O Πέτσας το πρωί στον Σκάι είπε πως το κυνήγι απαγορεύεται όσο υπάρχει Lockdown.. Στις 2:30 το μέσημερι μέσα απο το live της κυνηγεσίας και κυνοφιλίας θα βγει ο Πρόεδρος της ΚΣΕ Κ.Αραμπατζής να μας ενημερώσει για το τι επιτρέπεται και τι όχι.
Απαγόρευεται με την έννοια της απαγόρευσης της κυκλοφορίας άνευ ενος απο τους 6 λογους που υπαρχουν στο εντυπο μετακίνησης....O Πέτσας το πρωί στον Σκάι είπε πως το κυνήγι απαγορεύεται όσο υπάρχει Lockdown.. Στις 2:30 το μέσημερι μέσα απο το live της κυνηγεσίας και κυνοφιλίας θα βγει ο Πρόεδρος της ΚΣΕ Κ.Αραμπατζής να μας ενημερώσει για το τι επιτρέπεται και τι όχι.
Γερασιμε θα μας ανακοινώσει,με σαλτσουλα βέβαια, οτι είπε ο Πέτσας και τέλοςO Πέτσας το πρωί στον Σκάι είπε πως το κυνήγι απαγορεύεται όσο υπάρχει Lockdown.. Στις 2:30 το μέσημερι μέσα απο το live της κυνηγεσίας και κυνοφιλίας θα βγει ο Πρόεδρος της ΚΣΕ Κ.Αραμπατζής να μας ενημερώσει για το τι επιτρέπεται και τι όχι.
Καλώς ή κακώς, μαρεσει είτε όχι σε ένα γενικευμένο lockdown όπου δεν επιτρέπεται να πας να δεις έναν φιλο σου ή γκομενα σου ειναι λογικο να κλεινουν και άλλες δραστηριότητες όπως το κυνήγι, το ψαρεμα, το ποδοδφαιρο και το πλεξιμο! Αν συμφωνώ ή όχι είναι αλλά καπέλο αυτό παντως οι εκπρόσωποι του κυνηγετικου κόσμου τουλάχιστον πρεπει να παραιτηθουν γιατί είναι νωχελικοι και ανίκανοι με πρωτο και καλυτερο τον προεδρο!O Πέτσας το πρωί στον Σκάι είπε πως το κυνήγι απαγορεύεται όσο υπάρχει Lockdown.. Στις 2:30 το μέσημερι μέσα απο το live της κυνηγεσίας και κυνοφιλίας θα βγει ο Πρόεδρος της ΚΣΕ Κ.Αραμπατζής να μας ενημερώσει για το τι επιτρέπεται και τι όχι.
Συμφωνω σε ολα εκτος του ποδοσφαίρου αν δεις κανονικά εκτος β εθνική η οπως λεγεται τωρα γιατι άραγε?Καλώς ή κακώς, μαρεσει είτε όχι σε ένα γενικευμένο lockdown όπου δεν επιτρέπεται να πας να δεις έναν φιλο σου ή γκομενα σου ειναι λογικο να κλεινουν και άλλες δραστηριότητες όπως το κυνήγι, το ψαρεμα, το ποδοδφαιρο και το πλεξιμο! Αν συμφωνώ ή όχι είναι αλλά καπέλο αυτό παντως οι εκπρόσωποι του κυνηγετικου κόσμου τουλάχιστον πρεπει να παραιτηθουν γιατί είναι νωχελικοι και ανίκανοι με πρωτο και καλυτερο τον προεδρο!
Σταυρό αν κατάλαβα καλά εννοείς γιατί επιτρέπεται η πρωτη κατηγορία... Σαν Ηλίας πιστευω πως με το να γίνονται κάθε μέρα τεστ μειώνεται κατά πολυ η μετάδοση του οποίου και όσο επικίνδυνου ιου είναι αυτός και κατά δευτερον γιατί με κάποιον τρόπο πρεπει να μας αποχαυλωσουνΣυμφωνω σε ολα εκτος του ποδοσφαίρου αν δεις κανονικά εκτος β εθνική η οπως λεγεται τωρα γιατι άραγε?
Kανένα πρόβλημα δεν υπάρχει όταν είσαι ΜΟΝΟΣ.Για να δούμε τι θα αποφασίσουν.Συγνώμη ο Μητσοτάκης δεν είπε εχθές ότι θα δείξουν επιείκεια στην σωματική άσκηση και αναφέρθηκε και στην βόλτα στο βουνό.
https://www.star.gr/eidiseis/politiki/520538/lockdown-ti-isxyei-gia-athlhsh-podhlato-bolta-sto-boyno
Δηλαδή αν έχω και το όπλο μαζί μου και τηρώ τα μέτρα προφύλαξης δηλαδή δεν είμαι μέσα στο αυτοκίνητο με καμιά τέσσερις πέντε αλλά μόνος τι πρόβλημα υπάρχει;
Υπάρχει το πρόβλημα της μαλακυνσης εγκεφαλου, των ελεγκτικών οργανων που θα θελουν να σε γραψουν, γιατι τον εχουν μικρο...Συγνώμη ο Μητσοτάκης δεν είπε εχθές ότι θα δείξουν επιείκεια στην σωματική άσκηση και αναφέρθηκε και στην βόλτα στο βουνό.
https://www.star.gr/eidiseis/politiki/520538/lockdown-ti-isxyei-gia-athlhsh-podhlato-bolta-sto-boyno
Δηλαδή αν έχω και το όπλο μαζί μου και τηρώ τα μέτρα προφύλαξης δηλαδή δεν είμαι μέσα στο αυτοκίνητο με καμιά τέσσερις πέντε αλλά μόνος τι πρόβλημα υπάρχει;
Μακάρι φίλε γιατί έχω ανεβάσει πίεση!!!Μου ειπε ενα πουλακι οτι θα κυνηγαμε μονο εντος Νομου ο καθενας, καπου πηρε τηλ και ρωτησε!!
Αληθεια ψεματα θα το μαθουμε σε 2 με 3 ωρες
Αν ειναι αληθεια Στρατο, αυτο σημαινει οτι αυτος που μου το ειπε ειναι παρα πολυ μεγαλο βυσμα!!!Μακάρι φίλε γιατί έχω ανεβάσει πίεση!!!
Ακρηβως ετσι λιακο ......εγω προσωπικα δεν ξανα παο ουτε σε εκλογες ουτε ξανα βγαζω αδια στους συλλόγους..δεν δεχωμε να με κοροιδευει κανενας καρεκλοκενταυρος...μονο αν δω παρετησης και μπουν ατομα νεα με ορεξη να διεκδικουν θα ξανα παο .... αν εχουν τσιπα αυτο θα κανουνΚαλώς ή κακώς, μαρεσει είτε όχι σε ένα γενικευμένο lockdown όπου δεν επιτρέπεται να πας να δεις έναν φιλο σου ή γκομενα σου ειναι λογικο να κλεινουν και άλλες δραστηριότητες όπως το κυνήγι, το ψαρεμα, το ποδοδφαιρο και το πλεξιμο! Αν συμφωνώ ή όχι είναι αλλά καπέλο αυτό παντως οι εκπρόσωποι του κυνηγετικου κόσμου τουλάχιστον πρεπει να παραιτηθουν γιατί είναι νωχελικοι και ανίκανοι με πρωτο και καλυτερο τον προεδρο!