Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δύο ώρες συνέντευξη και από ουσία μπάμιες με κοτόπουλο στο φούρνο
Βγήκε και μια είδηση μέσα σε όλα αυτά ότι σήμερα συναντήθηκαν με τον Χαρδαλιά και ήταν ανένδοτος
πίεση στους λοιμωξιολογους πίεση στους υπουργούς προσπαθούμε προσπαθούμε και από κοιλιά περιδρομο
Το κυνήγι επιτρέπεται η μετακίνηση παπαλα
και αφού οι περισσότεροι κυνηγετικοι σύλλογοι έχουν στείλει sms στα μέλη τους για την απαγόρευση του κυνηγιού
ο Λέκτωρ επιμένει ότι το κυνήγι δεν είναι σε αναστολή
Αύριο περιμένουμε την ανακοίνωση του υπουργικού συμβουλίου
και αν είναι αρνητική
ξεκινάμε διαδήλωση στο Σύνταγμα με τις πουλιάστρες ανά χείρας
Θα ακολουθήσει συναυλία στο Καλλιμάρμαρο με πωγωνισια μοιρολόγια και τσιφτετέλι dance
Καλύτερα ο άνθρωπος να αποσυρθεί μπας και δούμε άσπρη μέρα

Δεν ξέρω τι πιστεύει ο Χατζηδάκης, αλλά έχουμε κάνει από μήνες επαφές με τους πάντες...!!!!
Το κυνήγι δεν απαγορεύεται, αλλά δεν έχω πάρει χαμπάρι ότι αρκετοί κυνηγετικοί μου σύλλογοι έστελναν SMS απαγόρευσης κυνηγιού...!!!!
"Παλεύουμε παλεύουμε παλεύουμε" και "δε σταματάμε δε σταματάμε" και "προσπαθούμε προσπαθούμε προσπαθούμε"
Έκθετος για ακόμη μία φορά, απορώ πως μπορεί να βγαίνει δημόσια και να μας τα σκάει έτσι μες στα μούτρα!
Με λύπη μου παρακολούθησα όλη την εκπομπή και κράτησα 2 πραγματα.το 1 ότι δεν εχουν γίνει επαφές με τον πλέον αρμόδιο υπουργό που είναι ο Χατζηδάκης και 2 ότι ενώ έχουν γίνει επαφές με τον σκορδαλιά είναι ανένδοτος.τελικα μήπως ο σκορδαλιάς είναι ο μεταμφιεσμένος Μητσοτάκης?τι ακριβώς είναι ο σκορδαλιάς?

Λοιπόν στη 1:30 λεπτά διάβασε ο Ιορδανογλου το ερώτημα που έκανα προς τον πρόεδρο.του λέω λοιπόν να μας πει τα ονόματα από τους υπουργούς - αρμόδιους που έχουν κάνει συναντήσεις σαν ομοσπονδια για να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί.... και ότι λογικό είναι εφόσον δε λέει αναλυτικά να τον κατηγορούν όλοι προσωπικά αυτόν και την κσε.
Εμένα δε με κάλυψε η απαντηση του και θεωρώ ότι μάλλον οι συναντήσεις που έγιναν ήταν του 10λεπτου... Βρε φίλε πες μας ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να κυνηγάμε να ξέρουμε με ποιον να τα βάλουμε...αν δε θες να μας πεις είσαι μαζί τους...και όχι με τους κυνηγούς που τους θελεις ενωμένους όπως λες.

Λοιπόν στη 1:30 λεπτά διάβασε ο Ιορδανογλου το ερώτημα που έκανα προς τον πρόεδρο.του λέω λοιπόν να μας πει τα ονόματα από τους υπουργούς - αρμόδιους που έχουν κάνει συναντήσεις σαν ομοσπονδια για να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί.... και ότι λογικό είναι εφόσον δε λέει αναλυτικά να τον κατηγορούν όλοι προσωπικά αυτόν και την κσε.
Εμένα δε με κάλυψε η απαντηση του και θεωρώ ότι μάλλον οι συναντήσεις που έγιναν ήταν του 10λεπτου... Βρε φίλε πες μας ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να κυνηγάμε να ξέρουμε με ποιον να τα βάλουμε...αν δε θες να μας πεις είσαι μαζί τους...και όχι με τους κυνηγούς που τους θελεις ενωμένους όπως λες.
Το είπε ξεκάθαρα ρε συ.ο σκορδαλιάς είναι ο μεγάλος πολέμιος.για τον Χατζηδάκη δεν ξέρει ο Βορίδης με τον Άδωνι είχαν δώσει υποσχέσεις που πήγαν στον βροντο και ο ταγαρας είπε αφού ο σκορδαλιάς λέει όχι δεν μπορεί να κάνει τίποτα

Δικαιολογίες, προσπαθούμε προσπαθούμε προσπαθούμε.Η γνώμη είναι ότι το μεγαλύτερο λάθος πού έκαναν αυτοί πού εκπροσωπούν τους κυνηγούς όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι η ανικανότητα να κάνουν το παραδοσιακό κυνήγι δημοφιλές.Να μπει στα σχολεία ,να μάθουν τα παιδιά γιαυτη τη δραστηριότητα και να μη μας βλέπουν σαν περιθωριακούς δολοφόνους.Γιαυτο μειώνονται συνέχεια οι άδειες και όχι από την οικονομική κρίση.Ο νέος σήμερα ενδιαφέρεται πως θα αγοράσει το νέο αιφον όσο δηλαδή μια καραμπινα και όλος ο κυνηγετικός εξοπλισμός.

