Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάποιοι που ασχολείστε περισσότερο με τα συνδικαλιστικά και τα κοινά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να πιέσουμε περισσότερο;
Με κάποια διαμαρτυρία έστω;
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το δεχτώ και με έχει επηρεάσει πολύ..
Στο πρώτο lockdown δεν με πείραξε τόσο.επερνα το σκυλάκι και το γιό μου,την φωτογραφική καί πήγαινα βόλτα για κανένα μπεκατσινι..
Τώρα όμως δεν μπορώ να κάνω υπομονή.οσο περνάνε όι μέρες γίνεται Πιο έντονο αυτό το συναίσθημα.

Ο ιός αυτός είναι έναντιον των κυνηγών μόνο..... οποίος κατάλαβε κατάλαβε
Και αυτό που είπε ο Πέτσας για του χρόνου..θα γίνει
Αμεση συναντηση της ηγεσιας της Κ.Σ.Ε. με την επιτροπη των λοιμοξιολογων.
Καλά τα λες αλλά πρέπει να θέλουν και οι δύο πλευρές να συναντηθούν..να έχουν καλή διάθεση..και η καλή διάθεση αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο από την δικιά μας πλευρά

Παιδια τα λαθος ξεκιναει απο την εικονα που εχουν οι αλλοι για το κυνηγι , είναι αυτο που δεν καταφεραμε τοσα χρονια να περασουμε στην κοινωνια τι ειναι το κυνηγι
Δείτε την απάντηση του Γωγου από την επιτροπή λειμωξειολογιας στον χασαποπουλο τωρα το πρωι
Δεν γνωρίζουν τι ειναι το κυνηγι , νομιζουν οτι ειναι μεγαλες παρέες που τρωνε και πινουν και εκει πρεπει να εστιάσει η ΚΣΕ στην επιτροπή αυτη , αυτοι πρέπει να καταλαβουν τι ειναι το κυνηγι , ενα μοναχικο αθλημα
Φίλε Σταύρο,τα λόγια σου σοφά. Αλλά εγώ συνεχίζω να είμαι αντίθετος με την δημοσίευση φωτογραφιών με πτώματα στα sites καιfb. Γιατί θα πρέπει να δημιουργούμε μόνοι μας προβλήματα ; Αφού όλοι οι ΑΝΤΙ μας περιμένουν στην γωνία

Φίλε Σταύρο,τα λόγια σου σοφά. Αλλά εγώ συνεχίζω να είμαι αντίθετος με την δημοσίευση φωτογραφιών με πτώματα στα sites καιfb. Γιατί θα πρέπει να δημιουργούμε μόνοι μας προβλήματα ; Αφού όλοι οι ΑΝΤΙ μας περιμένουν στην γωνία
Εννοείται ποιος λέει το αντίθετο
Αυτες οι φωτογραφίες εχουν κανει την μεγαλύτερη ζημια στην κυνηγετική οικογένεια γιατι μονο μεσα απο αυτες τις φωτογραφίες αντιλαμβανονται το κυνηγι ολοι οι υπόλοιποι, θα έρθει καποιος φυσιολατρης που πραγματικα αγαπάει την φυση μαζι μου οταν παω για κυνηγι μπεκατσας και δεν θα μαγευτει απο τις εικονες που θα δει , μονο ετσι βιώνεις τη φυση και μετα αυτος θα ειναι εναντια σε αυτο που κανω εγω ;

Παιδια τα λαθος ξεκιναει απο την εικονα που εχουν οι αλλοι για το κυνηγι , είναι αυτο που δεν καταφεραμε τοσα χρονια να περασουμε στην κοινωνια τι ειναι το κυνηγι
Δείτε την απάντηση του Γωγου από την επιτροπή λειμωξειολογιας στον χασαποπουλο τωρα το πρωι
Δεν γνωρίζουν τι ειναι το κυνηγι , νομιζουν οτι ειναι μεγαλες παρέες που τρωνε και πινουν και εκει πρεπει να εστιάσει η ΚΣΕ στην επιτροπή αυτη , αυτοι πρέπει να καταλαβουν τι ειναι το κυνηγι , ενα μοναχικο αθλημα
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε Σταύρο είναι να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα του χώρου μας
Από εκεί και πέρα μην περιμένεις και πολλά το χρήμα κάνει κουμάντο και αυτή την στιγμή παγκοσμίως πέφτει πακτωλός χρημάτων για την δήθεν οικολογία που θεωρεί το κυνήγι εχθρό
Αν ψάξεις και δεις ποιοί μπλέκονται θα καταλάβεις φαγοπότι και σκοτεινά συμφέροντα σε μεγάλο βαθμό
Πάρε παράδειγμα τον αρχιαπατεωνα κερδοσκοπο Σορος
Τον πήρε ο πόνος για την δυστυχία των ανθρώπων ενώ ταυτόχρονα λέει ευθέως και χωρίς ντροπή ότι εάν δεν κερδοσκοπουσα εγώ θα το έκανε κάποιος άλλος
Καταστρέφει κόσμο και μετά έρχεται να τον βοηθήσει υποτίθεται
Έτσι και η οικολογία μεγαλοβιομηχανοι και διάφοροι άλλοι που καταστρέφουν το περιβάλλον με χίλιους δυο τρόπους εμφανίζονται σαν χρηματοδότες και σωτήρες του περιβάλλοντος

