Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κύριοι συνάδελφοι είστε εκτός θέματος μερικοί χωρίς παρεξήγηση,και για να το πω ποιό χοντρά (φοβισμένοι ),μου θυμιζεται τον γνωστο τυπο απο τους δεκα μικρους Μητσους.Κανετε κάτι παράνομο ότα φωτογραφίζετε τους εαυτούς σας με τα θηράματα?Εάν ναι έχετε δίκιο, η μήπως θα πρέπει να μη βγάζετε φώτο με μαγιό στη θάλασσα μήπως θιξετε την Ιερά ΜΚΟ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ. Η μήπως να μην βγαίνετε με τιραντακι στο μπαλκόνι σας γιατί μπορεί να σκανδαλισθει η επίτροπος της εκκλησίας που μένει απέναντι.Κυριοι συνέλθετε το αντικυνηγετικο μένος δεν έχει καμία σχέση με τις φωτο και τα θηράματα,έχει να κάνει με ολόκληρο κίνημα που εξυπηρετεί συμφέροντα,(σκυψτε περισσότερο το κεφάλι για να ακουστει καλυτερα η καρπαζια και να δυναμώσει το αίσθημα ντροπης που κάνατε ζημιά).ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.Οι υπόλοιποι νενεκοι και (ραγιαδες) δεν έχουν θέση ανάμεσα μας αύριο θα χάσουμε το Φεβρουάριο και θα λένε δεν πειράζει, τα τρυγόνια εντάξει υπάρχουν και άλλα θηράματα,το κυνήγι σε ρεζερβες και εκεί δεν θα μπορουν να λένε για φώτο γιατι στις ρεζερβες επιτρέπονται οι φώτο

Μετά από τόσο εμπαιγμό και κοροϊδία ότι και να πούμε δίκιο θα έχουμε και λίγο μπορεί και να είναι
Αλλά είναι κουβέντες που όσο σωστές και δικαιολογημένες και αν είναι δεν πρέπει να λέγονται δημόσια γιατί τις χρησιμοποιούν εναντίον μας έκανα και εγώ αυτό το λάθος νωρίτερα και ανέβασα μυνήματα που έβριζα
Θα μου πείτε τι άλλο να κάνουν εναντίον μας τουλάχιστον για φέτος αλλά τέλος πάντων
Η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο για άτομα που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και τον θυμό τους όπως είμαι και εγώ αυτή την στιγμή και νιώθουν την ανάγκη να βρίζουν σε κάθε μήνυμα όπως νιώθω και εγώ αυτή την στιγμή να παρακολουθούμε το φόρουμ αλλά να μην γράφουμε μέχρι να ηρεμήσουμε λίγο ή να γράφουμε σε θέματα που δεν θα μας ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι
Εγώ προσωπικά αυτό θα κάνω γιατί δεν είμαι καθόλου καλά και δεν το λέω για πλάκα το εννοώ
Προσοχή όμως μάγκες μην φαγωθουμε μεταξύ μας εξαιτίας των ατιμων καθαρμάτων που μας κάνουν κουμάντο
Αν είναι να τσακωθούμε ας είναι για οτιδήποτε άλλο μην τους κάνουμε και αυτή την χάρη

