Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε ας ανοιξουμε με το καλο και αν ερθετε κατά εδω όταν το επιτρέψουν οι καταστασεις θα κανονίσω με τον τσελικα να καθαρίσει κανα μικρουλι ευνουχισμενο 40-45 κιλά καθαρό και θα πέσουν οι μασελες!!!!! Μαμαει το άτιμο το τραγί σαν κρέας!!!!
Κάτι τέτοιο δηλαδής να 'ούμε: www.youtube.com/watch?v=cFCDLvJvj4g bbq2
 
Παιδιά εγώ το 'χω ξαναγράψει: πιστεύω ακράδαντα πως θα μας το ανοίξουν στα σίγουρα μετά τα Θεοφάνεια...!
Για πιο πριν μακάρι εννοείται, αλλά δεν το νομίζω...
Έστω και το τελευταίο δίμηνο (σχεδόν)...!!!
Άιντε να ειδούμε τι θα ειδούμε...
Ο ίδιος ο χρόνος θα μας δείξει...
Λίγη υπομονή ακόμη και... "βουρ" στα κυνηγοτόπια!!!
Εμένανε με βλέπω πάντως, να ρίχνω και άσκοπες ντουφεκιές στον αέρα τις πρώτες μέρες έτσι... για το "γαμώτο" του όλου πράγματος...!!!
Αυτές (τις ντουφεκιές) που μου στερήσανε αδίκως τόσο καιρό...
.terror.
 
Η καρδιά μου φτερουγίζει!!! ( Άμα δεν μας ανοίξουν κακομοίρη μου εγώ δεν θα σε κεράσω . . . φεύγα .big smile. )
Γιατί ρε πατρίδα τι σου καναααα???? Εγώ πάντως με το που το είδα έβγαλα τα φυσίγγια έκανα απογραφή....άλλαξα και κάννη στην 302 (έβαλα την κοντή με το ανοιχτό τσοκαρισμα) χαχαχαχα
 
Μακαρι να εχουμε καλα νεα αλλα μεχρι τοτε οχι πανυγηρισμοι και αλλα τετοια.Υπομονη να αρθει η απαγορευση και μετα καλη μνημη οταν ερθει η ωρα.Αλωστε τα καλα νεα δεν ξερουμε απο ποτε θα ισχυσουν και τι περιορισμους θα εχουν...
 
Εγώ τις καθαρίζω και τις μαγειρεύω κιόλας
Αστε ρε όλοι σας να βοηθήσετε ?? Εμένα βάλε με στο καρτέρι να της βαρεσω και μετά ας της κάνετε όπως θέτε ,όπως και να είναι ότι και να είναι εγώ το τρώω χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Αστε ρε όλοι σας να βοηθήσετε ?? Εμένα βάλε με στο καρτέρι να της βαρεσω και μετά ας της κάνετε όπως θέτε ,όπως και να είναι ότι και να είναι εγώ το τρώω χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ξέχασα και ότι μπαίνει σε ποτήρι με αλκοόλ μεταξύ 10 και 40 και αυτά μια χαρά τα πίνω .Α ρε πόσο ανάγκη το έχουμε όλοι μας το κυνήγι μια πληροφορία έπεσε θετική και άλλαξε η ψυχολογία μας ,μακάρι να βγει και αληθινή .
 
Τυχόν γεύμα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού να γίνεται ατομικά και σε καμία περίπτωση δεν’ επιτρέπεται η συγκέντρωση για φαγητό.

Ρε επιτρέψτε το κυνήγι και μένω νυστικός για 10 μέρες. Έχω φτιάξει αποθέματα ...

Καλά για τσιμπούσια νομίζουν ότι πάμε ;;;;;;
 
  • Τυχόν γεύμα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού να γίνεται ατομικά και σε καμία περίπτωση δεν’ επιτρέπεται η συγκέντρωση για φαγητό.
  • .think..think.
Δεν μαμιεται η χοληστερινη θα βαρεσει κοκκινα αλλα τις τουφεκιες μας θα τις ριξουμε .yel..yel.
 
Πάντως αναφέρθηκε πως η οποιαδήποτε άρση....οφείλεται σε κλωτσιές που πέσανε σε ορισμένους βουλευτές στις επαρχίες τους.Αυτο και τίποτε αλλο...η ΚΣΕ δυστυχώς δεν μπόρεσε να ταρακουνησει την κυβερνηση.Μη ξεχάσουμε μάγκες θα το λέω ξανά και ξανά.....Χαρδαλιάς...Μητσοτάκης....και ο υπουργός μας Χατζηδακης ταγμένοι αντί κυνηγοί!!!! Το καλοκαίρι θα έχουμε σοβαρό προβλημα με την ρυθμιστική!!!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top