Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παλικαρια τις γνωσεις σας χρειαζομαι και την βοηθεια σας !!!
ΠΟΙΑ πυριτιδα εναι αυτη ???

View attachment 48276
View attachment 48277
Δεν ξέρω ποια είναι αλλά φαίνεται δυνατό χαρμάνι !!!
:cool:

Μέχρι και εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι Tecna φαντάσου δηλαδή ...

Εχει να πεση μπουγαδα και βαφτισμα τωρα με τετιες τημεςςς .big smile. ο θεος να τον ληπιθη μην μου βαφτηση εμενα αλη,να βρει τριπα να χοθη.και γενικα καλο θανε αν δεν ειμαστε απολητος σηγουρη το πια ειναι,να ροταμε εδω να βγαζουμε ακρη
Ουτε αυτος ηξερε κουζουλε!!
Αυριο θα στειλει με ιμειλ φωτο στην εταιρεια να του πουν ποια εναι....Το βαρελακι εγραφε Τεκνα.

http://www.cortiniepezzotti.it/pages/polveri.php

Τίποτα ... αγνώστου πατρός ...
Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει ...

Καλημερα Βασιλη μου !!!
Αυτη που λεει ο κουζουλος πρεπει να ειναι.
Την πυριτιδα την εστειλε μεσα σε ναυλον τσαντα ( γ@μησε τα ) Οταν την εβαλα σε μπουκαλι απο
πυριτιδα το χρωμα της ''αλλαξε'' δλδ αυτη η καφε αποχρωση στα φυλα χαθηκε !!!
Μετα τις δοκιμες θα το ξερουμε σιγουρα...
Περιμενω και την απαντηση απο τον καταστηματαρχη !!

εικόνα_Viber_2022-05-11_07-41-05-858.jpg
εικόνα_Viber_2022-05-11_07-41-01-890.jpg
εικόνα_Viber_2022-05-11_07-21-54-973.jpg

Καλημερα Βασιλη μου !!!
Την πυριτιδα την εστειλε μεσα σε ναυλον τσαντα ( γ@μησε τα ) Οταν την εβαλα σε μπουκαλι απο

View attachment 48301
View attachment 48302
View attachment 48303
99% όπως έγραψε ο Γιάννης psb1 παλιάς κοπις

Καλημερα Βασιλη μου !!!

View attachment 48301
View attachment 48302
View attachment 48303
Πολη καλητερη απο την σημερηνη psb1.πιο ελαστηκη και πιο σφηκτη σε σηγκετροσης.σε πολη κρυο παει και στα 35γρ ανετα σε χονδρα σκαγια.κατα 99% ειναι αυτη

Πολη καλητερη απο την σημερηνη psb1.πιο ελαστηκη και πιο σφηκτη σε σηγκετροσης.σε πολη κρυο παει και στα 35γρ ανετα σε χονδρα σκαγια.κατα 99% ειναι αυτη
Γιάννη, στα χαμηλά τους γραμμάρια ποια θα επέλεγες από τις δυο ισπανικές την CSB2 η την PSB2?...υπάρχουν αισθητές διαφορές?

Γιάννη, στα χαμηλά τους γραμμάρια ποια θα επέλεγες από τις δυο ισπανικές την CSB2 η την PSB2?...υπάρχουν αισθητές διαφορές?
Την csb2 ειναι ληγο πιο νευρηκη.γιαυτο αλοστε ειναι και πιο λεπτοκοκη,τα σηστατικα ειναι ακριβος ειδια αλα ο κοκος πιο μηκρος,και αυτο την κανη 1 κληκ πιο ταχηκαυτη

Την csb2 ειναι ληγο πιο νευρηκη.γιαυτο αλοστε ειναι και πιο λεπτοκοκη,τα σηστατικα ειναι ακριβος ειδια αλα ο κοκος πιο μηκρος,και αυτο την κανη 1 κληκ πιο ταχηκαυτη
...χωρίς να είμαι ειδικός, ούτε καν, μπράβο σου για την επιλογή, γιατί και η ELEY νομίζω οτι κάπου δικαιώνει την επιλογή σου...

Ευχαριστώ! :)

Ωρεα αρχησε απο 1,75χ32 αν ειναι ισπανηκη θα σου δοση ενα 380+ αν ειναι βελοξ θα δοση 360.αστερι.αν ειναι βελοξ θελη 1,90χ32 και εχει πρωοδευτικοτητα 36γρ.παντα με δηνατο καψηλη.δοκιμασε και βλεπουμε.εχω σεταπ πολα και για της 2.αν ειναι ισπανηκη μεχρει 34 ενοητε
Κουζουλε μου....και παλι ευχαριστω φιλε!!!
CX2000-1,75X33-N7 -68,5 57 = V1,5-416m/s
Αποτυπωση τουφεκιας στις βλητικες δοκιμες...

Κουζουλε μου....και παλι ευχαριστω φιλε!!!
CX2000-1,75X33-N7 -68,5 57 = V1,5-416m/s
Αποτυπωση τουφεκιας στις βλητικες δοκιμες...
Οποτε psb1 παλιας κοπης ειναι.αν θες σε χονδρα τωρα,1,80χ34 cx2000 και το χειμωνα με κρυο 1,90χ35 με 686

Εγω λεο το τη εχω δει.ασε τη λενε πρωδιαγραφες και θεοριες.
...δεν μιλάω για προδιαγραφές και θεωρίες Γιάννη...εξήγησες γιατί η ELEY χρησιμοποίησε σε συγκεκριμένο φυσίγγιο την CSB2 αντί της PSB2...χωρίς βέβαια να το γνωρίζεις με την απάντηση σου...τόσο απλό!...μπράβο σου πάλι!:)

...δεν μιλάω για προδιαγραφές και θεωρίες Γιάννη...εξήγησες γιατί η ELEY χρησιμοποίησε σε συγκεκριμένο φυσίγγιο την CSB2 αντί της PSB2...χωρίς βέβαια να το γνωρίζεις με την απάντηση σου...τόσο απλό!...μπράβο σου πάλι!:)
Κατη ξερουν .shake hands.

Οποτε psb1 παλιας κοπης ειναι.αν θες σε χονδρα τωρα,1,80χ34 cx2000 και το χειμωνα με κρυο 1,90χ35 με 686
Επιδη εχω psb 1 παλιας κοπης και απο τη φωτο του ΝικουΠ δεν επερνα το ρισκο να μιλησω με σιγουρια, αρα λοιπον στο 1.80×35 cx2000 εχει 420 m/s στο V 1.5 ίδη..... ;) ...στο 1.90×35 παμε κι άλλο πιο πανω...
(εξαρταται κ το βυσμα).

Status
Not open for further replies.
Back