Σκωταδηστες....οικολοφασηστες .. Τρισαθλια υποκημενα που φυτοζωουν με κονδιλια τα οποια τα τρωνε μεταξη τους.....μεχρει και τους μεταναστες εκμεταλευτηκαν τα λαμογια
Σκωταδηστες....οικολοφασηστες .. Τρισαθλια υποκημενα που φυτοζωουν με κονδιλια τα οποια τα τρωνε μεταξη τους.....μεχρει και τους μεταναστες εκμεταλευτηκαν τα λαμογια
Είναι σε χειμερία νάρκη όταν θα εκδοθούν αδειες ξυπνάειΑυτά δεν τά βλέπει η ΚΣΕ η κλείνει τα μάτια? Ποτέ περιμένει να απαντήσει?
Αφου ειναι μερος του παιχνηδιου και αυτοι....εστησαν καλα τα πραγματα με αντιτιμο βεβαια το οποιο θα μαθουμε ποιο μεταΑυτά δεν τά βλέπει η ΚΣΕ η κλείνει τα μάτια? Ποτέ περιμένει να απαντήσει?
Ναι ναι είμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι....ρε τι άλλο θα ακουσουμε....
Ρε σου ειπα , τώρα που θα χιονίσει και θα απαγορεύεται το κυνήγι λόγω χιονοκαλυψης θα πουν επιτρεται η μετακίνηση για κυνήγι και μόλις λωσει θα βγάλουν παλι απαγόρευση. Τους έχω ικανους.Άλλη μια βδομάδα τώρα θα περιμένουμε τον chief , αμα δεν πει πάλι τίποτα για εμάς βγαίνουμε κανονικά από Δευτέρα και προλαβαίνουν και μια μέρα για γουρούνια.α ρε γέλιο που θα πέσει φέτος με τά γουρούνια!!!
Μην παραξενευτείς αν δεις τον γλόμπο και τον άλλο τον παρατρεχάμενό του πουθενά διορισμένους με τίποτα παχυλούς μισθούς...Αυτά δεν τά βλέπει η ΚΣΕ η κλείνει τα μάτια? Ποτέ περιμένει να απαντήσει?
Εδώ άρχισαν για τρίτα κύματα και κάτι τέτοια πάλι, καλά κρασιά πάει η χρονιά.Ρε σου ειπα , τώρα που θα χιονίσει και θα απαγορεύεται το κυνήγι λόγω χιονοκαλυψης θα πουν επιτρεται η μετακίνηση για κυνήγι και μόλις λωσει θα βγάλουν παλι απαγόρευση. Τους έχω ικανους.
Βάλε ένα link βρε Βαγγέλη!Δείτε το εξαιρετικό video της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που ανέβηκε στο κανάλι της στο youtube….
Δεν έβαλα μην τυφλωθεί κανένας με αυτά που θα δείτε. Να γτ δεν άνοιξε το κυνήγι. Αρθρο στο i hunt είναι.Βάλε ένα link βρε Βαγγέλη!
Απο το στομα μου το πηρεςΩραίο βίντεο, δεν κατάλαβα όμως πού διαφοροποιείται από κάποιο ανάλογο βίντεο μιας οικολογικής οργάνωσης.
Ωραίο βίντεο, δεν κατάλαβα όμως πού διαφοροποιείται από κάποιο ανάλογο βίντεο μιας οικολογικής οργάνωσης.
Δεν είναι κακό να φαινόμαστε σαν οικολογική οργάνωση γιατί είμαστε και αυτο, και αυτο το σημείο αδυνατούν να καταλάβουν στην κοινωνια! Ο σκοπός είναι να φανεί ότι είμαστε οι μόνοι πραγματικοί φρουροί της υπαίθρου από κάθε μετεριζι και πόστο, γιατί πραγματικα αγαπαμε και τη φύση και τον άνθρωπο σε αντιθεση με τους οικολόγους...Απο το στομα μου το πηρες
Παρατηρουμε
Προστατευουμε
Καταγραφουμε
Αναλυουμε
Επεξεργαζομαστε
και στο τελος τον πινουμε ομαδικος![]()