Αυτά να τα βλέπουν οι ψευτοεπαναστατες του πληκτρολογίου με τις βλαχομαγκιες τους, όταν λέμε ότι δε θέλουμε αναφορές ξεκάθαρες ή υπαινιγμούς για παράνομες (κατά το κράτος) δραστηριότητες, εν μέσω γενικού λοκνταουν.
Συγχαρητήρια και σε αυτούς για το κλείσιμο και αυτοί έβαλαν το λιθαράκι τους.
Όπως πάντα βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας με τους επιδειξιομανεις.
Βασίλη δεν συμφωνώ. Αλήθεια πιστεύεις ότι αν εγώ βάλω φωτό στο φέισμπουκ με 50 μπεκάτσες και κοκορευομαι κιόλας ότι τις πήρα βραδυνό καρτέρι, θα κάνω ζημιά στους κυνηγούς; Πού κολλάω εγώ με τους κυνηγούς. Εγώ δεν είμαι κυνηγός, είμαι λαθροθηρας, άλλο πράγμα. Μήπως δηλαδή οι εκατόμβες και οι μαλακίες δεν υπήρχαν στο φέισμπουκ πριν τον ιό; Απλώς τώρα έχουν την τέλεια δικαιολογία οι κάθε λογής αντικυνηγοί Σκορδαλιάς και Πένσας κλπ για να κόψουν το κυνήγι.
Να στο θέσω αλλιώς. Αν όλοι εμείς από αύριο αρχίσουμε να ποστάρουμε φωτό από περιπατητες ή ορειβάτες η ποδηλάτες κλπ, θα αλλάξει τίποτα γι'αυτές τις δραστηριότητες; Εδώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός έβγαλε φωτό 5-6 άτομα χωρίς μάσκες, μακριά από το σπίτι του και δεν άνοιξε μύτη...
Λοιπόν μην τρωγόμαστε μεταξύ μας, αν εγώ βγω αύριο στο βουνό και πάρω 5 τσίχλες, δεν θα νιώθω λαθροθηρας, αν βγω 1 Μαρτίου και πάω να κυνηγήσω τότε θα νιώθω λαθροθηρας.
Παρόλαυτα, μην παρεξηγηθώ, σωστά το σάιτ δεν θέλει να φιλοξενεί ότι θεωρείται παράνομο, λέω απλώς να μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι.

Αλλα απο την αλλη για να ειμστε ρεαλιστες,η κατασταση στην επαρχια,διαφερει κατα πολυ απο αυτην που ζουμε στις πολεις και τα μεγαλα αστικα κεντρα.
Για παραδειγμα,τα μαγαζια ειναι ανοιχτα κανονικοτατα,με την συνεση/συμπονια των τοπικων αρχων(δημοι,αστυνομια,εμπορικοι συλλογοι,επιμελητηρια κλπ),οπως επισης διεξαγονται μια χαρα τα κυνηγια και τα ψαρεματα.Μαλιστα υπαρχουν ψαραδες και κυνηγοι του λεκανοπεδιου,που την κοπανε με ρισκο για να εξασκησουν την αγαπημενοι τους δραστηριοτητα.Τσεκαρισμενα και επαληθευμενα ολα αυτα που σας λεω,ειδικα για την επαρχια.Αρα,μαλλον ειναι ατοπο να κουβεντιαζουμε για ψηφους,τη δυναμη μας κλπ κλπ κλπ. αφου λιγοι επηρεαζονται απο αυτη την κατασταση,οσο αναφορα τα χομπι μας.
Θοδωρή την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση αυτή αυτοί οι οποίοι έχουν το προτέρημα και ζουν στην επαρχία δεν είναι στο απυρόβλητο θα μιλήσω για την πόλη μου τα πρόστιμα πέφτουν βροχή οι κυνηγοί και οι ψαράδες είναι συμμορφωμενοι με της εντολές άσχετα που είναι στα κάγκελα, τώρα αν σε κάποια ορεινά χωριά κάποιος πάει τότε χαλάλι του αλλά όχι όλοι σε ένα τσουβαλι

