A
AltairLusso
Εμπλουτισμός της πανίδας, ασχέτως αν οι αλεπούδες δεν αφήσουν τίποτα και στο όνομα αυτού του εμπλουτισμού, απαγορεύσεις κυνηγίου. Βάλε και την κονόμα από την εισαγωγή, εκτροφή κτλ κτλ
Είναι πάνω από δεκαετία που παίζει το σεναριο του Φεβρουαριου.Βγάζω άδεια 21 χρόνια ανελλιπώς και δεν θυμάμαι να άκουγα κάθε Ιούνιο ότι θα κοπεί ο Φλεβάρης. Από σένα και τον Διονύση το άκουσα αυτό.
Για άδειες δεν έχω, η πληροφορία που έχω από συγγενή που το επάγγελμα του έχει να κάνει με κτηνο-πτηνοτροφικές τεχνολογίες (δεν ξέρω ακριβώς την ειδικότητα), είναι ότι έχουν σκοπό να γεμίσουν όλη την Ελλάδα φασιανούς, με ότι αυτό συνεπάγεται ...
Ίσως είναι ένας νέος έμμεσος τρόπος για απαγορεύσεις.
μια κυβέρνηση με αποτυχίες προβλήματα και έχοντας κάνει μηδέν απ αυτά που είπε θα προσπαθήσει να κάνει κάτι για να ευχαρίστησει μερίδα πελατών ψηφοφόρωνΓιατί να το κάνουν αυτό;.xm.
ψήφοι περισσότερα ευρώ Βασίλη δυστυχώςΚυνήγι=€. Όλα τα άλλα πάνε περίπατο.
καλημερα κυριοι ελπιζω να ειστε καλα ολοι.δυστηχως οι φοβοι απο τον γεναρη που ειχαμε για το αγαπημενο μας χομπι καθε μερα φουντονουν πιο πολλη απο ανθρωπους ανικανους χειριστουνν και την τυχη του κρατους.τα σεναρια που κυκλοφορουν για την καινουργεια χρονια θα μεινετε ξεροι οταν τα μαθετε ελπιζω να γινουν συντομα εκλογες για να μην αλλαξουν τιποτα οσο για αυτους που τους ψηφισαν λυπαμαι πολλη γιατι φωναζαμε μηνες ορισμενοι απο εδω μεσα.τελος ολοι οι συριζεοι να εχετε τυψεις για κακο που εγινε.
για να δούμε ρε παιδιάΔεκέμβρη περιμένετε να μας κόψουν μέρες από τον Φεβρουάρη αν όχι όλο τον μήνα,δεν το λένε τώρα τα λαμόγια για να μη χάσουν άδειες,έτσι πληροφορήθηκα χθες βράδυ από άνθρωπο 3ου κυνηγετικού συλλόγου Αθηνών
υπάρχει ένταση και μεγάλη μάλιστα,για το αν οι μέρες είναι του αυγούστου ( δεν συμφέρει σε μεγάλο σύνολο τους κυνηγούς της επαρχίας ) ή του Φεβρουάρη ( δεν συμφέρει τους Αθηναίους κυνηγούς )
μακάρι όλα αυτά να μην ισχύουν ούτε στο απειροελάχιστο και να είναι απλά μια μπόρα ( δεν το βλέπω )
περιμένουμε όπως κάναμε τα τελευταία 10 χρόνια
μετά τις οριστικές ανακοινώσεις ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του
είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα σίγουρα
οι πληροφορίες όμως χωρίς σιγουριά και αλήθεια νομίζω ότι δεν βοηθούν
δεν θέλω να προσβάλω κανένα και πιστεύω να γίνεται κατανοητό
οι 10-20-30-η δεν ξέρω πόσες χιλιάδες κυνηγοί που δεν θα βγάλουν άδεια λόγω αντίδρασης η αδυναμίας οικονομικής είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σ αυτούς τους πολίτες που δεν θα πληρώσουν πολλά η όλα από τον Σεπτέμβρη
λίγο ως καθολου τους νοιάζει για τους κυνηγούς
αναμονή λοιπόν στο σκοτάδι όπως μας έχουν ομοσπονδία και υπουργείο με μεγαλύτερη ευθύνη τους πρώτους κατά την γνώμη μου
κι εγώ τα ίδια υποστηρίζω φίλε μου δεν λέω κάτι άλλοΦίλε μου δεν λέω ότι νοιάζει στην πολιτεία αν είναι μειωμένες οι άδειες
κατα μερικές χιλιάδες αλλά νοιάζεται σίγουρα η δική μας ηγεσία, γιατί σε λίγα χρόνια
θα βρεθεί να είναι μόνοι τους χωρίς κόσμο να εκπροσωπούν.
Θα καταντήσουν σαν κάτι ΜΚΟ με προεδρείο και λίγα μέλη συνδρομητές.