Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακριβό σπορ η ιδιογομωση..

Καλως τον....και ας μας αργησε !!! Τι λες βρε Χρησταρα μου.....Τα εμπορικα ξερεις που θα φτασουν οι τιμες
τους ??
Δανειο απο την τραπεζα θα παιρνουν για να αγορασουν φυσιγγια....
Σημερα ενας φιλος μου ελεγε 7 ευρω το μονοβολο τα 32γραμμαρια...
Μονο η ιδιογομωση ειναι ???
Κατσε να δεις τα τσιχλοφυσεκια....που θα πανε οι τιμες τους....

Καλως τον....και ας μας αργησε !!! Τι λες βρε Χρησταρα μου.....Τα εμπορικα ξερεις που θα φτασουν οι τιμες
τους ??
Δανειο απο την τραπεζα θα παιρνουν για να αγορασουν φυσιγγια....
Σημερα ενας φιλος μου ελεγε 7 ευρω το μονοβολο τα 32γραμμαρια...
Μονο η ιδιογομωση ειναι ???
Κατσε να δεις τα τσιχλοφυσεκια....που θα πανε οι τιμες τους....
Οπως το πανε σηγα μην ρηχνουν σε τσιχλακια.απο πτεροδακτιλους και πανω .hair. .very funny.

Οπως το πανε σηγα μην ρηχνουν σε τσιχλακια.απο πτεροδακτιλους και πανω .hair. .very funny.

Εαν σταματησει το κυνηγι του τσιχλοκοτσυφα.....θα κλεισουν πολλα μαγαζια και βιοτεχνιες κουζουλε μου !!!
Αυτο το ξερουν.....Το ενιωσαν την σεζον που μας ''μαντρωσε'' ο μητσοτακης....και στην μειωση των
θηραματων....
Ευχομαι να λαβουν υπ'οψιν τους αυτο φιλε !!!

Το ένα μονοβολο 7 ευρώ; η πεντάδα; Ε κοίτα τα μονοβόλα και τα δράμια είναι πάντα λίγο τσιμπημένα ένεκα το πρεστίζ του μεγάλου τριχωτόυ
Στα εισαγόμενα όσο βλέπω τα ρεμ χογκ χαμερ από 13.5 πήγαν 14 η πεντάδα. δηλαδή θα ανέβουν και Αλλο οι ήδη υψηλές τιμές;

Χρηστο το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παρουν ολα επανω....Το ποσο επανω....κανεις δεν το ξερει ακομα..
Στο τελος Ιουνιου....υπολογιζω να ξερουμε....
Υπουργος Αναπτυξης......Αδωνις....τι αλλο θελεις βρε φιλαρα !!! :D

Οι βιοτεχνίες βγάζουν χρήμα και με τα σκοπευτικά και μάλιστα στην "νεκρή" περίοδο.
Αν πάει 10άρικο το κουτί και σε αυτά με βλέπω να κάνω σκοποβολή στα γουρούνια ... πιο φθηνά θα μου βγει ... :)
Να νιώσουν λιγάκι πίεση και αυτοί ...

Πλάκα πλάκα αγόρασα άλλα 10 Rem nitro #4 στο Καρδιστάν ... μαζί με μια πεντάδα hoghammer και άλλη μια winchester 00.

Βλέπω να ανοίγουμε θέμα του χρόνου για το πραγματικό κόστος πρώτων υλών κάθε φυσιγγίου και να τιμούμε μόνο όσους έχουν νορμάλ τιμές.
Σκοτώνουν, δεν σκοτώνουν στα @@ μας αρκεί μπαμ να κάνουν αχαχαχα

37 ευρω το μισο κιλο η ΜΒ36 με την καινουργια τιμη της...σχεδον διπλασιαστηκε η τιμη της !!!!
Καποτε ελεγα για τα Αμερικανικα φυσιγγια ΜΠΑΜ και φρατζολα ψωμι...και κορο'ι'δευα....
Τωρα πολυ φοβαμαι...οτι και Ελληνικα φυσιγγια θα ειναι ΜΠΑΜ φρατζολα ψωμι...+ βουτυρακι επανω... :confused:
fgr2

τρελάθηκα 37 € η mb32 τα 500 γρ. Άντε για..ευτηχως έχω για φέτος.3,80 τα σκάγια πόλεμος στην ιδιογωμοση παιδιά επητιδες γινεται
Ηλια....παντου γυρω μας αυξησεις φωτια....εδω αυξανονται τα φαγωσιμα.....η τροφη μας.....τι να λεμε....

να πάτε παιδιά ,αυτό ήθελαν και το ε τον πετύχει
την αγόραζες την csb5 13€. και τώρα σου λέει 35€ γιατί οι άλλες θα πάνε πάνω από 50€ και είσαι ευχαριστημένος
οσοι πρόβλεψαν πρόβλεψαν οι υπόλοιποι θα μαζευόμαστε 5 να πάρουμε από 100γραμμαρια

Ποτε δεν συμφερε.
Αν υπολογισεις ολα οτι ξοδευεις για την ιδιογομωση-και οχι μονο τα υλικα- φτιαχνεις ποιοτικα αλλα ακριβα φυσιγγια.
Αυτη ειναι η αληθεια και ας μην αρεσει...
Έτσι είναι… δυστυχώς κατάφεραν αυτό που ήθελαν στοκ έχω για φέτος. Μόνο σκάγια θα Πάρο.. και λιγάκι οικονομικά έτοιμα για δοκιμή από αυτός που θα με σεβαστούν 7,50€ Τα 32γρ για κυχλα δεν τα δίνω σε κανένα

Έτσι είναι… δυστυχώς κατάφεραν αυτό που ήθελαν στοκ έχω για φέτος. Μόνο σκάγια θα Πάρο.. και λιγάκι οικονομικά έτοιμα για δοκιμή από αυτός που θα με σεβαστούν 7,50€ Τα 32γρ για κυχλα δεν τα δίνω σε κανένα
Και εγω εχω γιατι οταν χρειαζομουν κατι επαιρνα απο ολα και ποσοτητα, ομως αυτο δεν λεει τιποτα...
Το οτι καποιοι εχουμε ενα αποθεμα δεν αλλαζει την εικονα, η οποια πιστευω ειναι οτι ολες η δραστηριοτητες -οχι μονο γυρω απο το κυνηγι- γινονται πλεον ακριβες και απλησιαστες απο τον μεσο πολιτη.

Status
Not open for further replies.
Back