Εδώ πετάμε φελλους στα βαρέλια να περάσει η ώρα όπως η διαφήμιση Jack Daniels και περιμένουμε τι θα πει ο Χαρδαλιας που στο περίπου για να μην πούμε στα σίγουρα ξέρουμε τι θα πειΡε συντροφια δεν αφήνουμε εκεί που είναι οι Σλοβακοι- ες να δούμε τι κάνουμε εδώ στην Ελλάδα.
Δεν είναι καλές οι Σλοβάκες, είναι πολύ ζηλιάρες, είχα μπλέξει στο παρελθόν ως φοιτητής (erasmus)... "τρόμαξα" να ξεμπλέξω...!!!
Ήτανε μια "κοριτσοπαρέα" και με αντιμετώπιζαν σαν να να είμαι ο Παναγιώτης του "Βachelor" ένα πράμα...!!! Δεν παλευόντουσαν με τίποτα...!!! Ήρθανε σαν φίλες από εκεί για να σπουδάσουνε, και κατέληξαν σαν σε "εμπόλεμη κατάσταση" αναμεταξύ τους, επειδή εγώ είχα μπλέξει με μία από δαύτες...!!! Έμπλεξα και με κούρασε πολύ όλο αυτό...!!! Τρόμαξα να ξεμπλέξω...!!! Εντάξει, προφανώς και δεν είναι όλες οι Σλοβάκες κοπέλες έτσι, αλλά εμένα σαν βίωμα όλη αυτή η γκομενική περιπέτεια μού "στάθηκε στον λαιμό"...!!! "Ου μπλέξεις", που λέει και το ρητό...!
Βασίλη καλησπέρα, τα στοιχεία που δίνεις για τους έχοντες διαγνωστεί με τον ιό στην Σλοβακία είναι το σύνολο από την αρχή της πανδημίας,οι περίπου 29000 από αυτούς έχουν αναρρώσει.Θα σου πρότεινα να κοιτάς σε άλλο σάιτ το οποίο έχει πιο άμεση πληροφορία. Από χθες μέχρι σήμερα λοιπόν στην Σλοβακία άλλοι 19 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και οι διασωληνομένοι είναι πλέον 117. Τα νούμερα που παραθέτω είναι η επίσημη πραγματικότητα. Αν συμβαίνει κάτι άλλο, δεν μπορώ να το ξέρω. Η ουσία είναι ότι από Δευτέρα ανοίγουν όπως προείπα κινηματογράφοι, θέατρα, εκκλησίες, γυμναστήρια κλπ. Αυτό κάτι δείχνει. Η επίσημη ξαναλέω ενημέρωση λέει ότι από 3 Νοεμβρίου έσπασε η καμπύλη των κρουσμάτων. Αυτά από εμένα.
Μην τα λες έτσι απότομα αυτά τα νέα ... θες να μας στείλεις;;;Mάγγες μόλις γύρισα απο πεζοπορία , πήγα για αναγνωρίσεις για φάσσα. Της πουτάνας γινόταν , πολλά πουλιά. Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά αλλά τον ήπιαμε απο αλλού
pcr test Εχει ψαξει κανενας ποσο αξιοπιστο ειναι; ειναι αποκλιστικα για sars cov 2;
Αυτή η Παραδείση θέλει ένα καλό ... !Αχωνευτος μεν αλλά ακούγονται μεγάλες αλήθειες
Εδώ τα ρακοκάζανα πήρανε φωτιά και, κάθε λογής πρωτευουσιάνοι από κάθε πρωτεύουσα της χώρας, τρώνε πίνουν και γλεντούν με τα Ε9 για μαντίλι στ’ ακριτικά χωριά της, κι εσείς αναρωτιέστε αν μπορείτε να ασκήσετε το θεσμοθετημένο σας δικαίωμα που έχετε κιόλας προπληρώσει και σας αφαίρεσε ένας τυχάρπαστος με μια του μόνο φράση!Μην τα λες έτσι απότομα αυτά τα νέα ... θες να μας στείλεις;;;
Ξέρει αυτη...οι καλοί κυνηγοι δεν πάνε μόνοι!!!!Αυτή η Παραδείση θέλει ένα καλό ... !![]()
Εδώ τα ρακοκάζανα πήρανε φωτιά και, κάθε λογής πρωτευουσιάνοι από κάθε πρωτεύουσα της χώρας, τρώνε πίνουν και γλεντούν με τα Ε9 για μαντίλι στ’ ακριτικά χωριά της, κι εσείς αναρωτιέστε αν μπορείτε να ασκήσετε το θεσμοθετημένο σας δικαίωμα που έχετε κιόλας προπληρώσει και σας αφαίρεσε ένας τυχάρπαστος με μια του μόνο φράση!![]()
