Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οχι ρε Ευρυπιδη μην λες τέτοια και μας απογοητευεις, στις 15 Δεκέμβρη που θα τελειώσει η καραντίνα, ειναι και τα Χριστούγεννα που πρεπει να δουλεψουν τα μαγαζια, θα ξανανοιξει και ας ελπίσουμε μετα ολοι να φορανε μασκες και να μην ξανακλείσει μεχρι το τελος της σεζον
Τα μαγαζιά θα ανοίξουν υπό προϋποθέσεις και για να πέσει η μουρμούρα αλλά βασικά για να πέσει ο ΦΠΑ, κατά τα λοιπά lockdown

Attachments

• IMG_20201107_180448.jpg
    IMG_20201107_180448.jpg
    181,5 KB · Προβολές: 19
Θοδωρή υπέρ υπάρχει ένα αλλά με σωστή οργάνωση, προβολή προς τα έξω τού έργου που γίνεται από ΕΜΑΣ τούς κυνηγούς και συσπείρωση όλων μας σε αυτό που παλεύουμε τόσες μέρες καί για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει όρεξη το βλέπουμε αυτό?
Σωστός αλλά πρέπει να ασχοληθούμε και εμείς και να μην τα περιμένουμε από τους άλλους!!

Να σε δω τι...και πως θα κυνηγας εκει!!
Σε χρονο dt θα γυρισεις πισω...για τσιχλιτσα Αργολιδας!!
Καλημέρα κ. Αλέξη,
Αν δεν είναι κόπος, θα ήθελα να μας πείτε, αν ένας Σλοβάκος θέλει να κυνηγήσει πάπιες ή φάσες στη Σλοβακία τι πρέπει να κάνει; Αν είναι αλλοδαπός που μένει εκεί, επίσης τι πρέπει να κάνει; τέλος αν είναι π.χ. Έλληνας και θέλει να πάει στην Σλοβακία να κυνηγήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση...

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 56866 άνθρωποι με τον ιό άρα το ποσοστό των διασωληνομένων είναι 0,22%. Αν ψάξω θα βρω και άλλα νούμερα αλλά δεν έχει νόημα πιστεύω. Οι ασυμπτωματικοί δεν γνωρίζω πόσοι είναι αλλά όταν έγινε το τεστ σε όλη τη χώρα τα ποσoστά θετικών ήταν περίπου 1,06% σε σύνολο 3,6 εκατομμυρίων ανθρώπων (5,4εκατ. είναι όλη η Σλοβακία). Επίσης, η θνησιμότητα της κοινής γρίπης είναι υψηλότερη. Αυτά είχαν βγει από επίσημες κρατικές πηγές.
Όταν ακούς τον κάθε καθηγητή να μιλάει και δεν γνωρίζεις λεπτομέρειες , τότε σου φαίνονται όλα λογικά ...
Λέει ο άλλος την π@π@ριά του για μαζικό εμβολιασμό , ότι εμβολιάστηκαν όλοι στη Σλοβακία , και αυτό είναι η πρόταση, και γιατί εμείς δεν το κάναμε κλπ κλπ
Διαβάζω Σλοβακία 5,6 εκ πληθυσμού , τεστ που έγιναν 950 χιλιάδες .... αυτό για κάποιους είναι καθολικός και μαζικός εμβολιασμός ??
Στην Ελλάδα έχουμε φτάσει τα 2 εκ τεστ αν θυμάμαι καλά , αλλά η Σλοβακία το κάνει καλύτερα ...
Γράφω για τη Σλοβακία και θυμήθηκα τη Σκλεναρίκοβα ... α ρε Καρεμπέ τι μωρό κυκλοφορούσες... ;)

Καλημέρα κ. Αλέξη,
Αν δεν είναι κόπος, θα ήθελα να μας πείτε, αν ένας Σλοβάκος θέλει να κυνηγήσει πάπιες ή φάσες στη Σλοβακία τι πρέπει να κάνει; Αν είναι αλλοδαπός που μένει εκεί, επίσης τι πρέπει να κάνει; τέλος αν είναι π.χ. Έλληνας και θέλει να πάει στην Σλοβακία να κυνηγήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση...
Μπορω να σου πω...αν εισαι Ελληνας...και θες να πας τι χρειαζεται....αλλα και αν εισαι Τσεχος. Αν εισαι Σλοβακος...ισως ο Βασιλης που μενει εκει να εχει καλυτερη εικονα.

