Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι Λαμπη μου....Και ο φιλος που μου την χαρισε....δεν ειναι ιδιογομωτης...
Την ειχε καλα αποθηκευμενη...Την ειχε για να γεμιζει οβιδες για το εθιμο του Πασχα που εχουμε εδω...
Αλλα την ειχε ξεχασμενη μεσα σε ενα μπαουλο....και σε συζητηση που ειχαμε σημερα για το κυνηγι
την θυμηθηκε...
Να σκεφτεις οτι κυνηγαμε μαζι τουλαχιστον 25 χρονια λαγο !!!

Θα την δοκιμασω με τα σεταπ του κουζουλου...και εαν ειναι οκ....θα ανεσταξουν τα δισκακια και ο
τσιχλοκοτσυφας φιλε μου !!!!
Ίσως νάναι και ΑΟ .
Όχι η προηγουμενη ,η πρόπροηγουμενη πολύ προοδευτική

Μην τραβας κανενα ''ζορι'' Κωστη μου.....Πιστευω οτι κουζουλος εχει δικιο...αλλα οποια και να ειναι
θα δοκιμαστει....θα την ''βρω'' μην αμφιβαλλεις....οτι θα της πιω το αιμα φιλε !!! ;)
Συμφωνω....κ φυσικα δεν αμφιβαλω για το ποια πυριτιδα ειναι...εσεις γνωριζεται καλυτερα φυσικα....εγω απλα τη γνωμη/παπαρια μου ειπα....big smile.

Ίσως νάναι και ΑΟ .
Όχι η προηγουμενη ,η πρόπροηγουμενη πολύ προοδευτική
Περασε νωριτερα απο το μυαλο μου, αλλα δεν το ξεστομισα....
Any way...
Αυτη ειναι ΑΟ απο σφαγμενο φυσιγγι που κυκλοφορουσε το 2000 +/-...

Screenshot_20220912-225848.jpg

Περασε νωριτερα απο το μυαλο μου, αλλα δεν το ξεστομισα....
Any way...
Αυτη ειναι ΑΟ απο σφαγμενο φυσιγγι που κυκλοφορουσε το 2000 +/-...

View attachment 55515

Ναι με αυτην μοιαζει πολυ.....Αυριο οπως προειπα....θα μας πει ποια ειναι Κωστή μου !!!

Αναμένουμε.....να μας λυθει η απορεια...αν τελικα τη λυσουμε, μετα κατσε κ δέστην μόνος σου.....yel..very funny.

Πιστευω οτι απο την πρωτη δοσολογια και δοκιμη με...CX2000-1,70X30-Ηλιοπουλος22-Ν7 -68,5- 57 -8*
με κενο απατητο χωρο 11 χιλιοστα....θα τα ''ξερασει'' ολα η κυρια...οποια και να ειναι φιλε!!

Αναλογα με το τι θα δωσει αυτη η δοκιμη....θα συνεχισω...Αρχιζω ας πουμε με ''νορμαλ'' σεταπ...Και
βλεποντας και κανοντας !!!

Το εχω ξανα πει....στοχος + ταχογραφος + κατασταση της καννης για καταλοιπα....ξεβρακωνει ολες
τις πυριτιδες...

Περα απο το τι θα κανω.....Χιλια ευχαριστω σε ολους σας παλικαρια μου !!! :)

Πιστευω οτι απο την πρωτη δοσολογια και δοκιμη με...CX2000-1,70X30-Ηλιοπουλος22-Ν7 -68,5- 57 -8*
με κενο απατητο χωρο 11 χιλιοστα....θα τα ''ξερασει'' ολα η κυρια...οποια και να ειναι φιλε!!

Αναλογα με το τι θα δωσει αυτη η δοκιμη....θα συνεχισω...Αρχιζω ας πουμε με ''νορμαλ'' σεταπ...Και
βλεποντας και κανοντας !!!

Το εχω ξανα πει....στοχος + ταχογραφος + κατασταση της καννης για καταλοιπα....ξεβρακωνει ολες
τις πυριτιδες...

Περα απο το τι θα κανω.....Χιλια ευχαριστω σε ολους σας παλικαρια μου !!! :)
Αυτο ακρηβος,ο ταχογραφος θα δηξη.στο 1,70χ33 αν σου δοση ενα 390+ τοτε ειναι psb αν οχη και ειναι πιο κατω τοτε Α0

Καλησπέρα σε όλους!
Μετά από συνεχείς υπενθυμίσεις στη Nobel Sport,
Αναγκάστηκα και τους πήρα τηλέφωνο.
Ομολογώ ότι ήταν πολύ ευγενικοί να με εξυπηρετήσουν και μου υποσχέθηκαν να προωθήσουν το μήνυμα μου στο αρμόδιο τμήμα πωλήσεων για να το μελετήσουν και να μου απαντήσουν.
Προχθές έλαβα γραπτή απάντηση αλλά ουσιαστικά μια απάντηση που δεν λέει τίποτα…..
«Οι πωλήσεις μας στην περιοχή σας, προωθούνται μέσω intragroup”
I have gathered info for your request form our Export Dept, unfortunately we do not hve any chance to send to our importer in Greece any powders since we work in that area as intragroup.
Unquote

