Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
το μονο που μας σωζει ειναι στις εκλογες ν αλλαξει κυβερνηση και υπουργος.οι ψηφοι ειναι το μονο που τους ποναει.εκει μπορουμε μονο να χτυπησουμε
Τα ειπες ολα.
Νεος υπουργος και οπωσδηποτε νεα υπουργικη αποφαση για το κυνηγι ΜΑΣ.

Καλησπέρα,
μόλις γύρισα από δουλειά και βλέπω ότι έχει πέσει πολύ αγανάκτηση.
Το επιχείρημα να μην βγάλουμε άδειες δεν στέκει, διότι μεγάλο μέρος των
κυνηγών μας είναι του τριχωτού οπότε αυτοί δεν έχουν να αντιδράσουν για κάτι.
Επίσης οι φασσάδες και εν μέρη οι μπεκατσάδες δεν έχουν κάτι να χάσουν.
Όλο αυτό μας κάνει το 80% των κυνηγών μας που δεν θα αντιδράσουν.
Όπως είπε και παραπάνω ο Άρης πρέπει να γίνει κάτι δυναμικό από την κεντρική εξουσία των κυνηγών.
Δεν μπορεί να σε αναγνωρίζει το έργο όλος ο κόσμος και το υπαπεν να μην έχει βγάλει μια ανακοίνωση
και ευχαριστίες για την προσφορά των συλλόγων ανά την επικράτεια στις δράσεις σε επίπεδο πρόληψης
αλλά και συνδρομής σε δύσκολες καταστάσεις για την προστασία της υπαίθρου.
Που είναι η ηγεσία να τους πιέσει και να τους αναγκάσει να το κάνουν.Να προβάλουν το έργο και τις δράσεις
καθημερινά και με ότι μέσο χρειαστεί ώστε η κοινή γνώμη να γνωρίζει.
Διονύση για τις περιπτώσεις που ανέφερες που χάθηκαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια της πασοκονδκρατίας
να σου υπενθυμίσω ποιός ήταν γεν. γραμματέα και μετέπειτα πρόεδρος που μας εκπροσωπεί "επάξια" τόσα χρόνια;;;;;
Μάλλον θα πρέπει και εμείς να αλλάξουμε "κόμμα" και να πάμε σε κάτι πιο τολμηρό και "ριζοσπαστικό" στην ηγεσία μας.

Mα το επιχειρημα δεν εχω να χασω κατι, δεν μου φαινεται λογικο. Αν κοβανε τον αγριοχοιρο, και γω δε θα ειχα να χασω κατι, τωρα που κοψανε την ασπρομετωπη παλι δεν εχω κατι να χασω, αλλα με νοιαζει. Γιατι κοψε κοψε, στο τελος θα επιτρεπονται ειδη που δεν συναντωνται στην Ελλαδα, και θα εχουμε κατ'επιφαση κυνηγι.

Mα το επιχειρημα δεν εχω να χασω κατι, δεν μου φαινεται λογικο. Αν κοβανε τον αγριοχοιρο, και γω δε θα ειχα να χασω κατι, τωρα που κοψανε την ασπρομετωπη παλι δεν εχω κατι να χασω, αλλα με νοιαζει. Γιατι κοψε κοψε, στο τελος θα επιτρεπονται ειδη που δεν συναντωνται στην Ελλαδα, και θα εχουμε κατ'επιφαση κυνηγι.
Και εγώ μαζί σου είμαι έχεις δίκιο, αλλά έτσι σκέφτεται ο Έλληνας και γι' αυτό δεν ξέρουμε από
συλλογικότητα.Άλλωστε βολεύει κιόλας να είμαστε διαιρεμένοι.

Όταν πιάσει φωτιά το σπίτι του γείτονα μη γελάς, γιατί μετά η φωτιά θα ερθει και στο δικό σου...
Ή τους κόβουμε τώρα το βήχα ή μας κόβουν το κυνήγι...

Η ΚΣΕ είναι συνδικαλιστικη οργάνωση που πρόσκειται στην Δεξιά, ως εκ τούτου ξεχάστε τις διαμαρτυρίες, τις διαδηλώσεις, τις πορείες κτλ.
Από την άλλη η ΚΣΕ δεν πρόκειται ποτέ να μας καλέσει σε αποχή γιατί κάτι τέτοιο αυτομάτως την απαξιωνει και χάνει μέλη =πελατακια =άδειες =λόγος ύπαρξης.
Οπότε ότι κάνουμε, μόνοι μας. Όσοι είστε εξοικειωμενοι με τα fb γιατί δεν ξεκινάτε μια προσπάθεια για συγκέντρωση διαμαρτυρίας;