Εννοείται ποιος λέει το αντίθετο
Αυτες οι φωτογραφίες εχουν κανει την μεγαλύτερη ζημια στην κυνηγετική οικογένεια γιατι μονο μεσα απο αυτες τις φωτογραφίες αντιλαμβανονται το κυνηγι ολοι οι υπόλοιποι, θα έρθει καποιος φυσιολατρης που πραγματικα αγαπάει την φυση μαζι μου οταν παω για κυνηγι μπεκατσας και δεν θα μαγευτει απο τις εικονες που θα δει , μονο ετσι βιώνεις τη φυση και μετα αυτος θα ειναι εναντια σε αυτο που κανω εγω ;
Αυτό ακριβώς εννοώ Σταύρο. Είχα εκφράσει την άποψη μου και παλαιότερα.

Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουν οι "άλλοι" , οι "απέξω" τι είναι το κυνήγι.
Δύσκολο , έως ακατόρθωτο λέω εγώ. Γιατί αν είχαν την ιδιοσυγκρασία να το καταλάβουν θα ήταν ήδη κυνηγοί ή ψαράδες.
Πιστεύω ότι οι κυνηγοί και οι ψαράδες είναι άτομα με πολύ "ενέργεια" μέσα τους , άτομα με έντονο το αίσθημα της "κίνησης" και της "πάλης" , άτομα ανταγωνιστικά , κάποιες φορές επιθετικά , ευέξαπτα κ.λ.π.
Γενικά άτομα που έχουν μείνει λίγο "πίσω" στην διαδικασία της εξέλιξης , η οποία "θέλει" άτομα στο καφενείο ή μπροστά στον υπολογιστή.
Για αυτά λοιπόν τα άτομα το κυνήγι και η επαφή με τη φύση και το θήραμα είναι " η βαλβίδα στη χύτρα ".
Όταν η "πίεση" φτάνει στο κόκκινο , ανοίγει η βαλβίδα και σώζεται το "σκεύος".
Έτσι και με τον κυνηγό , όταν η "πίεση" της καθημερινότητας φτάνει στο κόκκινο , παίρνει το σκυλάκι του ανεβαίνει στο βουνό και ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ.

Αυτό δεν νομίζω ότι μπορούν όλοι αυτοί ( οι εξελικτικά πιό μπροστά από εμάς ) να το καταλάβουν.
Δλδ την ζωτικής σημασίας ανάγκη μας να ανέβουμε στο βουνό και να κυνηγήσουμε.

Φοβάμαι ότι όταν η "βαλβίδα" δεν ανοίξει , το "σκεύος" θα εκραγεί , και οι συνέπειες δεν θα έχουν λογική.............. δυστυχώς.
Τουλάχιστον με εμένα έτσι έχει αρχίσει να συμβαίνει...................:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

"Κανείς εδώ δεν τραγουδά...κανένας δεν χορεύει...ακούμε όλοι Χαρδαλιά και ολους μας ξενερώνει"

Έχει αρχίσει να είναι δύσκολο για κάποιον να παρακολουθήσει τα δρώμενα στο κυνήγι. Ξεκινήσαμε από το φέρτε πίσω τα λεφτά....στο εγώ θα πάω για κυνήγι....γιατί δεν έχω δει ΦΕΚ που να μου το απαγορεύει. Αφού φάγαμε τις σφαλιάρες μας.....το γυρίσαμε στο....."όλοι άδειες από παρασυλλογους"......αφού και εκεί είδαμε ότι αυτό θα μας σκοτώσει μια ώρα γρηγορότερα.....αποφασίσαμε να βροντοφωνάξουμε ότι το κυνήγι είναι ένα μοναχικό άθλημα!

Και ξαφνικά.....όλα αυτά που ανεβάζαμε στο διαδίκτυο...μας γύρισαν μπούμερανγκ!

Λίγο πολύ....έχουμε αρχίσει να μοιάζουμε με τα σκυλάκια μας που από την άννοια τους κυνηγούν την ίδια την ουρά τους!

Θέλω να γράψω τόσα πολλά....αλλά δεν έχω καμία διάθεση να το κάνω.