Βασίλη δεν συμφωνώ. Αλήθεια πιστεύεις ότι αν εγώ βάλω φωτό στο φέισμπουκ με 50 μπεκάτσες και κοκορευομαι κιόλας ότι τις πήρα βραδυνό καρτέρι, θα κάνω ζημιά στους κυνηγούς; Πού κολλάω εγώ με τους κυνηγούς. Εγώ δεν είμαι κυνηγός, είμαι λαθροθηρας, άλλο πράγμα. Μήπως δηλαδή οι εκατόμβες και οι μαλακίες δεν υπήρχαν στο φέισμπουκ πριν τον ιό; Απλώς τώρα έχουν την τέλεια δικαιολογία οι κάθε λογής αντικυνηγοί Σκορδαλιάς και Πένσας κλπ για να κόψουν το κυνήγι.
Να στο θέσω αλλιώς. Αν όλοι εμείς από αύριο αρχίσουμε να ποστάρουμε φωτό από περιπατητες ή ορειβάτες η ποδηλάτες κλπ, θα αλλάξει τίποτα γι'αυτές τις δραστηριότητες; Εδώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός έβγαλε φωτό 5-6 άτομα χωρίς μάσκες, μακριά από το σπίτι του και δεν άνοιξε μύτη...
Λοιπόν μην τρωγόμαστε μεταξύ μας, αν εγώ βγω αύριο στο βουνό και πάρω 5 τσίχλες, δεν θα νιώθω λαθροθηρας, αν βγω 1 Μαρτίου και πάω να κυνηγήσω τότε θα νιώθω λαθροθηρας.
Παρόλαυτα, μην παρεξηγηθώ, σωστά το σάιτ δεν θέλει να φιλοξενεί ότι θεωρείται παράνομο, λέω απλώς να μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι.
Ναι αλλά δεν λένε ο κυνηγός λένε οι κυνηγοί. Με το δεύτερο σύμφωνο απολύτως.

Συνάδελφοι με τις αναρτήσεις του Ελληνικού Παρατηριου Ανωμαλοτητας έγινε σαφές αυτο το οποίο έχουμε δηλώσει πολλακις εδώ μέσα. Ο, τι ψάχνουν να πιαστούν από το παραμικρο για να μας στήσουν στον τοίχο και παρακολουθούν κάθε τι που αφορά το κυνήγι.

Μπορει να μην είναι η αιτία ή η κυρία αφορμή για αυτά που αποφασίζουν οι υπευθυνοι, άρα βρε διαολε μην τους κάνουμε το έργο ακόμα πιο εύκολο!!! Πόσο πιο προφανές να γίνει;

Ειλικρινά τι δεν καταλαβαίνουμε και τι καταφέρνουμε με όλες αυτές τις πράξεις και δηλώσεις για αψηφιση αποφασεων εκτός από εκτόνωση του εαυτού μας;

Αυτη θελουν να καρπωθούν το νεο κλείσιμο ως νικη τους εμεις θα φαμε το τυρακι τους τα κουρεία τα βιβλιοπωλεία αυτοι τα εκλεισαν . Το κυνηγι απο την αρχη ξεκινησε στραβα. Στοχοσ οπωσ λενε ειναι να κρατησουν το επιδημιολογικο φορτιο χαμηλά Αυτοι τους κυνηγους τους εδιναν στο υπουργειο εδω και χρονια τωρα θα τους μαθουμε

Το θέμα με τις φωτογραφίες δεν έχει να κάνει με τους αντικυνηγους αυτοί θα λένε ότι και να γίνει όπως γράφτηκε είτε μια τσίχλα είτε εκατό το ίδιο είναι γι'αυτούς το λέει η ίδια η λέξη είναι αντί- κυνηγοί
Με αυτούς που δεν τους κάνει ούτε κρύο ούτε ζεστή το κυνήγι είναι το θέμα τους ουδέτερους
Εάν δούνε πολλά θηράματα πεταμένα σαν πατσαβούρες και νόμιμα να είναι δεν είναι ωραίο θέαμα και δεν είναι ωραίο θέαμα και για εμάς που είμαστε και κυνηγοί πόσο μάλλον σε αυτούς
Εννοείται ότι δεν ντρεπόμαστε που είμαστε κυνηγοί και εννοείται ότι θα βγάζουμε φωτο με τα θηράματα αλλά όπως και να το κάνουμε η αισθητική μετράει εκεί πρέπει να φαίνεται και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε στο θήραμα όχι μόνο ζωντανό αλλά και νεκρό

