Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ζητάμε παραπάνω από αυτά που δικαιούνται όλοι οι πολίτες της Ελλάδας. Αρα αν ανοίξει μέσα στο νομό όπως είναι τωρα για τους ποδηλάτες τότε αυτό θα μας ικανοποιήσει.
Εγώ λέω πως δεν θα μας ικανοποιησει αλλά θα μας βάλει στο τρυπάνι της ζήλιας διχόνοιας και φαγωμάρας.
Όταν θα βγαίνουν οι φώτο στα facebook γουρούνια,μπεκατσες, πάπιες και αλλά από την Δράμα, Σέρρες κτλ κια εσύ δεν θα μπορεί; να πας θα δεις άλλο έργο.

Κατά την άποψή μου το πρόβλημα προέρχεται από αδυναμία - ακαταλληλότητα λόγω άγνοιας,του Χρυσοχοίδη και του Χαρδαλιά να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Αυτό εξηγεί και το γιατί σήμερα σε μικρά νησιά, που δεν έχουν πρόβλημα δεν μπορούν να πάνε τα γερόντια στο λιμάνι να ψαρέψουν 1-2 ώρες το βραδάκι καλαμάρια.... σκεφτείτε πόσο άδικο είναι αυτό!!!

Να ρωτήσω έτσι σαν σφυγμομετρηση.
Αν ανοίξουν, γιατί για εκεί γίνονται συζητήσεις, με μετακίνηση μόνο εντός νομού είστε ικανοποιημένοι;;;
Ή θα έχουμε γκρίνιες;
Και ξέρετε ότι αν γίνει αυτό και θα πάρουν πόντους οι φιλοκυβερνητικοι αλλά και οι κυβέρνηση.
Κα εμείς θα χωριστούμε στα δύο και θα φαγωνομαστε.
Αυτοί που θα ικανοποιηθουν(μεγαλο ποσοστό) και οι αστικοί που θα δυσαρεστηθουμε .
Ότι πιο επίκαιρο διαβασα

Σκέφτεσαι τίποτα; .my man.
όχι !!! όπως θα έχεις προσέξει, ανεξάρτητα πόσο με ενοχλεί η κατάσταση, ποτέ δεν βγάζω κακία για κανέναν !!!
Το φυσιολογικό είναι, το υπάρχον καταστατικό να περιγράφει πότε και πως γίνεται η αλλαγή Προέδρου.
Για να προτείνει οποιοσδήποτε κάποια λύση, θα πρέπει να γνωρίζει, με τη βοήθεια δικηγόρου το καταστατικό.

Εγώ λέω πως δεν θα μας ικανοποιησει αλλά θα μας βάλει στο τρυπάνι της ζήλιας διχόνοιας και φαγωμάρας.
Όταν θα βγαίνουν οι φώτο στα facebook γουρούνια,μπεκατσες, πάπιες και αλλά από την Δράμα, Σέρρες κτλ κια εσύ δεν θα μπορεί; να πας θα δεις άλλο έργο.
Τώρα ζούμε συγκινητικές μέρες. Τότε θα ζούσαμε συγκινητικές μέρες σε HD. Βλέπεις καμιά διαφορά;

