Μαγγες, καλα ολα αυτα που λεμε αλλα θα σας στεναχωρησω κ θα σας πω οτι ειναι λογια καφενειου... Δηλαδη αν θα μειωθουν κατα 100.000 χιλιαδες οι αδειες κυνηγιου θα αλλαξει κατι? Αν δεν γινει κατι σαν συνολο, να πουν οι κυν.συλλογοι οτι δεν εκδιδουμε καμια αδεια κτλ δεν γινεται κατι..Ολα αυτα τα χρονια πορευομαστε με την ιδεα "μην γκρινιαζετε, θελανε να κοψουνε κ αλλα, να λεμε κ ευχαριστω"... Ε οχι ρε ΜΑΛΑΚΕΣ γιατι να λεμε κ ευχαριστω, πηγατε ποτε να διεκδικησετε κ κατι ακομα, πεαρσατε ποτε στην επιθεση, φερατε ποτε στο προσκυνιο αυτες τις Γ@μημενες μελέτες που πληρωνουμε καθε χρονο? Κ αν ο καθε υπουργακος σας γραφει στα πεπελια του, προσφυγεται στο ευρωπαικο δικαστηριο με τα στοιχεια σας κ σοβαρα... Νομιζεται οτι δεν θα δικαιωθειτε? Για να τον δω μετα τον επομενο υπουργακο...
Συγνωμη που σας στεναχωρω, αλλα δεν νομιζω οτι προκειται να αλλαξει κατι... Κ να φυγει ο πρασινος, θα ερθει ο επομενος, ισως επαναφερει αυτα που εκοψε κ οτε τι? Θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι ε? Μερχι ποτε? Μερχι να ξαναρθει ο επομενος πρασινος... α ωραια... Οσο δεν αλλαζουμε τακτικη, μια ζωη του κλωτσου κ του μπατσου θα ειμαστε...
Φοβομουν οτι για τα ομοιωματα δεν εχει γινει καμια ενεργεια, κ απο την απαντηση που πηρα δημοσια απλα το επιβεβαιωσα... Κ για να πω την αληεθαι μου, δεν καιγομαι να κυνηγησω με ομοιωματα, αλλα ρε πουστη μου θα βγω απο τα ρουχα μου, δεν γινεται να μην δικεδκικεις ουτε τα αυτονοητα...Καντο κ ας πεσεις εξω, να σε στηριζω μετα σε ολα...
Κ θα σας στεναχωρησω κ για μια ακομα φορα, λυπαμαι αλλα αν δεν γινει κατι οργανωμενα, δεν μπορω να μην βγαλω αδεια... Το κυνηγι ειναι σημαντικο μερος της ζωης μου, δεν μπορω να φανταστω τον ευατο μου να μην κυνηγα, αλλα δεν μπορω κ να φοβαμαι να ριξω μια τουφεκια για να μην με πιασουν επειδη θα ειμαι παρανομος... Απλα αυτο που καταφερνουν ειναι να με κανουν να μην ειμαι σωστος, να τους γραψω κ εγω στα @ρχι@δια μου με οτι αυτο συνεπαγεται... Αν οσοι οριζουν τη ρυμιστικη του κυνηγιου δεν σεβονται εμενα, λυπαμαι πολυ αλλα δεν μπορω να σεβαστω κ εγω αυτους...
Καλημερα σας...