Το θέμα με τις φωτογραφίες δεν έχει να κάνει με τους αντικυνηγους αυτοί θα λένε ότι και να γίνει όπως γράφτηκε είτε μια τσίχλα είτε εκατό το ίδιο είναι γι'αυτούς το λέει η ίδια η λέξη είναι αντί- κυνηγοί
Με αυτούς που δεν τους κάνει ούτε κρύο ούτε ζεστή το κυνήγι είναι το θέμα τους ουδέτερους
Εάν δούνε πολλά θηράματα πεταμένα σαν πατσαβούρες και νόμιμα να είναι δεν είναι ωραίο θέαμα και δεν είναι ωραίο θέαμα και για εμάς που είμαστε και κυνηγοί πόσο μάλλον σε αυτούς
Εννοείται ότι δεν ντρεπόμαστε που είμαστε κυνηγοί και εννοείται ότι θα βγάζουμε φωτο με τα θηράματα αλλά όπως και να το κάνουμε η αισθητική μετράει εκεί πρέπει να φαίνεται και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε στο θήραμα όχι μόνο ζωντανό αλλά και νεκρό
Την τρίχα την κάνουν τριχιά και τον μισο κάλυκα, ολμο εναντίον μας, που πολύ σωστά Γιώργο δουλεύει πολύ καλά στην αστική κοινή γνώμη με αποξένωση στη φυση... Όπως αυτοί δουλεύουν όχι με την ουσία, αλλά με τις εντυπώσεις, το ίδιο πρεπει να κάνουμε και εμεις

View attachment 21022
View attachment 21023
View attachment 21024
View attachment 21025
Για να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι τι παρακολούθηση πεφτει στο facebook και ποση ζημιά κάνουν οι αναρτήσεις.Τίποτα δεν πρεπει να ανεβαίνει εκει.
Εγώ καλά σου τ'αλεγαααα και τ'ακουγες παραλογαααα .... Α ρε Στρατό μεγάλε.

Βασίλη μην πέφτεις και εσύ στην παγίδα σε παρακαλώ!!! Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι εξ αιτίας αυτών των φωτό μας κλεινουν μέσα!!! Απλά αυτές τις βρωμο οργανώσεις πρέπει να τις τσακίσουμε!!!!
Σε αυτές τις βρωμοοργανωσεις δίνεις αφορμή εσύ και όλοι μας.

εντάξει κουρασανε....παιδιά βγείτε κανονικά όποιος θέλει γτ οι άνθρωποι αυτοί δυστυχώς είναι επικίνδυνοι γενικά..δννυπαρχει περίπτωση να πέσεις σε έλεγχο με ανθρώπους λογικούς κ να σε γράψουμε...μόνο τπτ ξύλα απελεκιτα θα το κάναν....τους φτάνει το click away τα κομμωτήρια κ το κυνήγι κ δν τους φταίει που έδωσαν τη δυνατότητα σε όλο το κόσμο να κάνει ρεβεγιόν στην επαρχία.....επδ ενδιαφέρονται για τη πανδημία κ μαλακίες...

Κύριοι συνάδελφοι είστε εκτός θέματος μερικοί χωρίς παρεξήγηση,και για να το πω ποιό χοντρά (φοβισμένοι ),μου θυμιζεται τον γνωστο τυπο απο τους δεκα μικρους Μητσους.Κανετε κάτι παράνομο ότα φωτογραφίζετε τους εαυτούς σας με τα θηράματα?Εάν ναι έχετε δίκιο, η μήπως θα πρέπει να μη βγάζετε φώτο με μαγιό στη θάλασσα μήπως θιξετε την Ιερά ΜΚΟ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ. Η μήπως να μην βγαίνετε με τιραντακι στο μπαλκόνι σας γιατί μπορεί να σκανδαλισθει η επίτροπος της εκκλησίας που μένει απέναντι.Κυριοι συνέλθετε το αντικυνηγετικο μένος δεν έχει καμία σχέση με τις φωτο και τα θηράματα,έχει να κάνει με ολόκληρο κίνημα που εξυπηρετεί συμφέροντα,(σκυψτε περισσότερο το κεφάλι για να ακουστει καλυτερα η καρπαζια και να δυναμώσει το αίσθημα ντροπης που κάνατε ζημιά).ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.Οι υπόλοιποι νενεκοι και (ραγιαδες) δεν έχουν θέση ανάμεσα μας αύριο θα χάσουμε το Φεβρουάριο και θα λένε δεν πειράζει, τα τρυγόνια εντάξει υπάρχουν και άλλα θηράματα,το κυνήγι σε ρεζερβες και εκεί δεν θα μπορουν να λένε για φώτο γιατι στις ρεζερβες επιτρέπονται οι φώτο
Ηλία συμφωνώ με όσα λες. Να είσαι σίγουρος όμως ότι η μπουνιά στο μαχαίρι κόβει. Τον εχθρό σου αν δεν μπορείς να τον πολεμήσεις,τον κάνεις φίλο σου. Καί πίστεψε με φίλε μου δεν κιοτεψα στην ζωή μου ΠΟΤΕ.

