Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ξερω αν το ειδατε ,αλλα πρόκειται ηια έναν ακόμη που πρέπει να μαυρίσουν οι κυνηγοι στην Τριπολιτσά.
https://kynigesia.gr/index.php/epik...uOjbiA_9MA2A_nh53L4Azu5pM2FVD5OUoM4JlfoGF3aug
Χαχαχαχα με τέτοιο ονομα ( Λαγος) τι περίμενες ρε Δημήτρη, φοβάται για τον εαυτό του
Χωρις πλακα ειναι πολλοί που δεν μας γουστάρουν...

Μου έχει μείνει κουσούρι αυτό, από το ψαροντούφεκο. :p
Και μενα αλλα το πήγα στα μεσονερα αν το παω πατο θα σου εγραφα οτι είναι προτιμοτερο η συνειδητή επιλογή παρά το κυνήγι μιας ουτοπίας θα το εξηγούσα βεβαια και θα εβλεπες πως στο πάτο οταν πας δεν υπάρχει αντιφαση αλλά είναι μεγάλη κουβέντα και εκτος Φόρουμ όμορφη βέβαια μακάρι να την κάναμε κυνηγωντας σε κάποιο βουνό μόνο κερδισμένοι θα βγαίναμε καλό βράδυ

Αλέξανδρε,
Τότε ο κόσμος παντρευότανε.
Γ. Ο ...Αλεκανδράκος (ΑΛΕΧ37) μετά την ...τάπα που έφαγε (περι κουστουμίου
εν ...καρτέρισι !!!!???) κάνει το κορόιδο.
Ουτε σχόλιο, ουτε like ουτε ΤΠΤ.
Μήπως έπεσε παντόφλα απο την συμβία, που καλα σου τά λεγε;;;;;;
Μην βαρατε αδελφια,τωρα το ειδα.Σπυρο τα εχουμε ξαναπει....
Καποτε υπηρχαν και γυναικες που ηξεραν να κρατανε σπιτια.
Με το περασμα του χρονου ξεχασανε το σπιτι και μονο κρατανε!
Οι σημερινες γυναικες εχουν αλλα προβληματα πιο σοβαρα.Ενα
απο αυτα ειναι το πως θα χρησιμοποιησουν το χαρτι υγειας
με νυχια σκαρπελα χωρις να γινει ο πατος τους κοτλε.Κατα του
γαμου δεν ειμαι σε καμια περιπτωση.Θελει τολμη,πεισμα και υπομονη
να φευγεις τα ξημερωματα ως ελευθερος επαγγελματιας και να γυριζεις
ξεβιδωμενος αργα το βραδυ μπαινοντας στην κουζινα για να φας ενα
πιατο φαι σαν ανθρωπος και να εχεις καθαρα ρουχα για την δουλεια
την επομενη μερα.Οποτε λοιπον...Μοναχος σου χορευε και οσο θελεις
ΠΗΔΑ!topic.
ΥΓ.Μην μου πεις για την γραφη μου,ξερω....

ΠΗΔΑ!topic.
Τελικά συμφωνούμε σε πολλά πράγματα. Οι σκέψεις μου και οι απόψεις μου στο θέμα αυτό ταυτίζονται απόλυτα με τις δικές σου.

Ο ανεξάρτητος τι έχει να σου προσφέρει??? Τίποτα!!!
ok. είδα τι προσέφερε και ο συνεργαζόμενος σύλλογος.
τουλάχιστον έτσι υπάρχει μιά ( μικρή) πιθανότητα να συντριβεί το άθλιο αυτό οικοδόμημα και ( ίσως ) το καινούργιο να είναι καλλίτερο.

ΠΗΔΑ!topic.
.RESPECT. .RESPECT. .RESPECT.

Σήμερα για πρώτη φορά εδώ και αρκετές Κυριακές κάθισα σπίτι .
Χάζευα στο PC και ταυτόχρονα είχα ανοιχτή την TV χωρίς να παρακολουθώ.
Και ξαφνικά σηκώνω το βλέμμα και βλέπω επανάληψη επεισοδίου του Δόγκανου , όπου είχε 3-4 κυνηγούς μέσα.
Ντυμένους κανονικότατα με κυνηγετικά, με όπλα , ζωσμένους με φυσίγγια , εικόνα μαγική.
Δεν άνοιξα ούτε τον ήχο για να ακούσω τι λένε.
Είχα μείνει εκεί μαρμαρωμένος να κοιτάω και το μυαλό μου έφερνε και "έπαιρνε" στροφές κοντά στα επικίνδυνα κόκκινα νούμερα.
Πόσα χρόνια πίσω ήταν γυρισμένο ? και ποιά ήταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής , που επέτρεπε , μην πω επέβαλλε σε ένα σήριαλ πανελλήνιας εμβέλειας να έχει πρωταγωνιστές κυνηγούς ??
Και που ήταν οι οικολόγοι - οικολάγνοι - οικοφονιάδες , να αρχίσουν διαμαρτυρίες για τους φονιάδες των αθώων πουλιών ?
Και γιατί σήμερα μια τέτοια εικόνα , θα σήκωνε θύελλες διαμαρτυριών σε μέσα ( και έξω ) κοινωνικής δικτύωσης .
Και γιατί η εικόνα εκείνου του ανεκδιήγητου αρσενικοθήλυκου τυπάκου ( δεν θυμάμαι πως τον λένε ) που είχε μπεί ή βγει ( πάλι δεν θυμάμαι ) στο Big brother , δεν προκαλεί αντιδράσεις ?

