Ωρε Sip€€€€€ στα 50ααααααααααα......![]()
Σιγουρα....Μπαμ = σαντουιτσ με βουτυρο και σαλαμι αερος μεσα !!!

Ωρε Sip€€€€€ στα 50ααααααααααα......![]()
Ακριβό σπορ η ιδιογομωση..
Οπως το πανε σηγα μην ρηχνουν σε τσιχλακια.απο πτεροδακτιλους και πανωΚαλως τον....και ας μας αργησε !!! Τι λες βρε Χρησταρα μου.....Τα εμπορικα ξερεις που θα φτασουν οι τιμες
τους ??
Δανειο απο την τραπεζα θα παιρνουν για να αγορασουν φυσιγγια....
Σημερα ενας φιλος μου ελεγε 7 ευρω το μονοβολο τα 32γραμμαρια...
Μονο η ιδιογομωση ειναι ???
Κατσε να δεις τα τσιχλοφυσεκια....που θα πανε οι τιμες τους....
Οπως το πανε σηγα μην ρηχνουν σε τσιχλακια.απο πτεροδακτιλους και πανω![]()
![]()
Το ένα μονοβολο 7 ευρώ; η πεντάδα; Ε κοίτα τα μονοβόλα και τα δράμια είναι πάντα λίγο τσιμπημένα ένεκα το πρεστίζ του μεγάλου τριχωτόυ
Στα εισαγόμενα όσο βλέπω τα ρεμ χογκ χαμερ από 13.5 πήγαν 14 η πεντάδα. δηλαδή θα ανέβουν και Αλλο οι ήδη υψηλές τιμές;
37 ευρω το μισο κιλο η ΜΒ36 με την καινουργια τιμη της...σχεδον διπλασιαστηκε η τιμη της !!!!
Καποτε ελεγα για τα Αμερικανικα φυσιγγια ΜΠΑΜ και φρατζολα ψωμι...και κορο'ι'δευα....
Τωρα πολυ φοβαμαι...οτι και Ελληνικα φυσιγγια θα ειναι ΜΠΑΜ φρατζολα ψωμι...+ βουτυρακι επανω...![]()
Ηλια....παντου γυρω μας αυξησεις φωτια....εδω αυξανονται τα φαγωσιμα.....η τροφη μας.....τι να λεμε....τρελάθηκα 37 € η mb32 τα 500 γρ. Άντε για..ευτηχως έχω για φέτος.3,80 τα σκάγια πόλεμος στην ιδιογωμοση παιδιά επητιδες γινεται
Για κυχλοκοτσιφα δυστυχώς μόνο εκεί κρατιούνται ακόμα χαμηλάΙσπανικές παιδιά εκεί θα πάμε ολοι
Έτσι είναι… δυστυχώς κατάφεραν αυτό που ήθελαν στοκ έχω για φέτος. Μόνο σκάγια θα Πάρο.. και λιγάκι οικονομικά έτοιμα για δοκιμή από αυτός που θα με σεβαστούν 7,50€ Τα 32γρ για κυχλα δεν τα δίνω σε κανέναΠοτε δεν συμφερε.
Αν υπολογισεις ολα οτι ξοδευεις για την ιδιογομωση-και οχι μονο τα υλικα- φτιαχνεις ποιοτικα αλλα ακριβα φυσιγγια.
Αυτη ειναι η αληθεια και ας μην αρεσει...
Και εγω εχω γιατι οταν χρειαζομουν κατι επαιρνα απο ολα και ποσοτητα, ομως αυτο δεν λεει τιποτα...Έτσι είναι… δυστυχώς κατάφεραν αυτό που ήθελαν στοκ έχω για φέτος. Μόνο σκάγια θα Πάρο.. και λιγάκι οικονομικά έτοιμα για δοκιμή από αυτός που θα με σεβαστούν 7,50€ Τα 32γρ για κυχλα δεν τα δίνω σε κανένα