Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ρε παιδιά γιατί μπλέκουμε μήλα με πορτοκάλια; Είπε κανείς ότι κακώς υπάρχουν οι καλύβες μέσα στο Δ;
Τί σχέση έχει αυτό με τη συμπεριφορά κάποιων οι οποίοι καπηλευομενοι την αναγκαιότητα της παρουσίας τους εκει εκμεταλλεύονται κάποιους άλλους για να κονομήσουν; Και σαφώς δεν είναι όλοι έτσι, το πιστεύω ότι ο κ. που έβαλε την ιστορία του ο @Γράμμος είναι αγνός, το πιστεύω ότι ο @aris_kalamata βλέπει την άλλη, σωστή πλευρά των καλυβιέρηδων, αυτοί οι σωστοί όμως δεν θα έπρεπε να αποβάλλουν μόνοι τους αυτούς που αμαυρώνουν την εικονα τους;
Mην ξεχνάμε ότι ΄΄ο λύκος στην αντάρα χαίρεται΄΄.Αναφέρομαι στους κερδοσκόπους και εκμεταλλευτές...

Με λίγα λόγια Έβρος = τοπική ρεζερβοποίηση του κυνηγιού των υδροβίων, σε εκτάσεις που δεν ανήκουν σε κανέναν, με μαύρα χρήματα και αμφισβητούμενους ή μηδενικούς ελέγχους για τον τρόπο και τα μέσα θήρας.
Αυτά κατακρίνουμε, όχι τις καλύβες, ούτε όλους τους ανθρώπους.

Να φανταστείς Σταμάτη ότι και τώρα με τόσο κόσμο που κινείται μέσα στο Δ και πάλι οι Τούρκοι μπαίνουν και αφήνουν μετανάστες. Είχα πάθει πλάκα με τις εικόνες που αντίκρισα σε σημεία που τους ξεφόρτωναν οι βάρκες. Ρούχα , σακίδια , σωσίβια και βουνα πραγμάτων. Φανταστείτε λοιπόν αν όλη αυτή η έκταση χαρακτηριστεί όπως χαρακτηριστεί , απαγορευτεί το κυνήγι , φύγουν οι Καλύβες κλπ τι Θα γινει από τους Τούρκους. Δεν πα να κτίσουν εκατό φράχτες ,θα περνάνε κόσμο μεσα απο το Δ ολο το 24ωρο. Και μη μου πείτε ότι θα το φυλάει ο στρατός γιατί εδώ θα πέσει πολύ γέλιο .Ο στρατός φυλακή το ποτάμι και παρόλα αυτά βλέπετε τι γίνεται. Είναι τεράστια η συνοριογραμμή και δέχεται πίεση από εκατό μεριές.
Το θέμα είναι πολύ λεπτό είπαμε και θέλει ιδιαίτερους χειρισμούς δεν μπορεί να ισοπεδωθούν όλα και να δούμε μεμονωμένα ένα μόνο πράγμα.

Ακριβώς έτσι Δημήτρη. Την πρώτη φορά που πήγα πάνω χωρίς να γνωρίζω τι γίνεται, έπαθα σοκ από τις ιστορίες που άκουσα από ντόπιους. Είμαι σε ένα γκιουμε κρυμμένος σε μια λιμνούλα και περιμένω να περάσει κανα παπί, εμφανίζεται μπροστά μου ένας σκουρόχρωμος κρατώντας ένα κουπί από φουσκωτή βάρκα και μια τσάντα που έχει μέσα ψωμί, ένα μήλο και κοκακολα. Δεν με έχει πάρει χαμπάρι που είμαι και κάθεται ακριβώς μπροστά μου. Καλημέρα του λέω. Ξαφνιαζεται, γυρνάει με βλέπει μέσα στην φυλαχτρα κρατώντας το όπλο μου και σηκώνει τα χέρια ψηλά....τουρκιγι μου λέει τουρκιγι. Του μιλάω αγγλικά αλλά δεν καταλαβαίνει και εξακολουθεί να κάθεται με τα χέρια ψηλά. Τι είναι αυτός λέω τώρα μέσα μου. Πρώτη φορά και εγώ στο δέλτα, δεν ήξερα τι παίζει. Του κάνω νόημα και φεύγει. Μετά που γυρίσαμε στην καλύβα και είπα στο καλυβιερη την ιστορία μου, μου είπε ότι ήταν οδηγός λαθρομεταναστων. Και μου εξήγησε ότι οι οδηγοί τους παίρνουν μεχρι και 10.000 δολάρια το κεφάλι για να τους περάσουν Ελλάδα. Και πολλές φορές τους περνάνε μέσα στο δέλτα και τους παρατάνε εκεί στην τύχη τους, χωρίς να γνωρίζουν τι συνθήκες τους περιμένουν μέσα στο βαλτο.