Ρε, ο κυνηγός κάποτε ήταν κι ο πολεμιστής του χωριού! Πως γίναμε τόσο στρατιωτάκια που τρέχουμε να κρυφτούμε πίσω από νοητές γραμμές;
Γιάννη αυτή η φράση του τυχάρπαστου μπορεί να κοστίσει πολλά λεφτά σε κάποιον.... Εγώ σκέφτομαι όμως οτι όπως δε θα ρισκάρω να πάω πχ για λαγό τη Παρασκευή,έτσι δε θα ρισκάρω να πάω και τώρα μέχρι τέλος του μηνα...Γιατί να ρισκάρω να μου πάρουν όπλο σκυλί,αυτοκίνητο η ότι άλλο σκεφτεί το κάθε όργανο...και να με τρέχουν χρόνια χωρίς μάλιστα να μπορώ να χαρώ αυτό που μου αρέσει; Αυτο είναι και η μεγάλη διαφορά με αυτούς που πάνε στα ρακοκαζανα...έχουμε πιο πολλά να χάσουμε...Εδώ τα ρακοκάζανα πήρανε φωτιά και, κάθε λογής πρωτευουσιάνοι από κάθε πρωτεύουσα της χώρας, τρώνε πίνουν και γλεντούν με τα Ε9 για μαντίλι στ’ ακριτικά χωριά της, κι εσείς αναρωτιέστε αν μπορείτε να ασκήσετε το θεσμοθετημένο σας δικαίωμα που έχετε κιόλας προπληρώσει και σας αφαίρεσε ένας τυχάρπαστος με μια του μόνο φράση!![]()
Ρε, ο κυνηγός κάποτε ήταν κι ο πολεμιστής του χωριού! Πως γίναμε τόσο στρατιωτάκια που τρέχουμε να κρυφτούμε πίσω από νοητές γραμμές;
Yπαρχουν πρωτευουσιανοι?Εδώ τα ρακοκάζανα πήρανε φωτιά και, κάθε λογής πρωτευουσιάνοι από κάθε πρωτεύουσα της χώρας, τρώνε πίνουν και γλεντούν με τα Ε9 για μαντίλι στ’ ακριτικά χωριά της, κι εσείς αναρωτιέστε αν μπορείτε να ασκήσετε το θεσμοθετημένο σας δικαίωμα που έχετε κιόλας προπληρώσει και σας αφαίρεσε ένας τυχάρπαστος με μια του μόνο φράση!![]()
Yπαρχουν πρωτευουσιανοι?
Ο παράδεισος κάθε λαθροκυνηγούΔ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Θέμα: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Προς όλους τους Θηροφύλακες
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, η Ομοσπονδία ανήκει στις πληττόμενες δραστηριότητες με τη δυνατότητα να θέσει σε αναστολή το προσωπικό της. Ως εκ τούτου σας γνωρίζουμε ότι από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020 θα βρίσκεστε σε αναστολή εργασίας. Όσοι αιτήθηκαν άδεια από τις 16/11/2020 έως τις 30/11/2020 δεν ισχύει και θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερες ημερομηνίες. Ενημερωτικά η Ανακοίνωση: Στο πλαίσιο αυτό, για τον μήνα Νοέμβριο, οι πληττόμενες επιχειρήσεις βάσει ΚΑΔ θα υποβάλουν υπεύθυνες δηλώσεις στην ΕΡΓΑΝΗ για την αναστολή συμβάσεων εργασίας εργαζομένων τους από 15/11/2020 έως και την 7/12/2020. Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι θα υποβάλουν υπεύθυνες δηλώσεις στην ΕΡΓΑΝΗ στο ίδιο ανωτέρω διάστημα, δηλαδή από 15/11/2020 έως και την 7/12/2020, στις περιπτώσεις που τίθενται για πρώτη φορά οι συμβάσεις εργασίας τους σε αναστολή, ανεξαρτήτως προσώπου εργοδότη.