Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φτάσαμε στο σημείο να κοροιδευομαστε και μεταξύ μας ως προς το κομμάτι της θυροφυλακης .Για να λέμε ότι πληρώνουμε από μόνοι μας μιας και το κράτος είναι αυτό που είναι για την παταξη της λαθροθηρίας είναι καλά ,από εκεί και πέρα ουσιαστικά η θυροφυλακη υπάρχει για να υπάρχει και όχι γιατί επιτελούν έργο .
Και όταν κάτι κάνουν σαν τα γύφτικα σκερπανια το βγάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,ας έβγαζαν πόσους ελέγχους κάνουν τον χρόνο και πόσους βρήκαν να παρανομουν ,τους παίρνεις τηλέφωνο και εάν δεν είναι δίπλα δεν έρχονται ποτέ ,άσε που πολλές φορές τηλεφωνας και ως δια μαγείας στα καπάκια ο Νταλάρας σωπαίνει ,εάν όμως ήταν άλλος από άλλοι περιοχή θα του έκοβαν των κωλο και καλά θα έκαναν ,εάν γράψουμε όλοι μας εδώ μέσα πόσες φορές έχουμε ελεγχθεί θα βγουν συμπεράσματα για το τι κάνει η θυροφυλακη ,εγώ είμαι 42 ετών και μια φορά εχω ελεγχθεί και αυτήν την φορά άνοιξα το παράθυρο στο αυτοκίνητο γυρισμος από πέρδικες 5 η ώρα το απόγευμα κατάκοπος για να του πω καλησπέρα και ο τύπος με έβαλε να βγάλω μέχρι και της τσάντες από το πορτμπαγκάζ για να δει εάν έχω κρύψει λαγούς και πέρδικες .

Μια τραγικη αποφαση....εφοσον ολοι εχουμε πληρωσει για φετος κανονικα τις αδειες μας. Δεν ειναι πληττομενοι! .

Μια τραγικη αποφαση που πλητει τα συμφεροντα των νομιμων κυνηγων.

Μια τραγικη αποφαση που θα την βρουμε μπροστα μας.

Τραγικοι και οσοι απο εμας ζητουσαν την αποφαση αυτη ως μετρο πιεσης στην κυβερνηση.

Κοντοφθαλμες πολιτικες...δυστηχως!
Σεβαστές όλες οι απόψεις, κατά την ταπεινή μου άποψη στην προκειμένη περίπτωση απο την στιγμή που μισθός θα καλυφθεί απο το κράτος και η ασφάλεια τους απο τις Ομοσπονδίες σωστά έπραξαν μην ξεχνάμε οτι είναι Ιδιωτική φύλακες και επιπλέον ο μισθός θα μείνει για να τον ρίξουν στην πίττα της μονόπλευρης ενημέρωσης ΚΑΙ ΣΑΝΟΤΕΡΑ. Την μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν εκείνοι (που μόνο αυτοί ξέρουν η δεν βλέπουν ) διατηρώντας τουε ισόβιου κυνηγοπατέρες ........

Καλημέρα Γιάννη. Συμφωνώ με όλα όσα λες παραπάνω. Κι εγώ αφού μένω εκτός πόλης και έχω τη φύση κοντά μου παίρνω κάθε απόγευμα το σκυλάκι μου και πάμε μια βόλτα (χωρίς όπλο). Αλλά πες ότι παίρνω όπλο και αυτοκίνητο για να πάω για κυνήγι και στη επιστροφή με σταματάνε οι ειδικοί φρουροί...θα μου ψάξουν το αυτοκίνητο θα βρουν όπλο,θήραμα κτλ. τι θα γίνει;
Θα με πάνε μέσα κατευθείαν .Σίγουρα θα τα κατασχέσουν εφόσον το κυνήγι "απαγορεύεται" για αυτό το διαστημα (άρα ειμαι παράνομος κυνηγός)και μετά τρέχα να πληρώνεις δικηγόρους για να αποδείξεις τι;;;
Είμαστε λοιπόν στα χέρια του κάθε ελεγκτικού οργάνου που θα μας σταματήσει..κι ας είμαστε νομιμοι!!!
Η ολη φάση που περνάμε τώρα δεν έχει καμία λογική και τα κενά που υπάρχουν ειναι τεραστια όπως και οι αδικίες...
Υπομονή λοιπόν και υγεία να έχουμε και όλα καλά θα πάνε...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, όχι όμως και στην επιβολή των μέτρων που αναφέρεις. Μόνο διοικητικό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση αυτό το δηλώνει και η αναδίπλωση των κυνηγετικών ασφαλειών οι οποίες ανακάλεσαν διότι δεν υφίσταται ΦΕΚ αναστολής κυνηγητικής περιόδου , πάντα φιλικά....

Ένα παράδειγμα που δείχνει γιατί οι θηροφυλακες πρέπει να μείνουν ενεργοί..
Σε σελίδα στο φεισμπουκ συνάδελφος κυνηγός βρίσκει 9 τέλια (συρματοπαγιδες)για λαγο σε μια περίφραξη 100 μέτρων...του γράφει λοιπόν άλλος συνάδελφος στα σχόλια να μη τις χαλάσει και να καλέσει τη θηροφυλακη.
Ποια θηροφυλακη...του λέει...είναι σε αναστολή!!!!
Πάλι καλά κρατούσε κοφτακι και τις έκοψε...