Αυτό απόρησα καί εγώ με τόν αρμόδιο υπουργό δεν μίλησαν..
Μήπως όμως αυτό έγινε γιατί δεν έχει σχέση με αυτόν τόν υπουργό; λέει μιλάνε με τον ταγαρα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Ίσως επειδή τό θέμα είναι μετακίνησης.
Κανονικά δεν πρέπει να δεχτεί κανένας κυνηγός να βοηθήσει στο κυνήγι χοίρου.
Όχι μόνο στο θέμα να βαρεσουν αλλά και στο να δείξουν τόπους και μονοπάτια.
Να πάνε οι υπόλοιποι πού τους επιτρέπεται η μετακίνηση

Αυτό απόρησα καί εγώ με τόν αρμόδιο υπουργό δεν μίλησαν..
Μήπως όμως αυτό έγινε γιατί δεν έχει σχέση με αυτόν τόν υπουργό; λέει μιλάνε με τον ταγαρα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Ίσως επειδή τό θέμα είναι μετακίνησης.
Κανονικά δεν πρέπει να δεχτεί κανένας κυνηγός να βοηθήσει στο κυνήγι χοίρου.
Όχι μόνο στο θέμα να βαρεσουν αλλά και στο να δείξουν τόπους και μονοπάτια.
Να πάνε οι υπόλοιποι πού τους επιτρέπεται η μετακίνηση
Σ' αυτό συμφωνώ.κανεις δεν πρέπει να βγει

Το είπε ξεκάθαρα ρε συ.ο σκορδαλιάς είναι ο μεγάλος πολέμιος.για τον Χατζηδάκη δεν ξέρει ο Βορίδης με τον Άδωνι είχαν δώσει υποσχέσεις που πήγαν στον βροντο και ο ταγαρας είπε αφού ο σκορδαλιάς λέει όχι δεν μπορεί να κάνει τίποτα
Ευριπίδη δε γίνεται μια κυβέρνηση να κάνει ότι θέλει ο Χαρβαλιας... Και απόψε έβλεπα τον Άδωνη στη Βουλή (για αλλά θέματα) και είπε ξεκάθαρα ότι κάθε υπουργός θα αποφασίζει για τα θέματα που αφορούν το υπουργείο του. Δεν είναι μόνο αυτός από πίσω είναι και αλλοι... να τους ονομάσει λοιπόν αφού έχουν κάνει τόσες επαφές...

Ευριπίδη δε γίνεται μια κυβέρνηση να κάνει ότι θέλει ο Χαρβαλιας... Και απόψε έβλεπα τον Άδωνη στη Βουλή (για αλλά θέματα) και είπε ξεκάθαρα ότι κάθε υπουργός θα αποφασίζει για τα θέματα που αφορούν το υπουργείο του. Δεν είναι μόνο αυτός από πίσω είναι και αλλοι... να τους ονομάσει λοιπόν αφού έχουν κάνει τόσες επαφές...
Ναι αλλά ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό.αυτη τη στιγμή ο σκορδαλιάς σαν υπουργός πολιτικής προστασίας είναι υπουργός με υπερεξουσίες με ότι αυτό συνεπάγεται οπότε μάλλον οι υπόλοιποι κάνουν μουγγα στη στρούγκα και δεν πιστεύω ότι ο koulis μπρρρρρ έχει σκοπό να τον αδειασει

Ναι αλλά ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό.αυτη τη στιγμή ο σκορδαλιάς σαν υπουργός πολιτικής προστασίας είναι υπουργός με υπερεξουσίες με ότι αυτό συνεπάγεται οπότε μάλλον οι υπόλοιποι κάνουν μουγγα στη στρούγκα και δεν πιστεύω ότι ο koulis μπρρρρρ έχει σκοπό να τον αδειασει
Δε ξέρω...αν του έχουνε δώσει τοση εξουσια...τι να πω...

Με λύπη μου παρακολούθησα όλη την εκπομπή και κράτησα 2 πραγματα.το 1 ότι δεν εχουν γίνει επαφές με τον πλέον αρμόδιο υπουργό που είναι ο Χατζηδάκης και 2 ότι ενώ έχουν γίνει επαφές με τον σκορδαλιά είναι ανένδοτος.τελικα μήπως ο σκορδαλιάς είναι ο μεταμφιεσμένος Μητσοτάκης?τι ακριβώς είναι ο σκορδαλιάς?
Τηλεβοας είναι Ευριπίδη λέει δυνατά ότι του λένε ψιθυριστά
Ότι λέει έρχεται από άνωθεν μην τρελαθούμε κιόλας σε λίγο θα ακούσουμε ότι διέταξε αυτός το lockdown
Και ποιος είναι άνωθεν;
Για να βοηθήσω αρχίζει από Μήτσο και τελειώνει σε Τάκης

Τηλεβοας είναι Ευριπίδη λέει δυνατά ότι του λένε ψιθυριστά
Ότι λέει έρχεται από άνωθεν μην τρελαθούμε κιόλας σε λίγο θα ακούσουμε ότι διέταξε αυτός το lockdown
Και ποιος είναι άνωθεν;
Για να βοηθήσω αρχίζει από Μήτσο και τελειώνει σε Τάκης
Μη μη λες τ όνομα.υπαρχουν ήδη φήμες για ενεργοποίηση του ηφαιστείου της σαντορινης

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινιζει.Απλος δεν θέλουν

Status
Not open for further replies.
Back