Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα πω κάτι που μερικούς θα τους εξεγείρει....
Με όλα τα παραπάνω συμφωνώ κάπου στην μέση...για τον κ. Τσιρώνη δεν μπορώ να πω και πολλά...τί να πεις για τον κακομοίρη αυτόν...ούτε για την "οικολογική πλέμπα" που κινείται σε χώρους σκοτεινούς ή λιγότερο σκοτεινούς....αλλά μια παρατήρηση...
Αν εξαιρέσουμε τα χρόνια της κρίσης που μας έχει ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο που για μένα θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί κάτι σε μορφή έκπτωσης, κάτι που να μειώνει την τιμή τέλος πάντων...κάτι να είχε κοπεί...κάτι...
αλλά αντικειμενικά η τιμή της αδείας δεν θεωρώ ότι είναι στα ύψη! μιλάμε για μία άδεια που αφορά όλη την κυνηγετική σεζόν...το πρόβλημα για μένα είναι ΤΙ δίνει πίσω αυτή η άδεια...ΤΙ δράσεις χρηματοδοτεί...ΤΙ μελέτες....ΤΙ ταξίδια και άλλα πολλά ΤΙ....

Παραθέτω το post του Βασίλη που ήταν το πρώτο που άνοιξε την κουβέντα για τη νέα ρυθμιστική. Ανοίγοντας το link http://www.ihunt.gr/content/allazei-kynigi-stin-ellada-i-nea-rythmistiki του post του Βασίλη βλέπουμε στο άρθρο να επισυνάπτεται και ο πίνακας με τα θηρεύσιμα είδη. Παρατηρούμε λοιπόν ότι ο πίνακας δεν έχει καμμιία αλλαγή στα επιτρεπόμενα είδη και στις ημερομηνίες θήρας τους όπως τα ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια! Και μη μου πείτε ότι είναι ο περσινός, αφού στον πίνακα η λήξη της μπεκάτσας για παράδειγμα, αναφέρεται η 29η Φεβρουαρίου. Πέρυσι ο Φεβρουάριος είχε 28 ημέρες. Την κυνηγετική χρονιά που μας έρχεται όμως, ο Φεβρουάριος έχει 29 ημέρες (29-02-2016). Τυχαίο; .xm. .xm..xm.
Λέτε να παίζεται τίποτα άλλο τελικά; .xm.

απλά είναι ο άλλος μισός πίνακας από αυτό....
http://www.ihunt.gr/content/i-nea-r...s-ton-kynigetikon-organoseon-me-ton-k-tsironi
και είναι από ένθετο του έθνος κυνήγι...(δεν νομίζω ότι από 21-07 ήταν όλα έτοιμα...)
Μην νομίζουμε ότι παίζονται και ΤΟΟΟΟΣΟ καλά σχεδιασμένα και προσεγμένα παιχνίδια..."άδεια πετιούνται για να πιαστούν γεμάτα"
όλα αυτά που παθαίνουμε περισσότερο από συζητήσεις σε επίπεδο παρέας γίνονται και χωρίς πολλές πολλές γνώσεις...(άλλοτε στις κηφισιές, άλλοτε στις εκάλες, άλλοτε στα καστριά και τώρα τελευταία στις αίγινες...χεχε) απλά μιλάμε για "παρέες" που συναντιούνται σε σκοτεινά σημεία και όχι παρέες σαν τις δικές μας...μέρα μεσημέρι στον πολύ τον κόσμο με ούζα και κρασιά!! :):)

