις τους??????

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπώ, η μεγαλύτερη απαγόρευση κυνηγιού μέχρι στιγμής ήταν όταν τα διόδια και η βενζίνη πήγαν στο θεό. Δεν χρειάζεται να λέμε ποιος τα έκανε αυτά.

Ναι Διονύση μου, με το like στο παραπάνω μήνυμα συμπεριφέρεσαι σαν οπαδός. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι οπαδός οποιουδήποτε κόμματος θέλεις, εκτός από ένα (σύμφωνα με την δική μου άποψη αλλά δεν είναι του παρόντος να το συζητήσουμε αυτό). Επειδή όμως αυτό το νήμα αναφέρεται στο κυνήγι και την πολιτική, ας σταθούμε σε αυτό.

Τις αυξήσεις στα καύσιμα που αναφέρει ο Μάνος δεν τις επέφερε κάποιο πρόσωπο, τις επέφερε η πολιτική της Ευρωπαικής ένωσης που με κάθε κόστος δηλώνεις οπαδός, όπως και όλοι οι ψηφοφόροι του Σύριζα. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 6η θέση από την κορυφή του ακριβότερου λίτρου στην Ευρώπη. Άρα σύμφωνα με τον Ευρωπαικό σας έρωτα, υπάρχει ακόμα περιθώριο η βενζίνη να ανέβει μέχρι τα 2 € το λίτρο.

http://gr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/Europe/

Το ποιος είναι οπαδός ή όχι, αντικατοπτρίζεται στα λεγόμενα σας. Αλήθεια εμένα σε ποια κατηγορία οπαδών με κατατάσσεις ; Αν θες την άποψη μου, εγώ είμαι οπαδός της Ελλάδας, του δίκαιου, του φτωχού, του μεροκαματιάρη και αυτού που δεν έχει μαζέψει τόσο "λίπος" ώστε να σφυρίζει αμέριμνος όταν η πολιτική της γιαλαντζί Αριστεράς έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα να ισοπεδώσει ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι.

Ξέρατε από πριν ότι ο Σύριζα στις τάξεις του έχει αγκαλιάσει ορκισμένους εχθρούς του κυνηγίου και μέχρι τώρα, την ύστατη ώρα, συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε και να φαντάζεστε δημοκρατικές διαδικασίες και διαλόγους. Χαρακτηριζόμενος από κομματικό πάθος, συνεχίζεις να μας παραθέτεις link που αναφέρονται σε κόμματα και σε κομματικές προτιμήσεις της ΚΣΕ. Τι θέλεις δηλαδή να μας αποδείξεις με αυτό; Ότι επειδή η ΚΣΕ πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία, ο Σύριζα έχει άλλοθι να μου κόψει το κυνήγι;

Αν δεν δείχνει αυτό πόσο οπαδός είσαι, τότε τι το δείχνει;

Επειδή ο κάθε γαμημένος και βολεμένος κυνηγο-συνδικαλιστής είχε βρει την άκρη του 40 χρόνια, πρέπει εμένα ο Τσιρώνης να μου κόψει το κυνήγι;

Όσο για τον πρόεδρο των Τρικάλων και την εποικοδομητική του συνάντηση με τον Τσιρώνη, τελικά πρέπει να αποφασίσεις, να πιστεύουμε διαδικτυακά δημοσιεύματα ή όχι;

Την προσωπική μου γνώμη την έχω πεί κατ΄ιδίαν στους φίλους..
Χωρίς να θέλω να σε κρίνω Πάνο και ξέρεις ότι σε αγαπώ, αυτό είναι το λάθος το δικό σου και πολλών άλλων παιδιών...το κατ 'ιδίαν. Βλέπω με χαρά ότι αρχίζεις σιγά-σιγά να αρθρώνεις δημόσιο λόγο.

περιμενετε να δειτε και τη φορολογια κι εγω περιμενω συντομα και τον κομη δραχμουλα
Φίλε Ευριπίδη δεν είναι το νόμισμα η πανάκεια. Είτε € είτε δραχμή, αν δεν αλλάξει κάτι στον άκρατο και ακροδεξιό καπιταλισμό που μας πατάει στον λαιμό, δεν υπάρχει γιατρειά. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν υπάρχει πλέον η Ευρώπη που την ήθελαν οι φιλελεύθεροι εμπνευστές της, την δεκαετία του 70.

Αστο ρε Γιώργο!!!!!
Εχω δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν είμαι μαντρωμένος πουθενά, ευτυχώς.
Δεν περιμένω τι θα μου πει ούτε ο τσίπρας ούτε ο κουτσούμπας ούτε κανένς κ@ριόλης για το τι γραμμή θα ακολουθήσω.
Τι είπε ο Μάνος δηλαδή που δεν είναι αλήθεια και δεν έπρεπε να κάνω like οχι μόνο εγώ αλλά ο κόσμος όλος;;;;;;;
Πήγαν τα διόδια στα ύψη , τα καύσιμα στα ύψη και ο κόσμος αδυνατεί να βγεί δυο βήματα παραέξω.
Ποιος ανέβασε τις τιμές σε όλα αυτά;;;;;Ο Φούφουτος;;;;;;;;; ...και αμέσως με έχρισες οπαδό;;;;;;;;

ΞΑΝΑΛΕΩ ...... Χέστηκα για τον Συριζα ...και το εννοώ , μακρυά απο μένα τα πάθη και ιδιαιτερα τα κομματικά.

Δεν θέλω να επεκταθώ , πραγματικά δεν έχει νόημα.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία απαγόρευση , καμία διαβούλευση , δεν υπάρχει απολύτως τίποτα .Φυσικά ούτε πρόκειται να βοηθήσω με κραυγές κατά του ΣΥΡΙΖΑ , τους πρώην βολεμένους κυνηγοσυνδικαλιστές με αυτά που λένε.

Πήγαν τα διόδια στα ύψη , τα καύσιμα στα ύψη και ο κόσμος αδυνατεί να βγεί δυο βήματα παραέξω.
Ποιος ανέβασε τις τιμές σε όλα αυτά;;;;;Ο Φούφουτος;;;;;;;;; ...και αμέσως με έχρισες οπαδό;;;;;;;;
H Ευρωπαική πολιτική τα ανέβασε και στην τελική γιατί ο μάγκας ο Τσίπρας δεν έχει κατεβάσει ούτε 10 λεπτά τα διόδια;

H Ευρωπαική πολιτική τα ανέβασε και στην τελική γιατί ο μάγκας ο Τσίπρας δεν έχει κατεβάσει ούτε 10 λεπτά τα διόδια;
Ακόμα δεν ξέρουμε ρε μάστορα τι θα μας ξημερώσει αύριο, δεν ξέρουμε αν στα διόδια θα δίνουμε ευρώ ή δραχμές ή πατάτες και μήλα.big smile..big smile.

Εχουν πει ότι θα τα μειώσουν , αλλά όπως έχουμε πει αν δεν το δούμε στην πράξη δεν λέμε τίποτα.

Back