ένε τώρα κάποιοι κακοπροαίρετα, εγώ ούτε υιοθετώ ούτε επιβεβαιώνω, ότι άμα έχεις κάνει κακοδιαχείριση στα αποθεματικά ενός Χ συλλόγου και δεν έχεις να πληρώσεις προσωπικό και βρίσκεις τώρα και καλά τρόπο αντίστασης να τους βγάλεις στην ανεργία λόγω κόβιντ, ενώ έχεις τρύπα στις τσέπες και παράλληλα πας να διεκδικήσεις και να τσαμπουκαλευτεις αλλά σου λένε κάνε μόκο, κάτσε κάτω, γτ άμα στείλω το ΣΔΟΕ και κάνει έρευνα θα σε πάμε χειροπόδαρα δεμένο, εσύ μετά τι να κάνεις, αναλώνεσαι σε δελτία τύπου για να κρατήσεις και τα προσχήματα. Κι όπου δίνεται δημόσιο βήμα έχεις και τα παπαγαλάκια σου....
Τώρα ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία ειλικρινά.
Σενάρια τώρα κάποιων κακοπροαίρετων, που επαναλαμβάνω δεν υιοθετώ ούτε επιβεβαιώνω, απλά έτσι να χαμε να λέγαμε ρε παιδί μου...
Τα οικονομικά της ΚΣΕ ελέγχονται σε ετήσια βάση από το κράτος. Ο δε ταμίας της ΚΣΕ είναι δημόσιος υπάλληλος από την δασική υπηρεσία βάση του καταστατικού.

Μπορεί όπως λεει ο Φωτακόπουλος στο Kynoclub ότιτα καταστατικά είναι από τον καιρό της χούντας, αλλά όπως και να το κάνουμε είχαν προβλεφθεί και σωστά πράγματα.

Ένα από αυτά είναι ο κρατικός οικονομικός έλγχος κάθε χρόνο...και το ανεξάρτητο άτομο στην θέση του ταμία.

Τα οικονομικά της ΚΣΕ ελέγχονται σε ετήσια βάση από το κράτος. Ο δε ταμίας της ΚΣΕ είναι δημόσιος υπάλληλος από την δασική υπηρεσία βάση του καταστατικού.

Μπορεί όπως λεει ο Φωτακόπουλος στο Kynoclub ότιτα καταστατικά είναι από τον καιρό της χούντας, αλλά όπως και να το κάνουμε είχαν προβλεφθεί και σωστά πράγματα.

Ένα από αυτά είναι ο κρατικός οικονομικός έλγχος κάθε χρόνο...και το ανεξάρτητο άτομο στην θέση του ταμία.
Δεν αναφέρομαι στην ΚΣΕ φίλε μου, καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
Πάω να συγκινηθώ στη φύση.

Οτι και να κανουμε εχουν κανη ετσι τα πραγματα οστε να μην εχουμε λογο εμεις οι απλοι κυνηγι....αν δεν αλαξουν καταστατηκα να εκληγεται ο προεδρος τησ Κ.Σ.Ε.απο εμας θα κηταζουμε της εξεληξεις με τα κυαλια
https://dasarxeio.com/wp-content/uploads/2013/08/fek-b-640_1976.pdf
το καταστατικό. φαντάζομαι ότι το αγνοεί το 99% των κυνηγων. επειδή το έχω διαβάσει συμφωνώ σχεδόν με όλα πλην κάποιων πραγμάτων που δεν μπορούσαν να τα φανταστούν το 76. Άμα τηρηθει αυτό τότε να ξέρετε ότι θα είμαστε μια και γαμω τις δυνατές οργανώσεις. Αλλά θέλει ανιδιοτέλεια από τα εμπλέκομενα άτομα.

Καλησπέρα..να δείτε που θα μας αφήσουν ένα δεκαήμερο να κυνηγήσουμε το Φεβρουάριο ελεω εμβολιασμού κ μετά θα βγουν να πουν κιόλας σαν καλή κυβέρνηση ότι καταλ.τοθς κυνηγούς κ τους συμποναμε δώρο οι άδειες του χρόνου κ για το λαό αβου όλες οι κλήσεις.. θυμηθητετο...θα πέσει πολύ γέλιο...δν μπορούν αν το πάνε τόσο κόντρα γτ το βασικό που θέλουν γν Μν ξεχνιόμαστε τι είναι;;;να Μν χάσουν ψηφοφόρους άρα θα πρέπει να κάνουν κτ "δραστικό" γν πάρουν πάλι με το μέρος τους τη κοινή γνώμη....υγεία σε όλους εύχομαι....

Status
Not open for further replies.
Back