Πριν μερικές ημέρες διάβασα μία είδηση ότι η κινεζική κυβέρνηση θεωρεί ότι οι νέοι της γίνονται πολύ θηλυπρεπείς και θα πάρει μέτρα για να αντιστρέψει αυτό το φαινόμενο. Όπως να δίνει έμφαση σε σπορ και outdoor δραστηριότητες . Και ότι κύρια ευθύνη για αυτό έχει η επιρροή του δυτικού τρόπου ζωής στην κινεζική κοινωνία.

Ευτυχώς που διάβασα αυτήν την είδηση , γιατί μέχρι πριν ένιωθα ότι εγώ φταίω που δεν καταλαβαίνω την σημερινή κοινωνία.
Και η γενική αποστροφή προς το κυνήγι , είναι ακριβώς μία ακόμη έκφανση της μετεξέλιξης σε μιά πιό θηλυπρεπή κοινωνία.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για την σημερινή ελληνική κοινωνία , αλλά εγώ δεν έχω πλέον καμμία ελπίδα.
Και μην ακούσω κουβέντες για το ότι είμαι μισογύνης και σεξιστής ............... γιατί θα πάψω να είμαι ευγενικός ;) ;)

ΠΗΔΑ!topic.
Μην τα λες τέτοια μέρα, σήμερα.
Η καλή που περιμένεις, δεν εχει βγάλει την ...πραμάτεια της έξω. Ψάξε λίγο καλύτερα και του χρόνου τέτοια μερα θα αλληλοταίζεστε τούρτα φράουλα σε σχήμα καρδιάς

Υ/Γ :Τι γράφω ο ....ζαχαροπλάστης !!!!!

Σήμερα για πρώτη φορά εδώ και αρκετές Κυριακές κάθισα σπίτι .
Χάζευα στο PC και ταυτόχρονα είχα ανοιχτή την TV χωρίς να παρακολουθώ.
Και ξαφνικά σηκώνω το βλέμμα και βλέπω επανάληψη επεισοδίου του Δόγκανου , όπου είχε 3-4 κυνηγούς μέσα.
Ντυμένους κανονικότατα με κυνηγετικά, με όπλα , ζωσμένους με φυσίγγια , εικόνα μαγική.
Δεν άνοιξα ούτε τον ήχο για να ακούσω τι λένε.
Είχα μείνει εκεί μαρμαρωμένος να κοιτάω και το μυαλό μου έφερνε και "έπαιρνε" στροφές κοντά στα επικίνδυνα κόκκινα νούμερα.
Πόσα χρόνια πίσω ήταν γυρισμένο ? και ποιά ήταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής , που επέτρεπε , μην πω επέβαλλε σε ένα σήριαλ πανελλήνιας εμβέλειας να έχει πρωταγωνιστές κυνηγούς ??
Και που ήταν οι οικολόγοι - οικολάγνοι - οικοφονιάδες , να αρχίσουν διαμαρτυρίες για τους φονιάδες των αθώων πουλιών ?
Και γιατί σήμερα μια τέτοια εικόνα , θα σήκωνε θύελλες διαμαρτυριών σε μέσα ( και έξω ) κοινωνικής δικτύωσης .
Και γιατί η εικόνα εκείνου του ανεκδιήγητου αρσενικοθήλυκου τυπάκου ( δεν θυμάμαι πως τον λένε ) που είχε μπεί ή βγει ( πάλι δεν θυμάμαι ) στο Big brother , δεν προκαλεί αντιδράσεις ?

Πριν μερικές ημέρες διάβασα μία είδηση ότι η κινεζική κυβέρνηση θεωρεί ότι οι νέοι της γίνονται πολύ θηλυπρεπείς και θα πάρει μέτρα για να αντιστρέψει αυτό το φαινόμενο. Όπως να δίνει έμφαση σε σπορ και outdoor δραστηριότητες . Και ότι κύρια ευθύνη για αυτό έχει η επιρροή του δυτικού τρόπου ζωής στην κινεζική κοινωνία.

Ευτυχώς που διάβασα αυτήν την είδηση , γιατί μέχρι πριν ένιωθα ότι εγώ φταίω που δεν καταλαβαίνω την σημερινή κοινωνία.
Και η γενική αποστροφή προς το κυνήγι , είναι ακριβώς μία ακόμη έκφανση της μετεξέλιξης σε μιά πιό θηλυπρεπή κοινωνία.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για την σημερινή ελληνική κοινωνία , αλλά εγώ δεν έχω πλέον καμμία ελπίδα.
Και μην ακούσω κουβέντες για το ότι είμαι μισογύνης και σεξιστής ............... γιατί θα πάψω να είμαι ευγενικός ;) ;)
Πολύ καλά τα λες Γιώργο.

Μην τα λες τέτοια μέρα, σήμερα.
Η καλή που περιμένεις, δεν εχει βγάλει την ...πραμάτεια της έξω. Ψάξε λίγο καλύτερα και του χρόνου τέτοια μερα θα αλληλοταίζεστε τούρτα φράουλα σε σχήμα καρδιάς

Υ/Γ :Τι γράφω ο ....ζαχαροπλάστης !!!!!
Εγω περιμενω μονο φασσες.Μερεμετια μικρα-μεγαλα κατοπιν συνεννοησης.

Status
Not open for further replies.
Back