Κατέβασε το ΦΕΚ στο κινητό και αν σου πει τίποτα να του το τριψεις στην μούρη και να του πεις να πάει έξω από καμία Εκκλησία σήμερα μήπως και ξεχαστεί καμιά γριά και δεν βαλει μάσκα για να την γραψει. Κοπρόσκυλα , ούτε ένα search στο Google δεν εκανε πριν απαντησει;Εμένα η αστυνομία μου είπε δεν υπάρχει ΦΕΚ.δεν μπορείτε κύριε να πάτε
Θα μίλησε με τον αστυνομικό που ξέρει να γράφει. Αυτός που ξέρει να διαβάζει θα είχε άδειαΚατέβασε το ΦΕΚ στο κινητό και αν σου πει τίποτα να του το τριψεις στην μούρη και να του πεις να πάει έξω από καμία Εκκλησία σήμερα μήπως και ξεχαστεί καμιά γριά και δεν βαλει μάσκα για να την γραψει. Κοπρόσκυλα , ούτε ένα search στο Google δεν εκανε πριν απαντησει;
Νικολα βουρ στο απογευματινό σήμερα και όλη μερα αύριο στα ελατα για viscivorous και λίγες pilaris που εχω ανακαλύψει στις βόλτες για μανιτάρια.ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ...!!!![]()
Εχεινπαει απο χθες ρε εχει τα μεσα και ενημερωνετε νωριτερα απο μαςΠου ειναι ο προεδρος της ΚΣΕ να μας ενημερωσει; Παμε ή δεν παμε τωρα?!
στην Ομόνοια για παπιά στον εθνικό κήπο για ορτύκια στου Φιλοπάππου για γεράκοτσίχλες κοτσύφια στα νταμάρια της Πεντέλης λαγό και στα μεσόγεια αγριογούρουν, φασες στη Πάρνηθα με τα ελαφάκια να παίρνουν μάτι, φασιανούς στην βάρη και αγριοκάτσικο μέχρις την πρωτοχρονιά πάνω από την Χασιά πριν το μοναστήρι.Καλά τα παιδιά της επαρχίας,εμείς Αττική που και τι να κυνηγησουμε??
Για χόρτα μας βλέπω...
Aγριογατες εξω απο τα Hondos center.κατι άλλο?
Συλλυπητήρια Γρηγόρη να ζήσετε και να την θυμόσαστεΕπέμενε κιόλας, όχι κύριε κάνετε λάθος,δεν υπάρχει ΦΕΚ..
Μόνο για μετακίνηση στους γονείς σάς.
Ευχαριστώ τού λέω καί τό έκλεισα.ετσι καί αλλιώς από περιέργεια πήρα να δώ αν είναι ενημερωμένοι.
Εγώ παιδιά να πώ την αλήθεια.
Την τρίτη έχασα την μάνα μου,στα 53 τής μας νίκησε ο καρκίνος..
Καί χθές τό βράδυ λέω στη γυναίκα αύριο θα πάω για κυνήγι δεν μπορώ άλλο, τό βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καί πολύ και χαράματα έφυγα.ντουφεκισα δύο μπεκατσινια,και ακούω μια σειρήνα,,τα μάζεψα και έφυγα.και μόλις ήρθα σπίτι με πήρε ο κουμπάρος καί λέει Ελα να σού πω να χαρείς, περίμενα να μου πει πάω για τρίτο παιδί,.και μου λέει τό άνοιξαν το κυνήγι..
Ωραία τού λέω γιατί πήγα τό πρωί.
Άμα μένεις Αθήνα τη σε νοιάζει!!!Τωρα που ανοιξε το κυνήγι ρε κουφαλιτσες, θελω να δω ποσο λαληστατοι θα ειστε με πληροφορίες.....
Για μαρτυρατε: προς Ξηρονομη παιζει τιποτα?
Φίλε δεν ξέρω που είδες το αστείο και δίνεις αυτή την απάντηση...Δεν νομιζω να έχει θηροφυλακη.... ή θα τους αναγκάσουμε ενώ είναι σε αναστολή να βγουν έξω και να κάνουν ελέγχους? χωρίς να πληρώνονται έξτρα εννοείται...
στην Ομόνοια για παπιά στον εθνικό κήπο για ορτύκια στου Φιλοπάππου για γεράκοτσίχλες κοτσύφια στα νταμάρια της Πεντέλης λαγό και στα μεσόγεια αγριογούρουν, φασες στη Πάρνηθα με τα ελαφάκια να παίρνουν μάτι, φασιανούς στην βάρη και αγριοκάτσικο μέχρις την πρωτοχρονιά πάνω από την Χασιά πριν το μοναστήρι.
κατι άλλο?