Ρε παιδιά γιατί μπλέκουμε μήλα με πορτοκάλια; Είπε κανείς ότι κακώς υπάρχουν οι καλύβες μέσα στο Δ;
Τί σχέση έχει αυτό με τη συμπεριφορά κάποιων οι οποίοι καπηλευομενοι την αναγκαιότητα της παρουσίας τους εκει εκμεταλλεύονται κάποιους άλλους για να κονομήσουν; Και σαφώς δεν είναι όλοι έτσι, το πιστεύω ότι ο κ. που έβαλε την ιστορία του ο @Γράμμος είναι αγνός, το πιστεύω ότι ο @aris_kalamata βλέπει την άλλη, σωστή πλευρά των καλυβιέρηδων, αυτοί οι σωστοί όμως δεν θα έπρεπε να αποβάλλουν μόνοι τους αυτούς που αμαυρώνουν την εικονα τους;
Δεν μπλέκουμε τίποτα Κυριάκο. Το θέμα" καλύβες στο Δ του Εβρου " εχει πολλές διαστάσεις . Εδώ δεν ξερω αν ειπώθηκε καποια στιγμή ,αλλα δε νομίζω .Ομως γενικότερα εχει υποθεί και μάλιστα με σθένος . Οποτε η κουβέντα οδηγήθηκε και προς τα κει, γιατι πάντα το γυροφέρνουν και τα ζητήματα ειναι πολλά.

Δεν μπλέκουμε τίποτα Κυριάκο. Το θέμα" καλύβες στο Δ του Εβρου " εχει πολλές διαστάσεις . Εδώ δεν ξερω αν ειπώθηκε καποια στιγμή ,αλλα δε νομίζω .Ομως γενικότερα εχει υποθεί και μάλιστα με σθένος . Οποτε η κουβέντα οδηγήθηκε και προς τα κει, γιατι πάντα το γυροφέρνουν και τα ζητήματα ειναι πολλά.
Εντάξει Δημήτρη εγώ δεν ξέρω πόσες και ποιες διαστάσεις έχει το θέμα.
Εγώ καταδίκασα απλώς τον συγκεκριμένο καλυβιέρη που ανέφερα νωρίτερα για τη συμπεριφορά του. Αν η κάκιστη συμπεριφορά αρπακτικού του συγκεκριμένου τύπου πρέπει να μην αναφέρεται επειδή αγγίζουμε και άλλα "θέματα", τότε λυπάμαι, δεν θα πάρω...

