Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
O Πέτσας το πρωί στον Σκάι είπε πως το κυνήγι απαγορεύεται όσο υπάρχει Lockdown.. Στις 2:30 το μέσημερι μέσα απο το live της κυνηγεσίας και κυνοφιλίας θα βγει ο Πρόεδρος της ΚΣΕ Κ.Αραμπατζής να μας ενημερώσει για το τι επιτρέπεται και τι όχι.

Δημητρη αντε τωρα να μην γινεις παρανομος αφου οι ιδιοι σε σπρωχνουν προς τα εκει, γιατι λες αν βγαλω αδεια και δωσω ενα ποσο και φαω παλι τα μουτρα μου τι γινεται? Για εμενα ειναι καλυτερα να βγαζεις αδεια με τον μήνα δεν γινεται κάποιος τροπος θα υπαρχει γιατι να προκαταβαλεις ενα ποσό εφοσων δεν ξερεις για το μέλλον της δραστηριότητας που ασκείς.

O Πέτσας το πρωί στον Σκάι είπε πως το κυνήγι απαγορεύεται όσο υπάρχει Lockdown.. Στις 2:30 το μέσημερι μέσα απο το live της κυνηγεσίας και κυνοφιλίας θα βγει ο Πρόεδρος της ΚΣΕ Κ.Αραμπατζής να μας ενημερώσει για το τι επιτρέπεται και τι όχι.
Απαγόρευεται με την έννοια της απαγόρευσης της κυκλοφορίας άνευ ενος απο τους 6 λογους που υπαρχουν στο εντυπο μετακίνησης....
Με λιγα λογια ναι αν σε βρουν στο βουνο να κυνηγας σου κοβουν κουστουμι 150€ (οι αρμοδιες αρχες στις οποιες δεν συγκαταλέγεται το δασαρχείο ή η θηροφυλακη)...δεν διώκεται κανεις για παρανομη θηρα....
Ειναι πολυ απλο, μην προιδεαζομαστε μονοι μας....
Για απαγόρευση θηρας πρεπει να βγει φεκ αντιστοιχο...
Οχι οτι δε γινεται να βγει, αλλα θα ειναι και πρωτοτυπια..πηγε η ΚΣΕ να παρει εξαιρεση και πηρε απαγόρευση!!!!!!! Χαχαχαχαχα

Γερασιμε θα μας ανακοινώσει,με σαλτσουλα βέβαια, οτι είπε ο Πέτσας και τέλος

Καλώς ή κακώς, μαρεσει είτε όχι σε ένα γενικευμένο lockdown όπου δεν επιτρέπεται να πας να δεις έναν φιλο σου ή γκομενα σου ειναι λογικο να κλεινουν και άλλες δραστηριότητες όπως το κυνήγι, το ψαρεμα, το ποδοδφαιρο και το πλεξιμο! Αν συμφωνώ ή όχι είναι αλλά καπέλο αυτό παντως οι εκπρόσωποι του κυνηγετικου κόσμου τουλάχιστον πρεπει να παραιτηθουν γιατί είναι νωχελικοι και ανίκανοι με πρωτο και καλυτερο τον προεδρο!

Καλώς ή κακώς, μαρεσει είτε όχι σε ένα γενικευμένο lockdown όπου δεν επιτρέπεται να πας να δεις έναν φιλο σου ή γκομενα σου ειναι λογικο να κλεινουν και άλλες δραστηριότητες όπως το κυνήγι, το ψαρεμα, το ποδοδφαιρο και το πλεξιμο! Αν συμφωνώ ή όχι είναι αλλά καπέλο αυτό παντως οι εκπρόσωποι του κυνηγετικου κόσμου τουλάχιστον πρεπει να παραιτηθουν γιατί είναι νωχελικοι και ανίκανοι με πρωτο και καλυτερο τον προεδρο!
Συμφωνω σε ολα εκτος του ποδοσφαίρου αν δεις κανονικά εκτος β εθνική η οπως λεγεται τωρα γιατι άραγε?

Συμφωνω σε ολα εκτος του ποδοσφαίρου αν δεις κανονικά εκτος β εθνική η οπως λεγεται τωρα γιατι άραγε?
Σταυρό αν κατάλαβα καλά εννοείς γιατί επιτρέπεται η πρωτη κατηγορία... Σαν Ηλίας πιστευω πως με το να γίνονται κάθε μέρα τεστ μειώνεται κατά πολυ η μετάδοση του οποίου και όσο επικίνδυνου ιου είναι αυτός και κατά δευτερον γιατί με κάποιον τρόπο πρεπει να μας αποχαυλωσουν

Ηλια μου ναι αυτο εννοω. Εκει δεν υπαρχει συγχροτησμος με εικοσητεσσερις μαντράχαλους να τρέχουν και ολα τα συναφη που γινονται εντος αγωνιστικού χώρου και ποια τεστ αν αντι μειωθούν αυξηθουν τι γίνεται τοτε?

Συγνώμη ο Μητσοτάκης δεν είπε εχθές ότι θα δείξουν επιείκεια στην σωματική άσκηση και αναφέρθηκε και στην βόλτα στο βουνό.

https://www.star.gr/eidiseis/politiki/520538/lockdown-ti-isxyei-gia-athlhsh-podhlato-bolta-sto-boyno

Δηλαδή αν έχω και το όπλο μαζί μου και τηρώ τα μέτρα προφύλαξης δηλαδή δεν είμαι μέσα στο αυτοκίνητο με καμιά τέσσερις πέντε αλλά μόνος τι πρόβλημα υπάρχει;

Συγνώμη ο Μητσοτάκης δεν είπε εχθές ότι θα δείξουν επιείκεια στην σωματική άσκηση και αναφέρθηκε και στην βόλτα στο βουνό.

https://www.star.gr/eidiseis/politiki/520538/lockdown-ti-isxyei-gia-athlhsh-podhlato-bolta-sto-boyno

Δηλαδή αν έχω και το όπλο μαζί μου και τηρώ τα μέτρα προφύλαξης δηλαδή δεν είμαι μέσα στο αυτοκίνητο με καμιά τέσσερις πέντε αλλά μόνος τι πρόβλημα υπάρχει;
Kανένα πρόβλημα δεν υπάρχει όταν είσαι ΜΟΝΟΣ.Για να δούμε τι θα αποφασίσουν.

Υπάρχει το πρόβλημα της μαλακυνσης εγκεφαλου, των ελεγκτικών οργανων που θα θελουν να σε γραψουν, γιατι τον εχουν μικρο...

Καλημέρα στην παρεά!

Δυστηχώς σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ δια στόματος κυβερνητικού εκπροσωπου ανακοινώθηκε ότι το κυνήγι και το ψάρεμα είναι σε αναστολή.

ΥΓ: Δεν μου το είπαν...το άκουσα και το είδα με τα αυτιά και τα μάτια μου!

Καλή δύναμη σε όλους μας!

Ακρηβως ετσι λιακο ......εγω προσωπικα δεν ξανα παο ουτε σε εκλογες ουτε ξανα βγαζω αδια στους συλλόγους..δεν δεχωμε να με κοροιδευει κανενας καρεκλοκενταυρος...μονο αν δω παρετησης και μπουν ατομα νεα με ορεξη να διεκδικουν θα ξανα παο .... αν εχουν τσιπα αυτο θα κανουν

Status
Not open for further replies.
Back