Σήμερα τους έστειλα διευκρινιστικό μήνυμα και τους ζητώ να απαντήσουν ευθέως και όχι με όρους μάρκετινγκ.
Τους ζήτησα να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει και μια επίσημη απάντηση αντάξια του μεγέθους και του κύρους της Nobel Sport.
ΕπΙσης τους ενημέρωσα ότι οι Έλληνες κυνηγοί στρέφονται πλέον στις Ισπανικές πυρίτιδες με ότι αυτό συνεπάγεται….
Είμαι σε αναμονή.
Εντίμως σας μιλώ, θα τερματίσω μέχρι να μάθουμε την αλήθεια.
Φίλε μου όπως είπα χωρίς να το έχω βγάλει από το μυαλό μου Sipe Tecna και GM3 δεν θα ξανά διατεθούν στην Ελλάδα για να μην αντιγράφει ο lambro όλα τους τα καλά φυσίγγια έτσι απλά

Αυτο ακρηβος,ο ταχογραφος θα δηξη.στο 1,70χ33 αν σου δοση ενα 390+ τοτε ειναι psb αν οχη και ειναι πιο κατω τοτε Α0

Καλημερα κουζουλε.....και σε ολα τα παλικαρια !!!
Εκλεισα....4 διαφορετικα σεταπ....
Φευγω για δοκιμες....Το μεσημερακι θα σας εχω ''νεα''.... :)

Λοιπον παλικαρια μου....Βαλτε ''πλατη''.....να βγαλουμε ολοι μαζι ''ακρη''....

ΕΧΩ κατασταλαξει καπου....Αλλα η γνωμη ολων σας για μενα εχει μεγαλη σημασια και θα την ηθελα!!

ΟΙ δοκιμες εκτος απο το σεταπ με το 1,70χ30 που ειχε Ν7 ....ΚΑΙ εβγαλα ποσοστο συγκεντρωσης...
ολα τα αλλα φυσιγγια...ειχαν σκαγια αχταρμα μεσα απο διαφορα σφαγμενα φυσιγγια δλδ Ν7-6-5-4
της ''πτανας'' δλδ...και αυτος ο λογος που δεν εβλαλα ποσοστα...
Η ταχυτητα με ενδιεφερε...η αποτυπωση ...και τα καταλοιπα...

εικόνα_Viber_2022-09-13_12-05-17-049.jpg
Εδω ειχα καταλοιπα....χαμηλη ταχυτητα....ουτε που ασχοληθηκα να βγαλω αποτυπωση...

Παμε παρακατω !!!

εικόνα_Viber_2022-09-13_12-05-31-258.jpg
Εδω και σε ολες τουφεκιες...καταλοιπα μηδεν....η καννη μπριλα !!!

εικόνα_Viber_2022-09-13_12-05-44-863.jpg
αρχιζει και στρωνει το πραγμα....ή ειναι ιδεα μου ???

εικόνα_Viber_2022-09-13_12-05-56-696.jpg

Στην τελευταια δοκιμη....Το ιδιο σεταπ με ΑΟ ...την καινουργια...απο σφαγμενα ΒΟΛΚΑΝΟ.. μου εδωσαν
V1,5-399m/s

Λοιπον ακουγω γνωμες παλικαρια...τι συμπερασμα βγαζετε ??

ΕΧΩ κατασταλαξει καπου....Αλλα η γνωμη ολων σας για μενα εχει μεγαλη σημασια και θα την ηθελα!!

ΟΙ δοκιμες εκτος απο το σεταπ με το 1,70χ30 που ειχε Ν7 ....ΚΑΙ εβγαλα ποσοστο συγκεντρωσης...
ολα τα αλλα φυσιγγια...ειχαν σκαγια αχταρμα μεσα απο διαφορα σφαγμενα φυσιγγια δλδ Ν7-6-5-4

View attachment 55525
Εδω ειχα καταλοιπα....χαμηλη ταχυτητα....ουτε που ασχοληθηκα να βγαλω αποτυπωση...

Παμε παρακατω !!!

View attachment 55526

View attachment 55527

View attachment 55528

Στην τελευταια δοκιμη....Το ιδιο σεταπ με ΑΟ ...την καινουργια...απο σφαγμενα ΒΟΛΚΑΝΟ.. μου εδωσαν
V1,5-399m/s

cx2000 2.20 X35 N.5 Z2M 15 6* Πύραυλος ....:):):):)

View attachment 55525

Παμε παρακατω !!!

View attachment 55526

View attachment 55527

View attachment 55528

V1,5-399m/s

η Α0 ειναι μαστρο Νικο δεν ειναι καλη; μονο για τριγωνα κανει στηλτην σε μενα να φτιαξω κανενα ! :p:p:p

Status
Not open for further replies.
Back