βγαινουν σε 6 6,5 7 7,5 8 και 9 αλλα εδω ειμαστε λιγο να μη πω τι κι ερχεται μονο το 8.πολυ κυνηγετικο φυσιγγιΜου αρέσουν τα δυνατά...και τα γρήγορα φυσίγγια...μόνο σε 8 βγαίνουν???
βγαινουν σε 6 6,5 7 7,5 8 και 9 αλλα εδω ειμαστε λιγο να μη πω τι κι ερχεται μονο το 8.πολυ κυνηγετικο φυσιγγιΜου αρέσουν τα δυνατά...και τα γρήγορα φυσίγγια...μόνο σε 8 βγαίνουν???
Ωραία θα πάρω μια κούτα 8 να δοκιμασωβγαινουν σε 6 6,5 7 7,5 8 και 9 αλλα εδω ειμαστε λιγο να μη πω τι κι ερχεται μονο το 8.πολυ κυνηγετικο φυσιγγι
παρε κι ενα 7,5 λαμπροΩραία θα πάρω μια κούτα 8 να δοκιμασω
Μου φαίνεται υπερβολικό για τσίχλα το νούμερο.τι πυρίτιδα εχει!???παρε κι ενα 7,5 λαμπρο
ε για τσιχλα οχι μονο στα μπασιματα ισως σε ψηλωμενα πουλια αλλα μανα για τρυγονια.πυριτιδα asΜου φαίνεται υπερβολικό για τσίχλα το νούμερο.τι πυρίτιδα εχει!???
Ευριπιδη προσωπικά εμένα μου πήγαιναν καλυτερα τα G.M του Καρδαρά. Θα δοκιμάσω και τα Lampro την επόμενη φορά και θα σας πω.ειναι λιγο δυνατα αλλα φυσιγγαρα
Με ενδιαφέρουν τα due sporting 28.ξερουμε τιμουλα????Σκοπευτικά φυσίγγια της NSI, σε τιμή έκπληξη....
Πληροφορίες 2105310035
Πμ παρακαλωωωΜε πμ ή στο τηλέφωνο...
Τώρα είδα το ποστ και λέω να αναφέρω την εμπειρία μου με το Βόρας γιατί αξίζει..4 ώρες σνοουμπορντ και δεν πέρασε ουτε σταγόνα υγρασία. Και ήμου όλ με τον κώλο κάτω!!Τα δίνει στεγανά η gamo και φυσικά ο επίσημος αντιπρόσωπος ο Τουρής. Και τα στεγανά σημαίνει δεν περνάει καθόλου νερό ή υγρασία, ενώ στο αδιάβροχο υπάρχει πιθανότητα να περάσει.
Με τις έξτρα μαύρες ενισχύσεις,δεν βρήκα προσωπικά πρόβλημα,στο να κολλάνε πάνω οτιδήποτε. Βέβαια εγω τα δοκίμασα σε πουρνάρι και πευκωτα και όχι σε άλλη βλάστηση.
Και τα δυο ειναι πολύ ελαφρυα και παντελονάρες,για την κατηγορία των χρημάτων τους και αντοχής..
7,20€ Μένιο και να ξέρεις τα F2 classic 34gr. Πήραν 0,30 λεπτά και είναι στα 7,80€ οι νέες παραλαβές.Διαμαντή, μήπως ξέρεις σε ποια τιμή δίνει τώρα τα cheditte tordo ο Αλέξης ??
Πόσο έκπληξη μπορεί να είναι, όταν πλέον στην χώρα μας τα sporting έχουν 4,60 € ;Σκοπευτικά φυσίγγια της NSI, σε τιμή έκπληξη....
Πληροφορίες 2105310035