Κυνηγετικά είδη Παρδαλάκης

Status
Not open for further replies.
Πέρυσι ποσο ήταν; Σε κάθε περίπτωση νομίζω πως ο κύριος Παρδαλακης έχει από τις καλύτερες τιμές στην αγορά και αξίζει να τον στηριζουμε!!
Ρε αδερφέ εμένα είναι και φίλος μου και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες....τους σωστούς επαγγελματίες πρέπει να τους στηρίζουμε αλλά καλώς ή κακώς οι τιμές των εισαγόμενων φυσιγγίων έχουν φτάσει στον Θεό....και στο σκοπεύτηριο που ρίχνουμε πολλά φυσίγγια...το 4,6 με το 6 είναι τεράστια διαφορά!

Καλημέρα σε όλους.
Είδα & κάτι sporting με gm3 σε πολύ καλή τιμή(5€) δεν ξέρω τι φυσίγγια είναι.Ρωτάω επειδή είμαι αρκετά μακρυά από το μαγαζί & είναι πολύ δύσκολο να κατέβω

του Ρουμελιώτη είναι ποιοτικό ;
Είναι ένα οικονομικό φυσίγγι με υλικά που έχουν τα περισσότερα φυσιγγια αυτής της κατηγορίας, έχουν σκάγια και κανουν μπαμ:)
Δεν συγκρίνεται με RC η Nsi αλλά δεν έχει και καμία σχεση οικονομικά.
Τώρα αν έχεις δει κάποιες αστοχίες κατασκευαστικές ναι, εγώ για το σκοπευτήριο τουλάχιστον ψάχνω πάντα το ποιο οικονομικο μιας και ασχολούμαι τελείως ερασιτεχνικά και δεν θα εδινα 1€ παραπάνω στο κουτί τα φυσίγγια για ποιο ποιοτική τουφεκιά.

Καλημέρα σε όλους.
Είδα & κάτι sporting με gm3 σε πολύ καλή τιμή(5€) δεν ξέρω τι φυσίγγια είναι.Ρωτάω επειδή είμαι αρκετά μακρυά από το μαγαζί & είναι πολύ δύσκολο να κατέβω
Έχω ρίξει αρκετά σε νουμερο 7 1/2 πέρσυ, πολύ καλό φυσιγγακι αρκετά συγκεντρωτικό με σπασίματα σε μεγάλες αποστάσεις, πολλοί αποφευγουν τον χαμηλό παφυλα αλλά εγώ δεν είχα πρόβλημα

Τεό το ζητούμενο δεν είναι η ποιοτική τουφεκιά του €1 παραπάνω γατί μπορείς να φτιάξεις την ίδια ακριβώς με το φυσίγγι των €4,60 αλλά η ασφάλεια,τουλάχιστον όσο μπορούμε να έχουμε από αυτή,,,ξέρεις τι ρίχνω αλλά δεν το προμοτάρω,απλά επειδή έχω δει διάφορα στο fb και κάποια τα έχω δει Live το αποφεύγω το συγκεκριμένο

σιγά την RC και την NSI ,,,στην Ιταλία δεν τα έχουν σε πολύ εκτίμηση

μου ήρθε στο μυαλό τώρα περιστατικό με σκοπευτή εθνικής ο οποίος ρίχνει με perazzi και φυσίγγια falcochi...παρόλο που του έτυχε περιστατικό 2 φορές με σφηνωμένη τάπα στις κάννες ( ήμουν μπροστά ) συνεχίζει να ρίχνει με αυτά

το ρίχνω ερασιτεχνικά συμφωνώ αλλά δεν συμφωνώ στο ρίχνω ερασιτεχνικά οπότε θέλω ότι πιο φτηνό,,γνώμη μου λάθος με όλη τη καλή διάθεση

Αυτή τη στιγμή, τα G.M με Fiocchi καλυκα ειναι πολύ συμφέρουσα τιμη,στα 5 και 4,70 για το σκοπευτήριο.
Αν ανέβαινε ο κάλυκας από 8 αρης, φυσικά θα ανέβαινε και λίγο η τιμή. Σε δικανα πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα και σε καραμπίνα,δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής παράπονο.
Υπάρχει πελάτης που ρίχνει με καραμπίνα 40 περίπου ετών και τα ρίχνει μια χαρά.

Τεό το ζητούμενο δεν είναι η ποιοτική τουφεκιά του €1 παραπάνω γατί μπορείς να φτιάξεις την ίδια ακριβώς με το φυσίγγι των €4,60 αλλά η ασφάλεια,τουλάχιστον όσο μπορούμε να έχουμε από αυτή,,,ξέρεις τι ρίχνω αλλά δεν το προμοτάρω,απλά επειδή έχω δει διάφορα στο fb και κάποια τα έχω δει Live το αποφεύγω το συγκεκριμένο

σιγά την RC και την NSI ,,,στην Ιταλία δεν τα έχουν σε πολύ εκτίμηση

μου ήρθε στο μυαλό τώρα περιστατικό με σκοπευτή εθνικής ο οποίος ρίχνει με perazzi και φυσίγγια falcochi...παρόλο που του έτυχε περιστατικό 2 φορές με σφηνωμένη τάπα στις κάννες ( ήμουν μπροστά ) συνεχίζει να ρίχνει με αυτά

το ρίχνω ερασιτεχνικά συμφωνώ αλλά δεν συμφωνώ στο ρίχνω ερασιτεχνικά οπότε θέλω ότι πιο φτηνό,,γνώμη μου λάθος με όλη τη καλή διάθεση
Ναι Παύλο κάθε άποψη είναι σεβαστή, όπως έχω ξαναπεί εγώ θέλω το σκοπευτήριο να με ξεαγχωνει όχι το αντίθετο, αυτό που λες είναι το σωστό, αλλά γενικά έχω μια ποιο ΖΕΝ αντίληψη.terror.

Χρήστο περα από τις προσωπικές σχέσεις που διατηρώ μαζί του....είναι από τα πιο αξιόλογα παιδιά και μετά επαγγελματίες του χώρου!
Τους έχει ανάγκη ο χώρος Ηλία. Μένει να τους στηρίζουμε κι εμείς. Είστε τυχεροί που έχετε κοντά σας τέτοιους ανθρώπους και επαγγελματίες...

Τους έχει ανάγκη ο χώρος Ηλία. Μένει να τους στηρίζουμε κι εμείς. Είστε τυχεροί που έχετε κοντά σας τέτοιους ανθρώπους και επαγγελματίες...
Είσαι απόλυτα σωστός...ευτυχώς υπάρχουν και λίγοι σωστοί επαγγελματίες...δεν το συζητάμε και αυτοί να βγάλουν θέλουν....αλλά μην είσαι αλήτης...σεβασου και τους πελάτες σου...όπως επίσης και το να είναι ειλικρινής ο επαγγελματίας είναι πολύ σημαντικό εχέγγυο για καμιά σωστή σχέση πωλητη-πελατη!

Χρήστο περα από τις προσωπικές σχέσεις που διατηρώ μαζί του....είναι από τα πιο αξιόλογα παιδιά και μετά επαγγελματίες του χώρου!

....Πολύ σωστά!!!!
και να προσθέσω κάτι...ότι μέρα και ώρα χρειαστείς κάτι,πάντα είναι δίπλα σου. Αυτό που λέω να ξέρετε ότι ισχύει...,έτσι εξυπηρετήθηκε και ο φίλος μας ο Γιώργος(gtsi).

Status
Not open for further replies.
Back