Πρότασή μου είναι να γίνει ένα συλλαλητήριο με συμμετοχή απ' όλη την χώρα (να ξοδευτεί και χρήμα αν χρειαστεί για την μετακίνηση του κόσμου)
στη Αθήνα σε συγκεκριμένη ημερομηνία που θα το αντιληφθεί όλη η χώρα και η προβολή του έργου της θηροφυλακής, των εθελοντικών ομάδων,
των μελετών, των εκτροφείων που υπάρχουν, αιμοδοσιών που διοργανώνονται κατα καιρούς ,των αναδασώσεων, των καθαρισμό ακτών και δασυλλίων
και όλων των δραστηριοτήτων που εκτελούνται από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ αλλά και με πόρους των ίδιων των ΚΥΝΗΓΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ.
Όλα αυτά με διάφορα σποτ που θα παίζουν σε tv και ράδιο με την ταυτόχρονη αντιπαραβολή των δράσεων των μκο ή των φιλοζωικών σωματείων και
ενημέρωση του κόσμου πόσο κόστισε η κάθε δράση τους από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Γιατί κανένας από εσάς που με πάθος καλουσατε να ψηφίσουμε κόμμα Ελλήνων Κυνηγών, δεν το αναφέρει καθόλου; Ποιος θα ήταν καταλληλοτερος από ένα κόμμα να κατεβάσει τον κόσμο στον δρομο;

Κατά τη γνώμη μου, τρία πράγματα θα έπρεπε να είχαν γίνει, ώστε να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων:
  1. Οικειοποίηση και σύνδεση των κυνηγών, με την ιδιότητα, τον τίτλου και τη λέξης "οικολογία".
  2. Ενασχόληση και ενδιαφέρον όλων των κυνηγών για επιλογή κατάλληλων ανθρώπων σε καίριες θέσεις.
  3. Όλοι οι Σύλλογοι θα έπρεπε να είναι ΜΚΟ.
Μετά θα ήθελα να δω τις στραβομουτσουνάρες των "οικολόγων"...

Νομιζω οτι σκοπος μας δεν πρεπει να ειναι να αποδυναμωσουμε τους συλλογους αλλα να τους δωσουμε εκβιαστικα να καταλαβουν οτι οι εποχες εχουν αλλαξει κ δεν ειναι ολοι οι κυνηγοι "αγραμματοι"... Η εκμεταλλευση του FB για συλλογη ονοματων σε ενα κειμενο με τα αναλογα υπονοουμενα για την πορεια που θα ακολουθησουν οι κυνηγοι κ οι οικογενειες τους αλλα κ απαιτηση να αλλαξει η ηγεσια του υπουργιου ειναι μια ευκολη αρχη... Απλα οτι γινει πρεπει να γινει σαν μια μεγαλη ομαδα κ οχι μεμονομενα γιατι ετσι χανεται ολο το νοημα...

Ρε παιδιά αφήστε την βαριά θεωρία για το τι θα έπρεπε να είχε γίνει και πάρτε κάνα τηλέφωνο τους Κ.σ. που ανήκετε να ρωτήσετε την γνώμη τους για την κατάσταση... :-)

πηρα το πρωι μου ειπανε οτι ξερουνε οτι ξερουμε και οτι ο προεδρος της ομοσπονδιας κρητης και δωδεκαννησου εφυγε αρον αρον σημερα για αθηνα σφαιρα

Εννοείται ότι συμφωνώ με αυτά που λες...

Εδω όμως διαβάζουμε για τους κατάπτυστους κυνηγούς που ψήφισαν Συριζα .
Και έρχομαι εγω και λέω.... "μάγκες μου έκανα λάθος , βοηθήστε με να κάνω το σωστό, πείτε μου τι να κάνω"".

Αγαπητέ Νιόνιο δεν μίλησε κανείς μα κανείς για κατάπτυστους κυνηγούς.
Προς τιμήν σας ό,τι ψηφίσατε και ο σκοπός σας σαφως ήταν το καλό του τόπου.... ιδιωτικό και Δημόσιο...
Από την ώρα των exit polls είχα παλαβώσει με τα αποτελέσματα και μου λεγες μη βιάζεσαι να δούμε... μαζί σου
αλλά δε σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί και να κάνουν ζημιιά ;;;
Πιστεύω έβαλες το καλό της χώρας και δεν σκέφτηκες κάτι άλλο...

Το τί θα ψηφίσεις είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και δε θα σου υποδείξει κανείς τπτ

Το σημαντικό της υποθεσης είναι να κινητοποιηθούν ο Αλμπερτ και οι λοιποί Καππαδόκαι που μας εκπροσωπούν και μαζί τους να κάμουμε μαζικές κινήσεις.

Αγαπητέ Νιόνιο δεν μίλησε κανείς μα κανείς για κατάπτυστους κυνηγούς.
"""""Οσοι τους ψηφισατε για μια ακομα φορα να εχετε τυψεις""""".sarcastic.

Γράφτηκαν και άλλα , αλλά ξέρεις ότι εγω βλέπω καλοπροαίρετα όλα τα παιδιά και δεν δίνω σημασία :)

Τέλος πάντων , πάμε παρακάτω στην ουσία.

