Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
1,80χ33,1,85χ35 αλα κανε προτα την δοκιμη

Α' γεια σου....Με καλυψες φιλε....Αυριο θα σου πω νεα ....

ΥΓ. Στειλε μου την διευθυνση σου σε ΠΜ....να στειλω την πυριτιδα....
Οταν ''ταζεις'' σε αγιο....ο αγιος περιμενει....τα μικρα παιδια ειναι ανυπονομα....σαν και σενα...
Α' ρε Κρητικαρε....Αρχοντας εισαι !!! :)

Καλησπερα και απο εδω παλικαρια !!!
Τις γνωσεις σας....και τα ''φωτα'' σας χρειαζομαι !!!
ΠΟΙΑ πυριτιδα ειναι αυτη ???

View attachment 55503
View attachment 55504

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες !!! :)
Καλησπέρα κ.Νίκο .Αυτή την πυρίτιδα την έχω ξαναδεί αλλά πολύ -πολύ παλιά αν θυμάμαι καλά .
Παίζει νάναι 25 χρόνων ;

Καλησπέρα κ.Νίκο .Αυτή την πυρίτιδα την έχω ξαναδεί αλλά πολύ -πολύ παλιά αν θυμάμαι καλά .
Παίζει νάναι 25 χρόνων ;
Ακρηβος 25,30 χρονων ειναι.και η παλια η νεοτερη παρομια ειναι,απλος ληγο πιο ανηκτοχρομη.αλα η κενουρια ειναι η παλια ειδιες δοσης ειναι απλος η παλια πιο ελαστηκη.οτη ειναι psb1 ειναι σηγουρα

Last edited:
Μπαααα....δεν νομιζω Κρητικε μου....
Η παλια psb1 ηταν πιο χοντρα κ φαρδια τα κομματια της...
Εχεις ανηξη κουτακι παλιο πλαστικο του δορκα να γραφη πανο ροτβαηλ πυριτηδα και να ειναι psb1????αν εχεις βαλτες δηπλα και κανε σηνκρηση μαυτην .big smile.

Παίζει νάναι 25 χρόνων ;

Ναι Λαμπη μου....Και ο φιλος που μου την χαρισε....δεν ειναι ιδιογομωτης...
Την ειχε καλα αποθηκευμενη...Την ειχε για να γεμιζει οβιδες για το εθιμο του Πασχα που εχουμε εδω...
Αλλα την ειχε ξεχασμενη μεσα σε ενα μπαουλο....και σε συζητηση που ειχαμε σημερα για το κυνηγι
την θυμηθηκε...
Να σκεφτεις οτι κυνηγαμε μαζι τουλαχιστον 25 χρονια λαγο !!!

Θα την δοκιμασω με τα σεταπ του κουζουλου...και εαν ειναι οκ....θα ανεσταξουν τα δισκακια και ο
τσιχλοκοτσυφας φιλε μου !!!!

Εχεις ανηξη κουτακι παλιο πλαστικο του δορκα να γραφη πανο ροτβαηλ πυριτηδα και να ειναι psb1????αν εχεις βαλτες δηπλα και κανε σηνκρηση μαυτην .big smile.
Οχι δεν εχω ανοιξει....εχω στο πατρικο μου παλια psb1...αλλα βεβαια δεν ξερω χρονολογια....τοτε αυτη που εχω ισως να'ναι του '90 με 2000...θα σου στειλω φωτο της οταν ξανα παω.... ;)

Οχι δεν εχω ανοιξει....εχω στο πατρικο μου παλια psb1...αλλα βεβαια δεν ξερω χρονολογια....τοτε αυτη που εχω ισως να'ναι του '90 με 2000...θα σου στειλω φωτο της οταν ξανα παω.... ;)
Η νεοτερη του 2000 ειναι ακριβος οπως λες.η πολη παλια ειναι σαν αυτην:cool:

Ακρηβος 25,30 χρονων ειναι.και η παλια η νεοτερη παρομια ειναι,απλος ληγο πιο ανηκτοχρομη.αλα η κενουρια ειναι η παλια ειδιες δοσης ειναι απλος η παλια πιο ελαστηκη.οτη ειναι psb1 ειναι σηγουρα
Παίζει να είναι η ίδια με αυτή ????
IMG_20190409_193251.jpgIMG_20190409_193319.jpgIMG_20190409_193510.jpgIMG_20190409_193142.jpgIMG_20190409_191756.jpg
.think.
;):cool::rolleyes:

Μην τραβας κανενα ''ζορι'' Κωστη μου.....Πιστευω οτι κουζουλος εχει δικιο...αλλα οποια και να ειναι
θα δοκιμαστει....θα την ''βρω'' μην αμφιβαλλεις....οτι θα της πιω το αιμα φιλε !!! ;)

Status
Not open for further replies.
Back