Last edited:
Οπλιζουμε τους "αντιπαλους" μας με ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα, ειτε εχουμε στοιχεια ειτε οχι.
Και βεβαια, με αυτον τον τροπο, μονο λυσεις δεν βρισκουμε στα προβληματα μας.
Ξανασκεφθειτε το καλα, εαν πρεπει - ελαφρα τη καρδια - να δημοσιοποιουμε τις οποιες σκεψεις μας.
Φιλικα και παντα για το καλο του αγαπημενου μας χομπι.

αυτη τη στιγμη στο σεφ γίνεται της πουτανας, μενω διπλα και ουτε σε αγώνες του γαυρου δνε ειχε τοσο κοσμο... το κυνήγι μας φταιει μην αρχισω να βριζω

του γαυρου
Α ρε Σπύρο και σε συμπαθησα

Γιαννη μου σηκονη μεγαλη συζήτηση τι κανει καλα η θυροφηλακι και τι οχι.. αλλα καλητερα να σταματησουμε εδω ...πηστευω να καταλαβενης τον λογο....παραδηγματα εχουμε παρααααα πολλα.... και η δυο.... και ολλοι μας
Σαφώς και κάποιοι θυροφυλακες κάνουν επιλεκτικά τη δουλειά τους και γι'αυτο το λογο εχω έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους, κρατικούς και ομοσπονδιακούς αλλα φαντάσου να μην υπήρχαν καθόλου την ασυδοσία και λαθροθηρία που θα βλέπαμε Ηλία μου.

Συνάδελφοι πιστεύω ότι η ομοσπονδία θα βγει και θα ενημερωσει τον κόσμο. Επίσης η θηροφυλακη με την μείωση των αδειών κάθε χρόνο και με το ποσοστά έξτρα που πήρε φέτος από τις άδειες το υπουργείο ,τους ενημέρωσε η ομοσπονδία ότι τα έξοδα είναι πολλά για την θηροφυλακη και δεν έδωσαν σημασία θα καταργηθεί από μόνη της. Ακόμα εάν ακούσετε την ομιλία του χαρδαλια υπάρχει στο forum στον κεγκερογλου θα καταλάβετε ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την απαγόρευση, δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε έλεγε. Εάν δεν αντιδράσουμε με κάποιο τρόπο ότι προσφέρουμε κάποιο έργο συνέχεια θα μας έχουν στην καρπαζια. Σε καμία χώρα δεν κόβουν το κυνήγι σε καμία χώρα δεν βάζουν τέτοια πρόστιμα σε καμία χώρα δεν καταργούν τις παρελάσεις έστω μπορούσαν 10 παιδιά σε κάθε Δήμο σχολείο δεν πήγαιναν μέχρι προχτές; Αποφασίζουν παρά τις αντιρρήσεις της ομοσπονδίας να περνάς και ψυχίατρο και παθολόγο πόσο θα είναι το κόστος; ποιος ψυχίατρος θα υπογράφει για τις άδειες κατοχής όπλου.

Στα χρόνια λειτουργίας της θηροφυλακης και σε σύγκριση με το τι γινόταν πριν από αυτήν υπάρχει χάος υπέρ της θηροφυλακης
Σίγουρα πάντα υπάρχει και το καλύτερα αλλά σκεφτείτε να περιμέναμε μόνο από το δασαρχείο
Είναι υπερβολή αυτό που λέει για την λαθροθηρία αλλά σίγουρα έχει μειωθεί σε σχέση με το παρελθόν κατά πολύ απλά το ανεβάζω για να έχουμε μια εικόνα για τους ελέγχους Screenshot_20201115-163030_Chrome.jpg

Στα χρόνια λειτουργίας της θηροφυλακης και σε σύγκριση με το τι γινόταν πριν από αυτήν υπάρχει χάος υπέρ της θηροφυλακης
Σίγουρα πάντα υπάρχει και το καλύτερα αλλά σκεφτείτε να περιμέναμε μόνο από το δασαρχείο
Είναι υπερβολή αυτό που λέει για την λαθροθηρία αλλά σίγουρα έχει μειωθεί σε σχέση με το παρελθόν κατά πολύ απλά το ανεβάζω για να έχουμε μια εικόνα για τους ελέγχους View attachment 18660
Συμφωνώ απολύτως για την χρησιμότητα της θυροφηλακης και έχει κάνει μεγάλο έργο και πληρώνεται ολοκληρωτικα από τους ίδιους τους κυνηγούς και αυτό δεν συμβαίνει σε Καμία χώρα. Επίσης αυτό το έργο εκτός από εμάς δεν το προβάλει κάνεις.

Το παραπάνω για να ευθυμησουμε και μόνο. Τώρα όσο για το θέμα της θυροφυλακης, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης για να είμαστε σε θέση να κρίνουμε με ψυχραιμία.
προφανως το κανουν για να γλυτώσουν κανα φράγκο και κατι με τα εργασιακά των παιδιών εκεί αλλά είναι λάθος κίνηση.

Status
Not open for further replies.
Back