Θα σου στειλω ΠΜ με το τι εκανα εγω για να παω. Στη Τσεχια κυνηγισα...αλλα στην Σλοβακια...μονο παρακολουθησα. Δεν μπορεσα να κυνηγισω...

Όταν ακούς τον κάθε καθηγητή να μιλάει και δεν γνωρίζεις λεπτομέρειες , τότε σου φαίνονται όλα λογικά ...
Λέει ο άλλος την π@π@ριά του για μαζικό εμβολιασμό , ότι εμβολιάστηκαν όλοι στη Σλοβακία , και αυτό είναι η πρόταση, και γιατί εμείς δεν το κάναμε κλπ κλπ
Διαβάζω Σλοβακία 5,6 εκ πληθυσμού , τεστ που έγιναν 950 χιλιάδες .... αυτό για κάποιους είναι καθολικός και μαζικός εμβολιασμός ??
Στην Ελλάδα έχουμε φτάσει τα 2 εκ τεστ αν θυμάμαι καλά , αλλά η Σλοβακία το κάνει καλύτερα ...
Γράφω για τη Σλοβακία και θυμήθηκα τη Σκλεναρίκοβα ... α ρε Καρεμπέ τι μωρό κυκλοφορούσες... ;)
Θεά η Αντριάνα!!!! Και έριχνε και δύο κεφάλια στον Καρεμπε!!!!

Μένιο με συγχωρείς άλλα κάτι έχεις μπερδέψει. Στην Σλοβακία έκαναν τεστ για κόβιντ 3,6 εκατ. άνθρωποι μέσα σε ένα ΣΚ, δηλαδή το 67%. Εμβόλιο δεν έχει κάνει κανείς ακόμα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Αν βγάλεις τα παιδιά έως 10 ετών και τους ηλικιωμένους άνω των 65 που τους πρότειναν να μην πάνε να κάνουν το τεστ τότε καταλαβαίνεις ότι το ποσοστό που έκανε τεστ δημιουργεί μια πολύ καλή βάση.

Βασίλη καλημέρα,

Τα όσα αναφέρεις για το κυνήγι είναι σωστά....επί την ουσίας όμως....αν δεν έχεις πρόσκληση...δεν κυνηγάς! Εμένα με κάλεσε ο αντιπροσωπος που έχουμε εκεί...και είχα την δυνατότητα να παρακολουθησω.

Σε ότι αναφέρεις για τα επιδημιολογικά δεδομένα της Σλοβακίας...τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά τουλάχιστον ως προς τα νούμερα που διαβάζουμε.

Η Σλοβακία συνεχίζει να αναφέρει 2.000+ νέα κρούσματα κάθε μέρα ένώ οι διασωληνώμενοι είναι 231!
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Εδω μπορεις να δεις τις τασεις για την Σλοβακια μεχρι τον Μαρτιο του 2021
https://covid19.healthdata.org/slovakia?view=total-deaths&tab=trend

Για να κλείσουμε το θέμα το θέμα της θνητότητας....παρόλο που σε κάποιους δεν άρεσε που το ανέφερα.....δεν απασχολεί το σύστημα Υγείας. Πολύ απλά....γιατί όποιος νοσήσει...ενδέχεται και να πεθάνει!

Αυτό που ενδιαφέρει το κάθε σύστημα Υγείας είναι η νοσηρότητα! Δηλαδή ο μεγάλος όγκος ασθενών που θα νοσηλευτεί! Μπορεί όντως όταν τελειώσει η πανδημία ο Covid να έχει μικρότερη θνησιμότητα από την γρίπη.....αυτό όμως που έχει ήδη αποδείξει είναι ότι έχει πολλαπλάσια νοσηρότητα.