Φίλοι μου έχω την εξής απορία. Το έργο του κ. Παπαδόδημα πώς μπορώ να το μάθω? Το κατηγορούμε αρκετοί αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι έχει και τι δεν έχει κάνει για το κυνήγι. Ξέρω όμως ότι είναι σε αυτή την θέση πολλά χρόνια. Αν έχει έρθει ο καιρός να τον αντικαταστήσουμε λοιπόν θα πρέπει να μάθουμε πρώτα τι έχει κάνει και ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Επίσης θα ήθελα να μάθω το εξής, έχουμε τόσους ανθρώπους άξιους επαγγελματίες στην κυνηγετική οικογένεια. Μήπως θα πρέπει να τους ενεργοποιήσουμε? Εγώ για παράδειγμα εργάζομαι σε ασφαλιστική εταιρεία και θα μπορούσα να το ψάξω στο θέμα της άδειας ώστε να βγει πιο φθηνά. Μιλάω για το κομμάτι της ασφάλειας... Ένας δικηγόρος θα μπορούσε να κοιτάξει το θέμα του κ. Αγγελέτου κλπ. Ας μας πουν λοιπόν ποιοι έχουν όρεξη από εδώ μέσα να ξεκινήσει μια κοινή προσπάθεια για το κυνήγι. Τέλος θα ήθελα να πω ότι στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει να μας ενώνει η αγάπη μας για το κυνήγι και να μην μας αποσπά την προσοχή η κομματική αντίληψη του καθενός ή το οικονομικό συμφέρον κάποιων. Ας προσπαθήσουμε για το καλό των πολλών χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον.

Που είναι το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών... οεο.
Ποιο κόμμα, αυτό που το μαυρίζαμε συνέχεια, ακόμα και στις ευρωεκλογές, πάνω από το 75% των νόμιμων με κυν. αδεια κυνηγών?
Ρίξε μια ματιά στον πίνακα του υπουργείου εσωτερικών με τα αποτελέσματα των τελευταίων ευροεκλογών και θα δεις ότι οι κυνηγοί πήραν περισσότερους ψήφους από τους οικολόγους, παρόλα αυτά οι οικολόγοι νομοθετούν ενώ το ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ είναι οι απόλυτοι πουθενάδες.

http://ekloges-prev.singularlogic.eu/may2014/e/public/index.html#

Γιώργο οι μέρες είναι τέτοιες που βλέπω πως ούτε και εσύ αφήνεις τη θεωρία... .yel. .sarcastic.
Την θεωρία που την είδες στο μνμ με τις παραθέσεις στον Διονύση; .xm.
Έγραψα εγώ πουθενά ότι οι ΚΣ πρέπει να είναι ΜΚΟ; .yel.

Την θεωρία που την είδες στο μνμ με τις παραθέσεις στον Διονύση; .xm.
Έγραψα εγώ πουθενά ότι οι ΚΣ πρέπει να είναι ΜΚΟ; .yel.

Οχι αλλα εκανες θεωριες λεγοντας εμας να μην κανουμε θεωριες... .sarcastic. .yelling.

ΥΓ Αυτα τα τρια που ειχα γραψει εκτος απο θεωρια ειχαν και θεση προτασεων...​

Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών γιατί δεν διοργανώνει μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας; Το Κίνημα δεν πληρώνω σε κάθε απεργία έχει δικό του μπλοκ στην πορεία, το ΚΕΚ με 56.800 ψήφους, που είναι ρε παιδιά;
Που είναι ρε Λεωνίδα να μας απαντήσεις;

Εγώ τα έχω χαμένα με όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα τελευταία και με τα πολιτικά κ με τα κυνηγετικά..Τα σημερινά κυνηγετικά Νέα έχουν τίτλο "Μπουρλότο στην ρυθμιστική"..Περιμένω να 'ρθει να την διαβάσω..Από το κακό στο χειρότερο..Ευχομε να πανε όλα καλά γενικά..ΥΓ γεμίσαμε αντικυνηγους κ οικολόγους.. Δεν πάνε να..Δεν θέλω να πω καμιά βαριά κουβέντα..

Last edited:
Φημες λενε οτι η ΚΣΕ δεν συμφωνησε σε τιποτα με τον Τσιρωνη κ δεν υπεγραψε αυτη τη ρυθμιστικη και θα συνεχιστουν οι διαπραγματευσεις τις επομενες μερες...