Εγω παρέθεσα με λεπτομέρειες ότι το μεγαλύτερο κακό στο κυνήγι το έχουν προξενήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ( αυτές δηλαδή που ουσιαστικά καλούμαστε να ξαναφέρουμε ) σε συνεργασία με τους γερασμένους και διαπλεκόμενους ηγέτες της ΚΣΕ οι οποίοι μέχρι προσφάτως σουλατσάριζαν με πανάκριβα SUV και άφηναν το κυνήγι στην τύχη του με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα.
Δεν ξέρω φέτος που θα κάτσει η μπίλια αλλά αν τελικά την γλυτώσουμε είναι απόλυτα σίγουρο ότι δεν θα την γλυτώσουμε του χρόνου.
Ποια είναι κατά την άποψη μου η λύση του προβλήματος;;;;;;
Φυσικά η ριζική αλλαγή της ηγεσίας με ανθρώπους νέους , καθαρούς , με αγάπη για την φύση και το κυνήγι , με ανοικτά μυαλά και με καινοτόμες ιδέες.

Γράφτηκαν και άλλα , αλλά ξέρεις ότι εγω βλέπω καλοπροαίρετα όλα τα παιδιά και δεν δίνω σημασία :)

Εγω παρέθεσα με λεπτομέρειες ότι το μεγαλύτερο κακό στο κυνήγι το έχουν προξενήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ( αυτές δηλαδή που ουσιαστικά καλούμαστε να ξαναφέρουμε ) σε συνεργασία με τους γερασμένους και διαπλεκόμενους ηγέτες της ΚΣΕ οι οποίοι μέχρι προσφάτως σουλατσάριζαν με πανάκριβα SUV και άφηναν το κυνήγι στην τύχη του με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα.
Δεν ξέρω φέτος που θα κάτσει η μπίλια αλλά αν τελικά την γλυτώσουμε είναι απόλυτα σίγουρο ότι δεν θα την γλυτώσουμε του χρόνου.
Φυσικά η ριζική αλλαγή της ηγεσίας με ανθρώπους νέους , καθαρούς , με αγάπη στην φύση και το κυνήγι , με ανοικτά μυαλά και με καινοτόμες νέες ιδέες.

Συμφωνώ απόλυτα πάμε παρακάτω και να δούμε πώς θα κινηθουν τα οργανα...

Φυσικά η ριζική αλλαγή της ηγεσίας με ανθρώπους νέους , καθαρούς , με αγάπη για την φύση και το κυνήγι , με ανοικτά μυαλά και με καινοτόμες ιδέες.
Δηλαδη βρε Διονυση στην προκειμενη περιπτωση φταιει μονο η ηγεσια μας που την εχω κατακρινει αρκετες φορες
η ενας Υπουργος ο οποιος εχει εμμονη με την κυνηγετικη οικογενεια και δραστηριοτητα ?
Ο ανθρωπος δημοσια εχει εκφραστεί μετα χειροτερα λογια για εμας παριστάνοντας τον υπερασπιστη της σκνιπας και της βρούβας της υπαιθρου
Εχει προσφερει τιποτα στην υπαιθρο ώστε να φερει αποψη ?
Είναι να τρελενεσαι δηλαδή
Ποσες ανεμογεννητριες θα φυτεψει μετα την Μπιρμπιλω θα μας πει ? εδώ είναι το ζητουμενο

ο προεδρος της ομοσπονδιας κρητης και δωδεκαννησου εφυγε αρον αρον σημερα για αθηνα σφαιρα

.sarcastic. .... να σαι καλά, με έκανες και γέλασα. Θυμήθηκα κάποτε, τότε που ήταν στα φόρτε της η Μπιρμπίλη, είχα πάει στο αεροδρόμιο να χαιρετίσω κάτι φίλους που έφευγαν για κυνήγι στο εξωτερικό. Σε κάποια φάση, νά σου και ο πρόεδρας με το αέρινο στυλ να κατευθύνεται προς το check in. Ρε τους λέω, ο πρόεδρας, πάμε να του μιλήσουμε. Πρόεδρε τι θα κάνουμε με αυτή την κυρία, του λέω. Ξαφνικά λες και τον χτύπησε ρεύμα, παίρνει το ύφος του πολιτικού που ξαφνικά εμφανίζεται κάμερα μπροστά του, κοντοστέκεται και μου λέει, να ορίστε τρέχω, δεν κάνω και άλλη δουλειά τρέχω μπας και βγάλω άκρη, έχω ραντεβού στην Θεσαλονική ... ουφ ... τι θα κάνουμε με αυτήν δεν ξέρω ... τρέχω, τρέχω .... και έφυγε βιαστικά ... .sarcastic.
Όπως καταλαβαίνεις όλοι τρέχουν τέτοιες στιγμές ... .very funny.

Status
Not open for further replies.
Back