Ασε με να ονειρευομαιJΚ6 δε νομίζω !!
Ασε με να ονειρευομαιJΚ6 δε νομίζω !!
Τα ίδια όνειρα κάνουμε !!Ασε με να ονειρευομαι
Γιατι τετοια αγαπη Αλεξ?αρχισε να φορτωνει ευτυχως
και την Drago που εφτασα για χαρη της μεχρι Ιταλια.
Για εμενα η καλυτερη πυριτιδα στα 30-32γρ ακομα και με -0.Γιατι τετοια αγαπη Αλεξ?
Δυστυχως Βικτωρα..οτι βρεθει θα ναι απο κανα θαμμενο σεντουκι..φοβερη πυριτιδα ειδικα στο 1.85 34 αν θυμαμαι καλα εκανε παππαδεςJK6 δεν παραγεται πλεον
Τα σεντουκια ειναι γεματαJK6 δεν παραγεται πλεον
Εχω 250gr JK6/B Bofors & 1kg JK6/B Eurenco (Cheddite) .Δυστυχως Βικτωρα..οτι βρεθει θα ναι απο κανα θαμμενο σεντουκι..φοβερη πυριτιδα ειδικα στο 1.85 34 αν θυμαμαι καλα εκανε παππαδες
Μονο σε λαθος χερια χαλαει Μιχαλε μια πυριτιδα..ολες αξιοπρεπεστατες ειναι αρκει να ξερεις τι κανειςΕχω 250gr JK6/B Bofors & 1kg JK6/B Eurenco (Cheddite) .
Με τη δεύτερη που έλεγαν κάποιοι ότι τη χάλασαν , φτιάχνω κάτι πυραυλάκια για τους λαγούς με V1 430m/s .![]()
![]()
Ρε παιδια (ρωταω σαν ασχετος) ισχυει αυτο που λενε οτι οι Αμερικανικες πυριτιδες ειναι πιο σταθερες απο τις Ευρωπαικες ανα παρτιδα? Και αν ισχυει για ποιον λογο γινεται αυτο??
Οχι απλά ισχύει αλλά είναι και κανόνας... Δεν υπάρχουν διάφορες στα λοτ τον αμερικανικών ούτε για αστείο... όπως πρωτοκυκλοφόρησε η πρώτη αμερικανική έτσι γεμίζει κσι σήμερα.. αντίθετα η ευρωπαϊκές όχι απλά έχουν διάφορες από λοτ σε λοτ αλλα μερικές φορές φτιάχνουν και άλλη πυριτιδα πχ gm3 νέο λοτ που ήταν κάτι άλλο από την παλιά.. η τεκνα 13 με τις μεταγενέστερες.. στις ευρωπαϊκές εύχεσαι όταν αγοράζεις από νέο λοτ να έχει αλλάξει λίγο, γιατί ότι εχει αλλάξει είναι δεδομένο ειδικά τα τελευταία χρόνια που κατάφεραν να πειράξουν μέχρι και τη sipe... συμβουλή για όσους ασχολούνται με την ιδιογωμοση είναι το στοκαρισμα μεγαλης ποσότητας υλικών αφού πρώτα έχουν γίνει δοκιμές και έχεις πάρει αυτό που θες... είναι κρίμα να χαλας χρόνο και χρήμα σε δομικές και στην επόμενη αγορά πυρίτιδας από νέο λοτ να μην μπορείς να βρεις ένα αξιόλογο φυσιγγι...Ρε παιδια (ρωταω σαν ασχετος) ισχυει αυτο που λενε οτι οι Αμερικανικες πυριτιδες ειναι πιο σταθερες απο τις Ευρωπαικες ανα παρτιδα? Και αν ισχυει για ποιον λογο γινεται αυτο??
Πραγματικα sipeN περνω εδω και 10 χρονια κοντα..δεν εχω αλλαξει δοσολογια μεχρι τωρα ουτε στο 0.05 οσες φορες εχω αγορασειYpar
Υπάρχουν και αρκετές ευρωπαϊκές που είναι σταθερές , τουλάχιστον από αυτές που γεμίζω εδώ και αρκετά χρόνια , όπως η MBx32 της B&P , η S4n & SipeN της Nobel Sport με την τελευταία σταθερότερη όλων . Ενδεχομένως και κάποιες άλλες .
Για το λόγο αυτό την χρησιμοποιούν και οι περισσότεροι βλητικοί σταθμοί για να καλυμπράρουν τα κανονάκια τους .
Για τις αμερικάνικες δε μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και δεν τις έχω δοκιμάσει .
Η τεκνα το εχει παρακανει μεγαλη ασταθεια..οσο για τις b&p δεν υπαρχει περιπτωση να τις εχουν χαλασει λογω μη εισαγωγης..καλο ειναι εκει να γινει ενα στοκαρισμα γιατι ειναι απο τις σταθεροτερες πυριτιδες για νενα μετα την sipeNΟχι απλά ισχύει αλλά είναι και κανόνας... Δεν υπάρχουν διάφορες στα λοτ τον αμερικανικών ούτε για αστείο... όπως πρωτοκυκλοφόρησε η πρώτη αμερικανική έτσι γεμίζει κσι σήμερα.. αντίθετα η ευρωπαϊκές όχι απλά έχουν διάφορες από λοτ σε λοτ αλλα μερικές φορές φτιάχνουν και άλλη πυριτιδα πχ gm3 νέο λοτ που ήταν κάτι άλλο από την παλιά.. η τεκνα 13 με τις μεταγενέστερες.. στις ευρωπαϊκές εύχεσαι όταν αγοράζεις από νέο λοτ να έχει αλλάξει λίγο, γιατί ότι εχει αλλάξει είναι δεδομένο ειδικά τα τελευταία χρόνια που κατάφεραν να πειράξουν μέχρι και τη sipe... συμβουλή για όσους ασχολούνται με την ιδιογωμοση είναι το στοκαρισμα μεγαλης ποσότητας υλικών αφού πρώτα έχουν γίνει δοκιμές και έχεις πάρει αυτό που θες... είναι κρίμα να χαλας χρόνο και χρήμα σε δομικές και στην επόμενη αγορά πυρίτιδας από νέο λοτ να μην μπορείς να βρεις ένα αξιόλογο φυσιγγι...
ειδικά η nsi το έχει ξεφτιλίσει το θέμα.. η b&p κάπως καλυτερα και εύχομαι αυτές που έρχονται να είναι εξίσου καλές όσο αυτές που κυκλοφορούσαν.....
Πραγματικα sipeN περνω εδω και 10 χρονια κοντα..δεν εχω αλλαξει δοσολογια μεχρι τωρα ουτε στο 0.05 οσες φορες εχω αγορασει
Και όμως μιλτο έχει αλλάξει η προοδευτικότητα της και οι ταχύτητες που βγάζει...Πραγματικα sipeN περνω εδω και 10 χρονια κοντα..δεν εχω αλλαξει δοσολογια μεχρι τωρα ουτε στο 0.05 οσες φορες εχω αγορασει
Μωρε του δινω και καταλαβαινει..αυριο εχει παραγωγη με sipeN μπας και τελειωσει ενα βαζο να κανω χωρο για τις καινουριεςΒΑΛΕ SIPEEEEEE !!! , που έλεγε και ο Πλερωνάκης .![]()