Καπου διαβασα πως ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια ο Μαρκοπουλος με Τσιρωνη και δεν θα αλλαξει σχεδον τιποτα στη φετινη ρυθμιστικη και κυκλοι του υπουργειου χαρακτηρισαν ανυποστατα τα δημοσιευματα!

καλησπερα σε ολους.μακαρι να ναι ετσι οπως ποσταρει ο louk γιατι σημερα τα κυνηγ. νεα γραφουν οτι ο τσιρωνης θα υπογραψει την ρυθμ. την παρασκευη με πιθανη ημερ. ληξης την 20η η 21η φλεβαρη και οτι του χρονου προτιθεται να κοψει τον φλεβαρη τελειως.μαλιστα στην καταθεση των μελετων του παπαδοδημα φερεται να απαντησε οτι οι μελετες δεν τον ενδιαφερουν αλλα τον ενδιαφερουν μονο οι 100.000 ψηφοφοροι των οικολογων οι οποιοι περιμενουν δραση απ τον ιδιο.τωρα ποιος εχει δικιο και ποιος οχι θα το μαθουμε την παρασκευη.επισης στο ιδιο αρθρο λεγεται οτι σε τηλεφ. του μπαλαφα προς τον τσιρωνη μ εντολη να μην συγκρουστει με τους κυνηγους σε μια τετοια ευαισθητη περιοδο ο τελευταιος μαλλον τον αγνοησε

Όταν υπαρχει οργανωση και συστρατευση για διεκδικιση των δικαιωμάτων μας
ο αγωνας κερδίζεται
Όπως δειχνει το πραγμα η ρυθμιστικη θα υπογραφει κανονικα χωρις περικοπες
Αξίζουμε συγχαρητηρια ολοι οι Κυνηγοι που τις τελευταιες μερες εστω και με ένα μηνυμα στο διαδυκτιο εκφρασαμε την αγανακτιση μας
αλλα και στην Ηγεσια μας που για πρωτη φορα δεν εσκιψε το κεφαλι στις παραλογες απαιτησεις του Υπουργου
anel_kose2-620x330.jpg

ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ 2015-2016..

Η ενωμένη στάση των κυνηγών και η προσπάθεια των Κ.Ο… οδηγεί σε υπαναχώρηση της ιδεοληψίας και σε συμβιβασμό…
Ο αγώνας, το τρέξιμο αλλά και η ενωμένη στάση όλων των κυνηγών, φέρνει αποτελέσματα.
Μετά τις δυο πολύ κρίσιμες συναντήσεις με Τσιρώνη και Π.Καμμένο, τα πράγματα φαίνεται να περνούν μια πιο θετική εξέλιξη και οι ιδεοληψίες να μπαίνουν στην άκρη…
Μετά την άκαμπτη στάση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας που μεταφέρθηκε από τον πρόεδρο της ΚΣΕ Ν.Παπαδόδημα, στο Υπουργείο, φαίνεται να επικρατεί η λογική και η ρυθμιστική να παίρνει το δρόμο της, χωρίς τις ανήκουστες περικοπές…
Εξίσου σημαντική και η στάση του Π.Καμμένου μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δ΄ΚΟΣΕ Ν.Σταθόπουλου, τήρησε τις δεσμεύσεις του και εκτός των ενεργειών του, προέβει άμεσα και σε επίσημη ανακοίνωση.
Αύριο ή το αργότερο μεθαύριο θα έχουμε την υπογραφή της τελικής ρυθμιστικής, και ευελπιστούμε να μην έχουμε απρόοπτα και εκπλήξεις που θα μας βγάλουν πλέον …όχι στα παράθυρα…αλλά στους δρόμους…
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝ.ΕΛ.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Νικόλαο Σταθόπουλο ο οποίος τον ενημέρωσε για τα ζητήματα που προκύπτουν από τη νέα ρυθμιστική του κυνηγιού. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επεσήμανε ότι κατανοεί τις θέσεις των κυνηγών. Από την πλευρά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να υπάρξει καλύτερη ρυθμιστική, που θα συμβάλει και στις τοπικές οικονομίες.

Status
Not open for further replies.
Back