Καπου το ειχα ακουσει αλλα δεν εχω πιασει να δοκιμασω..εχω λιγη ακομα του 15 απο 2 σφραγισμενες που πηραΚαι όμως μιλτο έχει αλλάξει η προοδευτικότητα της και οι ταχύτητες που βγάζει...
Καπου το ειχα ακουσει αλλα δεν εχω πιασει να δοκιμασω..εχω λιγη ακομα του 15 απο 2 σφραγισμενες που πηραΚαι όμως μιλτο έχει αλλάξει η προοδευτικότητα της και οι ταχύτητες που βγάζει...
Αυτο σε τι οφειλεται? Ειναι θεμα τροπου παρασκευης? Ειναι εσκεμμενο?Οχι απλά ισχύει αλλά είναι και κανόνας... Δεν υπάρχουν διάφορες στα λοτ τον αμερικανικών ούτε για αστείο... όπως πρωτοκυκλοφόρησε η πρώτη αμερικανική έτσι γεμίζει κσι σήμερα.. αντίθετα η ευρωπαϊκές όχι απλά έχουν διάφορες από λοτ σε λοτ αλλα μερικές φορές φτιάχνουν και άλλη πυριτιδα πχ gm3 νέο λοτ που ήταν κάτι άλλο από την παλιά.. η τεκνα 13 με τις μεταγενέστερες.. στις ευρωπαϊκές εύχεσαι όταν αγοράζεις από νέο λοτ να έχει αλλάξει λίγο, γιατί ότι εχει αλλάξει είναι δεδομένο ειδικά τα τελευταία χρόνια που κατάφεραν να πειράξουν μέχρι και τη sipe... συμβουλή για όσους ασχολούνται με την ιδιογωμοση είναι το στοκαρισμα μεγαλης ποσότητας υλικών αφού πρώτα έχουν γίνει δοκιμές και έχεις πάρει αυτό που θες... είναι κρίμα να χαλας χρόνο και χρήμα σε δομικές και στην επόμενη αγορά πυρίτιδας από νέο λοτ να μην μπορείς να βρεις ένα αξιόλογο φυσιγγι...
ειδικά η nsi το έχει ξεφτιλίσει το θέμα.. η b&p κάπως καλυτερα και εύχομαι αυτές που έρχονται να είναι εξίσου καλές όσο αυτές που κυκλοφορούσαν.....
Πότε άκουσες την μυρωδιά της sipe όμως ε;
Δεν ξέρω Αλεξ γιατί γίνεται κάτι τέτοιο και αν αποσκοπεί κάπου.. τι όφελος έχει για την εταιρία μια τέτοια αλλαγή, που μερικες φορές δε μπορεί ούτε η ίδια να βρει συνταγή για την πυριτιδα που έφτιαξε....Αυτο σε τι οφειλεται? Ειναι θεμα τροπου παρασκευης? Ειναι εσκεμμενο?
Ευχαριστω! Απλα το εχω απορια....γιατι και οι Ευρωπαιοι δεν βρισκουν τροπους παραγωγης για πιο σταθερες πυριτιδες!!Δεν ξέρω Αλεξ γιατί γίνεται κάτι τέτοιο και αν αποσκοπεί κάπου.. τι όφελος έχει για την εταιρία μια τέτοια αλλαγή, που μερικες φορές δε μπορεί ούτε η ίδια να βρει συνταγή για την πυριτιδα που έφτιαξε....
ΑχαχαψχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχΜυρω
Η προτη λέξη που είπα σαν το μωρό κοπελη,ειτανε που σηλαβησα την SIPE με το ρελιthink![]()
Ρε παιδια (ρωταω σαν ασχετος) ισχυει αυτο που λενε οτι οι Αμερικανικες πυριτιδες ειναι πιο σταθερες απο τις Ευρωπαικες ανα παρτιδα? Και αν ισχυει για ποιον λογο γινεται αυτο??
Σε αρκετές από αυτές αναφέρει ο κατασκευαστής ότι παραμένουν σταθερές από lot σε lot όπως την 20-28 και άλλες, άλλες χρόνια στο κουρμπέτι όπως αυτην..Οχι απλά ισχύει αλλά είναι και κανόνας... Δεν υπάρχουν διάφορες στα λοτ τον αμερικανικών ούτε για αστείο... όπως πρωτοκυκλοφόρησε η πρώτη αμερικανική έτσι γεμίζει κσι σήμερα.. αντίθετα η ευρωπαϊκές όχι απλά έχουν διάφορες από λοτ σε λοτ αλλα μερικές φορές φτιάχνουν και άλλη πυριτιδα πχ gm3 νέο λοτ που ήταν κάτι άλλο από την παλιά.. η τεκνα 13 με τις μεταγενέστερες.. στις ευρωπαϊκές εύχεσαι όταν αγοράζεις από νέο λοτ να έχει αλλάξει λίγο, γιατί ότι εχει αλλάξει είναι δεδομένο ειδικά τα τελευταία χρόνια που κατάφεραν να πειράξουν μέχρι και τη sipe... συμβουλή για όσους ασχολούνται με την ιδιογωμοση είναι το στοκαρισμα μεγαλης ποσότητας υλικών αφού πρώτα έχουν γίνει δοκιμές και έχεις πάρει αυτό που θες... είναι κρίμα να χαλας χρόνο και χρήμα σε δομικές και στην επόμενη αγορά πυρίτιδας από νέο λοτ να μην μπορείς να βρεις ένα αξιόλογο φυσιγγι...
ειδικά η nsi το έχει ξεφτιλίσει το θέμα.. η b&p κάπως καλυτερα και εύχομαι αυτές που έρχονται να είναι εξίσου καλές όσο αυτές που κυκλοφορούσαν.....
Εχω φιλο που δουλευει μεσα στη winchester πολλα χρωνια και μου ειπε οτι οι αμερηκανηκες για να τοις σταθεροποιησουν θελουν περηπου 2 μηνες διαδικασια ενω οι ιταλικες τοις κανουν αμεσα αυτος ειναι μου ειπε ολογος που εχουν μεγαλη σταθερωτητα ολες οι αμερηκανηκες και πολυ καλη συμπερηφοραΕυχαριστω! Απλα το εχω απορια....γιατι και οι Ευρωπαιοι δεν βρισκουν τροπους παραγωγης για πιο σταθερες πυριτιδες!!
Γιαννο 12/70/cx2000 1.50x32 spark νο5-6 57.8 για φασσα με κρυο καιρο πως το βλεπεις?SIPE.Μυρω
Η προτη λέξη που είπα σαν το μωρό κοπελη,ειτανε που σηλαβησα την SIPE με το ρελιthink![]()
Ανέβα 1,55 και πάτα 57,5Γιαννο 12/70/cx2000 1.50x32 spark νο5-6 57.8 για φασσα με κρυο καιρο πως το βλεπεις?SIPE.
*25/05-2019
Πήρες τηλ. και σου είπε πως θα τις έχει στις 25/5/2019*25/05-2019
Κώστα 20/5 έχουμε σήμερα και είναι Δευτέρα, απ' ότι νομίζω αν δεν έχω ξεκουτιανειΠήρες τηλ. και σου είπε πως θα τις έχει στις 25/5/2019
Ωρέ εσύ καλά τα λες.Κώστα 20/5 έχουμε σήμερα και είναι Δευτέρα, απ' ότι νομίζω αν δεν έχω ξεκουτιανει![]()