Στέλνει 10 (ίσως και περισσότερο) φορές περισσότερους ασθενείς στο νοσοκομείο...ενώ αποδεδειγμένα πλέον κάνει πολλάπλάσιες πνευμονίες απο την γρίπη!

Όταν καταλάβουμε ότι το ζητούμενο για τον Covid δεν είναι να μην πεθάνει ο κόσμος....αλλά αρχικά να μην αρρωστήσει....τότε έχουμε μια βάση συζήτησης!

Όποιος παρακολουθεί τον Ευαγγελάτο....με την απίστευτη νεκρολαγνεία που έχει...τότε θα κοιτά μόνο τους νεκρούς!

Αυτό είναι λάθος! Οι θάνατοι δεν οδηγουν τα συστήματα Υγείας σε κατάρρευση....αλλά οι νοσηλευόμενοι.

Επειδή δεν έχουμε εμβόλιο ακόμα.....σωστά λένε ότι το εμβόλιο για τώρα είναι η τήρηση των μέτρων!

Η ίωση δεν έχει θεραπεία.....κάνει τον κύκλο της και φεύγει. Ο Covid είναι μια ίωση...και το εμβόλιο δεν είναι θεραπεία....απλά είναι το φράγμα...να μην αρρωστήσει πολύς κόσμος!

Καλή δύναμη σε όλους!
Θα σου πρότεινα να κοιτάς σε άλλο σάιτ το οποίο έχει πιο άμεση πληροφορία. Από χθες μέχρι σήμερα λοιπόν στην Σλοβακία άλλοι 19 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και οι διασωληνομένοι είναι πλέον 117. Τα νούμερα που παραθέτω είναι η επίσημη πραγματικότητα. Αν συμβαίνει κάτι άλλο, δεν μπορώ να το ξέρω. Η ουσία είναι ότι από Δευτέρα ανοίγουν όπως προείπα κινηματογράφοι, θέατρα, εκκλησίες, γυμναστήρια κλπ. Αυτό κάτι δείχνει. Η επίσημη ξαναλέω ενημέρωση λέει ότι από 3 Νοεμβρίου έσπασε η καμπύλη των κρουσμάτων. Αυτά από εμένα.

Μένιο με συγχωρείς άλλα κάτι έχεις μπερδέψει. Στην Σλοβακία έκαναν τεστ για κόβιντ 3,6 εκατ. άνθρωποι μέσα σε ένα ΣΚ, δηλαδή το 67%. Εμβόλιο δεν έχει κάνει κανείς ακόμα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Αν βγάλεις τα παιδιά έως 10 ετών και τους ηλικιωμένους άνω των 65 που τους πρότειναν να μην πάνε να κάνουν το τεστ τότε καταλαβαίνεις ότι το ποσοστό που έκανε τεστ δημιουργεί μια πολύ καλή βάση.
Μωρέ άριστα τα λέει ο καθηγητής Ιωαννίδης, αλλά ποιος τον ακούει από τους "παντογνώστες" τους δικούς μας που μάς κυβερνάνε, τρομάρα τους...?(!)

Ας είναι και από το Α Κενταύρου Νικόλα μου. Τι μας νοιαζει;;;
Δεν είναι καλές οι Σλοβάκες, είναι πολύ ζηλιάρες, είχα μπλέξει στο παρελθόν ως φοιτητής (erasmus)... "τρόμαξα" να ξεμπλέξω...!!! .tired.
Ήτανε μια "κοριτσοπαρέα" και με αντιμετώπιζαν σαν να να είμαι ο Παναγιώτης του "Βachelor" ένα πράμα...!!! Δεν παλευόντουσαν με τίποτα...!!! Ήρθανε σαν φίλες από εκεί για να σπουδάσουνε, και κατέληξαν σαν σε "εμπόλεμη κατάσταση" αναμεταξύ τους, επειδή εγώ είχα μπλέξει με μία από δαύτες...!!! Έμπλεξα και με κούρασε πολύ όλο αυτό...!!! Τρόμαξα να ξεμπλέξω...!!! Εντάξει, προφανώς και δεν είναι όλες οι Σλοβάκες κοπέλες έτσι, αλλά εμένα σαν βίωμα όλη αυτή η γκομενική περιπέτεια μού "στάθηκε στον λαιμό"...!!! "Ου μπλέξεις", που λέει και το ρητό...!