Ηλία συμφωνώ με όσα λες. Να είσαι σίγουρος όμως ότι η μπουνιά στο μαχαίρι κόβει. Τον εχθρό σου αν δεν μπορείς να τον πολεμήσεις,τον κάνεις φίλο σου
Δεν ξερω τι να πω και γω αποφεύγω να ανεβάζω πολλά θηράματα αν και εχω πολλές φώτο, περισσότερο γιατί ειμαι σε ηλικια που δεν με εκφράζει η επίδειξη, αλλά δεν μπορώ να μην καταλάβω και το οποιοδήποτε παλικάρι εδώ μέσα που πάνω στον ενθουσιασμό του θα ανεβάσει νόμιμα το όριο καρπωσης του.Στα νεανικά μου χρόνια ο πατέρας μου είχε ένα Ζουνταπ και γυρίζοντας από κυνήγι κρεμοντουσαν οι διπλές πουλιαστρες από τα μπατζάκια μου και καμαρωνα σα γυφτικο σκερπανι στο κόσμο που μας κοίταγε.Γιατι λοιπόν να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε νόμιμο κυνηγό που αποθανατιζει απλά την στιγμή και την μοιράζεται με τους φίλους του.

Ευτυχώς οι πολίτες τραβούσαν βιντεο και φωτογραφίες και τους τις έστελναν. Τι άλλο γελοίο θα ακούσουμε ακόμα.!
Πέστα ρε( αλεπουδιαρη ) κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος πρέπει από εχθές να είχε συγκροτηθεί το κόμμα Ελλήνων κυνηγών, από κάπου πρέπει να αρχίσουμε νοιώθω ντροπή που είμαι κυνηγός

Ευτυχώς οι πολίτες τραβούσαν βιντεο και φωτογραφίες και τους τις έστελναν. Τι άλλο γελοίο θα ακούσουμε ακόμα.!
Εντάξει βγήκαν οι λουλες να καρπωθούν την δόξα. Έγραψαν την παπατζα τους , παραδέχτηκαν ότι είναι ρουφιανοι και όλα ok!

Λοιπόν
Δεν ξερω τι να πω και γω αποφεύγω να ανεβάζω πολλά θηράματα αν και εχω πολλές φώτο, περισσότερο γιατί ειμαι σε ηλικια που δεν με εκφράζει η επίδειξη, αλλά δεν μπορώ να μην καταλάβω και το οποιοδήποτε παλικάρι εδώ μέσα που πάνω στον ενθουσιασμό του θα ανεβάσει νόμιμα το όριο καρπωσης του.Στα νεανικά μου χρόνια ο πατέρας μου είχε ένα Ζουνταπ και γυρίζοντας από κυνήγι κρεμοντουσαν οι διπλές πουλιαστρες από τα μπατζάκια μου και καμαρωνα σα γυφτικο σκερπανι στο κόσμο που μας κοίταγε.Γιατι λοιπόν να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε νόμιμο κυνηγό που αποθανατιζει απλά την στιγμή και την μοιράζεται με τους φίλους του.
Ηλία μου , ανεξάρτητα από το αν εμένα δεν μου αρέσει, από την στιγμή που πρέπει να πολεμήσουμε όλους τους ερμαφρόδιτος και τους κομπλεξικους, πρέπει να κάνουμε το κορόιδο και να είμαστε προσεκτικοί. Δεν χρειάζονται νά τους δίνουμε πάτημα για να έχουν να λένε. Όπως διαπιστώθηκε, δεν υπάρχει ηγεσία νά μας προστατεύει. Άρα εμείς πρέπει να κρατήσουμε το τιμόνι,όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του.

Status
Not open for further replies.
Back