Μια φορά έχω πάει εβρο και η εντύπωση που μου έμεινε ήταν θετική.. και από καλυβιερη και από τιμές και από παπιά και απο εμπειρια . Σιγουρα υπάρχουν και παραφωνίες...σαν γενική άποψη πάντως, αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα ξαναπηγαινα

Ωραίο άρθρο..
Είναι ωραίο να μιλάμε με απλά και όμορφα λόγια και ταυτόχρονα να Θαυμάζουμε Ανθρώπους και καταστάσεις (δύσκολες - Ιδιόμορφες) που βρήκαμε γενιές πίσω ... τώρα το τι θα αφήσουμε εμείς είναι ένα άλλο θέμα ...!!
Μπράβο Άρη..!!!
https://www.kynigesia.gr/kynigi/ant...s-toy-evroy-mia-mera-mia-epochi-enas-chronos/

Ωραίο άρθρο..
Είναι ωραίο να μιλάμε με απλά και όμορφα λόγια και ταυτόχρονα να Θαυμάζουμε Ανθρώπους και καταστάσεις (δύσκολες - Ιδιόμορφες) που βρήκαμε γενιές πίσω ... τώρα το τι θα αφήσουμε εμείς είναι ένα άλλο θέμα ...!!
Μπράβο Άρη..!!!
https://www.kynigesia.gr/kynigi/ant...s-toy-evroy-mia-mera-mia-epochi-enas-chronos/
Να είσαι καλά Βαγγέλη... Ούτε επίτηδες που λένε... το είχα γράψει πριν κανένα μήνα για τα κυνηγετικά νέα κ τώρα το ανέβασαν
κ online...

στον τοπο μου το μερος που κυνηγουσαμε παπια εκλεισε ,οι κυνηγοί έφυγαν και στην θέση τους ειρθαν παράνομες αμολοιψιες ,σκουπίδια και κοσμος που δεν φοβάται κανει απογευματινά με πλανουρια και κραχτες ,το δασαρχειο κανει περιπολίες χωρις να καταφέρει 13 χρονιά τωρα να συλλάβει άνθρωπο,μια φορα πήγα στον εβρο και πραγματικά σαν μερος με άφησε άναυδο, επιμένω πως η πολιτεία και οι κυνηγοί πρέπει να στηρίξουν αυτούς τους ανθρώπους να σηνεχεισουν να έχουν λογο παραμονής στο δ ,ειναι αλλο πράγμα να εισαι 12 μηνες εκει και αλλο μια βδομάδα διακοπες.

στον τοπο μου το μερος που κυνηγουσαμε παπια εκλεισε ,οι κυνηγοί έφυγαν και στην θέση τους ειρθαν παράνομες αμολοιψιες ,σκουπίδια και κοσμος που δεν φοβάται κανει απογευματινά με πλανουρια και κραχτες ,το δασαρχειο κανει περιπολίες χωρις να καταφέρει 13 χρονιά τωρα να συλλάβει άνθρωπο,μια φορα πήγα στον εβρο και πραγματικά σαν μερος με άφησε άναυδο, επιμένω πως η πολιτεία και οι κυνηγοί πρέπει να στηρίξουν αυτούς τους ανθρώπους να σηνεχεισουν να έχουν λογο παραμονής στο δ ,ειναι αλλο πράγμα να εισαι 12 μηνες εκει και αλλο μια βδομάδα διακοπες.
Λοιπόν για να μιλήσουμε επιτέλους και λίγο καθαρά, Ναι, να συνεχίσουν να είναι εκεί είναι άλλος ένας τόπος μαγικός αλλά να ρίξουν λίγο της τιμές και να μην παίρνουν 50ε + Το κεφάλι για μια καλύβα + ότι άλλο είναι για να μπορέσουν να πάνε και άλλη άνθρωποι να ζήσουν το όνειρο σε αυτόν τον τόπο μαγικό και όχι όλο οι ίδιοι με τα μεγάλα πακέτα. Απλά είναι τα πράγματα.

πηγες 5 μερες και εδωσες 250 ευρώ διαμονη δεν θεωρώ πως όποιος κανει ενα τετοιο εξοδο σηνγκαταλεγται στα μεγαλα πακέτα οπως λες.ποσες μερες το χρονο θα εχει κοσμο μια καλυβα και τι εσοδα θα σου φερει για να περνας το υπόλοιπο της ζωής εκει μακρια απο της ανέσεις της πρωτεύουσας.

