Το σωστό μέγεθος με προβληματίζει..Αυτο κοιταζω κι εγω Ανδρεα, φαινεται ποιοτικο.
Το σωστό μέγεθος με προβληματίζει..Αυτο κοιταζω κι εγω Ανδρεα, φαινεται ποιοτικο.
Για δεξιόχειρες
Οι τιράντες δεν σε προβληματίζουν;Το σωστό μέγεθος με προβληματίζει..
Γιώργο επειδή το δοκίμασα οι τιράντες ουσιαστικά είναι πολύ μικρό κομμάτι και έχουν και αυξομείωση. Δε νομίζω ότι θα σκαλωνουν.Οι τιράντες δεν σε προβληματίζουν;
Στα ντυμένα θα σου σπάσουν τα νεύρα
Έχει κ φυσιγγιοθήκες μέσα στις τσέπες?Το ίδιο κοιτούσα εγώ από πέρσι.....το βρήκα γύρω στα 100 ευρώ.....με προβλημάτισαν οι τιράντες..... φοβήθηκα ότι αν το φορτώσω θα κόβει τους ώμους...... από τσέπες έχει πολλές και φαίνεται εργονομικό. Εγώ το δοκίμασα σε large και X large. Καλύτερα το μεγαλύτερο όταν κουβαλάς πολλά πράγματα. Αν και το συγκεκριμένο επειδή έχει δύο κουμπώματα με ιμάντα και όχι φερμουάρ και στο νούμερο που φοράτε είναι οκ
Τί κυνηγάς;
Ναι Δημήτρη έχει 5 θέσεις σε κάθε τσέπη μπροστά σε αυτές με το καπάκιΈχει κ φυσιγγιοθήκες μέσα στις τσέπες?
Τα πάντα εκτός από υδρόβιαΤί κυνηγάς;
Τίμιο
Ότι καλύτεροΔες και τα gamo και τα gamehide.
Σκυλιά.
Αν κουβαλάς πολύ βάρος,δεν θα πρότεινα γιλέκο.
Είχα το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο (1021) με μόνη διαφορά ότι δεν είχα το τσεπάκι στήθους. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ελαφρύ και με μεγάλο σάκο θηραμάτων. Χωρίς υπερβολές 2 λαγούς παίρνει μέσα. 3 χρόνια που το είχα πέρασα μέσα από τόσες βατσινιές και δεν έπαθε το παραμικρό. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι οι φυσιγγιοθήκες του η οποίες με εμπόδιζαν. Προσπάθησα να τις αφαιρέσω με αποτέλεσμα να καταστρέψω το γιλέκο. Έχει πολύ ενισχυμένες ραφές με αποτέλεσμα να ανοίγω τρύπες στο ύφασμα.
Μετά από πολύ ψάξιμο πέρσι κατέληξα τελικά σε αυτό . Το πήρα από το καλκαντζάκο ο οποίος το έχει προσφορά 48€.
Kαι εγώ μάλλον σε αυτό θα καταλήξω.Μετά από πολύ ψάξιμο πέρσι κατέληξα τελικά σε αυτό . Το πήρα από το καλκαντζάκο ο οποίος το έχει προσφορά 48€.
Αν και με χαλαγανεοι φυσιγγιοθήκες που έχει μπροστά, τις οποίες ς ποτέ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ,αλλα είναι πολύ βολικό . Εχει μεγάλες τσέπες ,σάκο μεγάλο πίσω και δεύτερο σάκο μικρότερο με φερμουάρ, θήκες για μπουκάλια δεξιά αριστερά.