Παραμένω αισίόδοξος...και πιστεύω ότι θα ξανακυνηγίσουμε μέχρι να κλείσει η σεζόν....το πόσο όμως δεν το ξέρω αφού η λογική της καραντίνας "αρκοντεόν" φαίνεται να έχει κλειδώσει στα πλάνα της κυβέρνησης μέχρι την ερχόμενη άνοιξη.

Σίγουρα όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο...εκτός από τον θάνατο! Ο κορονοιός ακόμα χτυπά το νταούλι...και εμείς χορεύουμε! Μόλις του πάρουμε την βίτσα από χέρι τότε τα ξαναλέμε!

Αποσύρομαι στην γωνία μου....και παρακολουθώ!

Καλή δύναμη σε όλους!

Last edited:
Για αυτά λοιπόν τα άτομα το κυνήγι και η επαφή με τη φύση και το θήραμα είναι " η βαλβίδα στη χύτρα ".
Όταν η "πίεση" φτάνει στο κόκκινο , ανοίγει η βαλβίδα και σώζεται το "σκεύος".

Φοβάμαι ότι όταν η "βαλβίδα" δεν ανοίξει , το "σκεύος" θα εκραγεί , και οι συνέπειες δεν θα έχουν λογική.............. δυστυχώς.
Τουλάχιστον με εμένα έτσι έχει αρχίσει να συμβαίνει...................:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

θα σου φέρω μια αύριο να την αλλάξεις προληπτικά.. φθηνή είναι!

Συνάδελφοι ο κυνηγός είναι ένας αδικημένος από τον εαυτό του και παρεξηγημένος από τους άλλους φυσιολάτρης...

Χρειάζεται μεγάλη οργάνωση για να αλλάξει αυτό και δυνατό επικοινωνιακό επιτελείο αντίστοιχο μεγάλων πολιτικών προσώπων και κομμάτων με πόρους και διάθεση...

..Μέσα από τα μάτια ενός 30αρη...

Καλημέρα συνάδελφοι έχοντας διαβάσει όλα οσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας ακούσει όλα οσα ειπώθηκαν από άτομα εξουσίας θλίβομαι για αυτό που συμβαίνει παγκόσμιος.
Ναι είναι ένας θανατηφόρος ιος αλλά πόσους όμως έχει περάσει τούτος ο πλανήτης! Θα το ξεπεράσει και αυτό.
Αυτό όμως που με στεναχωρεί περισσότερο από όλα είναι ο τρόπος καταπολέμησης της πανδημίας με λάθος κινήσεις, κάθετες απαγορεύσεις χωρίς να υπολογίζουν πέρα από την φυσική κατάσταση ενός ανθρώπου και την ψυχική του υγεία που κακά τα ψέματα στις μέρες που ζούμε με μόνο ''άσχημα'' νέα γύρω μας έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε λίγο κάνοντας την αγαπημένη μας ασχολία.

Όπως οι περισσότεροι που έχετε διαβάσει παλιότερα μηνύματα μου είμαι από το πρώτο πόδι Χαλκιδικής, μένω όμως και δουλεύω Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επισκεφτώ το πατρικό μου σπίτι να πάρω τον πατέρα μου και να βγούμε την βόλτα μας στο βουνό ή στο βάλτο, δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά είναι κάτι που μου δίνει ζωντάνια μέσα στα δύσκολα χρονιά που ζούμε.
Να μπορώ να πηγαίνω στο χωριό μου χωρίς να με εμποδίζει τίποτα και κάνεις να βγαίνω την βόλτα μου στην φύση να βλέπω όμορφες εικόνες και να γεμίζει η ψυχή μου!

Εύχομαι τα πράγματα να αλλάξουν γρήγορα γιατί ο κόσμος δεν θα αντέξει ούτε οικονομικά ούτε ψυχικά, το ακούω και το βλέπω συνεχώς κάθε μέρα, καθώς ακόμα πηγαίνω στην εργασία μου και δεν δουλεύω από τηλεργασία.

Καλή δύναμη και υπομονή σε όλους!

Αυτά τα λίγα λογία μέσα από τα μάτια ενός 30αρη…

11-05-11.jpg11-05-12.jpg11-05-13.jpg11-05-14.jpg

Αυτό με τον αγριόχοιρο είναι δικαιολογία ώστε να μπορούν να βγαίνουν για κυνήγι;και να μας κλείσουν τα μάτια;
Η μήπως έχουν ανάγκη και φοβούνται για την πανώλη;αν είναι τό δεύτερο τότε πέφτουν στην ανάγκη μας.αλλα θα πρέπει να βάλουν τούς οικολόγους τώρα να κάνουν διαχείριση..

Status
Not open for further replies.
Back