Last edited:
Δεν είναι καλές οι Σλοβάκες, είναι πολύ ζηλιάρες, είχα μπλέξει στο παρελθόν ως φοιτητής (erasmus)... "τρόμαξα" να ξεμπλέξω...!!! .tired.
Ήτανε μια "κοριτσοπαρέα" και με αντιμετώπιζαν σαν να να είμαι ο Παναγιώτης του "Βachelor" ένα πράμα...!!! Δεν παλευόντουσαν με τίποτα...!!! Ήρθανε σαν φίλες από εκεί για να σπουδάσουνε, και κατέληξαν σαν σε "εμπόλεμη κατάσταση" αναμεταξύ τους, επειδή εγώ είχα μπλέξει με μία από δαύτες...!!! Έμπλεξα και με κούρασε πολύ όλο αυτό...!!! Τρόμαξα να ξεμπλέξω...!!! Εντάξει, προφανώς και δεν είναι όλες οι Σλοβάκες κοπέλες έτσι, αλλά εμένα σαν βίωμα όλη αυτή η γκομενική περιπέτεια μού "στάθηκε στον λαιμό"...!!! "Ου μπλέξεις", που λέει και το ρητό...!
Έλα που δεν πέρασες καλά....;)

Δώσε Βασίλη ποσοστό επι τοις 100 των ασυμπτωματικών και επίσης των διασωληνωμένων στο ΣΥΝΟΛΟ των θετικών .
Επίσης αν ξέρεις μέσο όρο ηλικίας των θανόντων .
Το κυνήγι δεν σταμάτησε εκεί διότι έχουν σοβαρούς ανθρώπους σε θέσεις που παίρνουν αποφάσεις που επηρεάζουν μεγάλες ή μικρες μερίδες πληθυσμού με σεβασμό σ'αυτούς αλλά και την επιστήμη που εκπροσωπούν ως και πρόταξη της λογικής ....
Εμείς εδώ τι έχουμε; Επαναστάτες της φακής, οικολόγους, και δημοσιογράφους, που επιτελούν λειτούργημα

Σε φαντάζομαι να λές το δράμα που πέρασες σε παλιά εκπομπή του Μικρούτσικου
Άσε κυρ-Αντρεα μου έζησα μια κόλαση δεν ήξερα ποιά να πρωτοπαρω .my man.

Θα σου πρότεινα να κοιτάς σε άλλο σάιτ το οποίο έχει πιο άμεση πληροφορία. Από χθες μέχρι σήμερα λοιπόν στην Σλοβακία άλλοι 19 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και οι διασωληνομένοι είναι πλέον 117. Τα νούμερα που παραθέτω είναι η επίσημη πραγματικότητα. Αν συμβαίνει κάτι άλλο, δεν μπορώ να το ξέρω. Η ουσία είναι ότι από Δευτέρα ανοίγουν όπως προείπα κινηματογράφοι, θέατρα, εκκλησίες, γυμναστήρια κλπ. Αυτό κάτι δείχνει. Η επίσημη ξαναλέω ενημέρωση λέει ότι από 3 Νοεμβρίου έσπασε η καμπύλη των κρουσμάτων. Αυτά από εμένα.
Ακομα και εδω να κοιταξω...
https://korona.gov.sk/en/

Που ειναι επισημο site της Σλοβακικης κυβέρνησης...τα ιδια με αυτα που σου γραφω αναφερει.

Δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω....οπως δεν εχω και κανενα λογο να μην πιστεψω την τραγικη κατασταση που βιωνουμε στην Ελλαδα...με τους ψευτομαγκες...και επαναστατες...που ορθα περιεγραψες.

Εφαγες καλά Νικολαε έτσι;;;.sex hard.

Status
Not open for further replies.
Back