πηγες 5 μερες και εδωσες 250 ευρώ διαμονη δεν θεωρώ πως όποιος κανει ενα τετοιο εξοδο σηνγκαταλεγται στα μεγαλα πακέτα οπως λες.ποσες μερες το χρονο θα εχει κοσμο μια καλυβα και τι εσοδα θα σου φερει για να περνας το υπόλοιπο της ζωής εκει μακρια απο της ανέσεις της πρωτεύουσας.
Μόνο τα 250ε είναι?Μόνο σου θα πας?

Λοιπόν για να μιλήσουμε επιτέλους και λίγο καθαρά, Ναι, να συνεχίσουν να είναι εκεί είναι άλλος ένας τόπος μαγικός αλλά να ρίξουν λίγο της τιμές και να μην παίρνουν 50ε + Το κεφάλι για μια καλύβα + ότι άλλο είναι για να μπορέσουν να πάνε και άλλη άνθρωποι να ζήσουν το όνειρο σε αυτόν τον τόπο μαγικό και όχι όλο οι ίδιοι με τα μεγάλα πακέτα. Απλά είναι τα πράγματα.
Πάμε Βουλγαρία ρε εμείς, άσε τους άλλους στις τρώγλες και την επιβίωση.
Πρωινό στο κρεβάτι, μασάζ, ελεύθερα πιασίματα ότι θες.
Θα τραβήξουμε φωτό και θα λέμε ότι τα βαρέσαμε στα 99m με μείον 20.
Θα τους τρελάνουμε όλους.

σχολιαζω για τις χρεώσεις ανα κεφάλι που αναφέρεις,θα σου πω ομως και το αλλο ολη αυτοι που έχουν τις καλυβες εχουν κάποια ηλικια καποια στιγμη θέλοντας και μη θα τα παρατήσουν,ποιος θα αφήσει το παιδί του στο ποδι του έχοντας εναν τετοιο πολεμο εκ των εσω?θα μεινει καποιος νεος εκει ακομα κιαν βγαζει ενα καλο μεροκάματο με τετοια ανασφάλεια ποου επικρατεί?

διαβαζω τα γραφομενα πολυ προσεκτικα,υπαρχουν 2 οψεις, η καλυβα στο ποταμι σαν υπαρξη και η κυνηγητικη καλυβα,αυτα πρεπει να ξεχωρισουν σιγουρα,η δικη μου παρουσια κακιστη σε 2 τριημερα που πηγα,την πρωτη φορα ριξαμε 3 ντουφεκιες 3 ατομα,πηγαμε και του πουλιου το γαλα στον καλυβιερη,τα οποια εμειναν στην καλυβα,και καλως εμειναν!! αλλα ο καλυβιερης ξυνισε τα μουτρα οταν ειδε τα ουισκυ που πηγαμε,τον ξυνιζαν τα catty shark..κυριολεκτω ,μαλλον ειχε μαθει σε MACALLAN ,GLENFIDDISH,κλπ..και ζητησε για ψαχτηρι 2 ωρων 300 ευρω,η δευτερη πηγα σεπτεμβρη,8 ατομα απο 50 ημερησιως,σε 2 καλυβες που ηταν σαπιες,εβγαιναν σαρανταποδαρουσες σαν χελια μεσα απο τα σαπια σανιδια,αποτελεσματα κυνηγιου?2 καστανιες και 5,6 τουρλια,ολοι μαζι τα 2 3 μερα....τωρα τι εντυπωση να σχηματισω εγω και οι υπολοιποι για τους συμπαθεις καλυβιερηδες,δικο σας συμπερασμα...! και να θυμαστε οτι η καλυτερη διαφημηση η δυσφημηση ειναι το στομα..!!

Last edited:
Από τους όρους χρήσης:

"...
Ειδικότερα:

1. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα..."

https://www.hunterslife.gr/forums/help/terms/

Back