Δεν πειραζει βρε κουζουλε μου.....αυτο που μετραει...ειναι το ενδιαφερον....και η αλληλεγκυη
Κρητικαρε !!!
ΥΓ. Εχεις ΠΜ.

Δεν πειραζει βρε κουζουλε μου.....αυτο που μετραει...ειναι το ενδιαφερον....και η αλληλεγκυη
Κρητικαρε !!!
ΥΓ. Εχεις ΠΜ.
Αν κανης καμια δοκημη τωρα,κανεμου μια χαρη γιατη ειμε εκτος και δεν μπορο να στησο μεχρει της 25 του μηνα.βαλτην 2χ35 με τασκοφ και 2000 να δουμε τη θα δοση σε αστεριιιι
5Aυριο.....πρωτα ο Θεος.....θα την εχεις την δοκιμη .....Τι Νουμερο σκαγια θελεις ???
Αν κανης καμια δοκημη τωρα,κανεμου μια χαρη γιατη ειμε εκτος και δεν μπορο να στησο μεχρει της 25 του μηνα.βαλτην 2χ35 με τασκοφ και 2000 να δουμε τη θα δοση σε αστεριιιι
Φυσίγγι συνεργασίας κρητικού και σαμιώτη.Εισε αστεριιιιιι μεσα στο μιαλο μου εισε στα σεταπππ.πολη με ενδιαφερουν ολα.αναμενοοοο![]()
![]()
![]()
Αναμενε και θαδειςΦυσίγγι συνεργασίας κρητικού και σαμιώτη.
Καλυφθείτε γερόντ' αχαχα
Δεν αφήνετε λέω εγώ τους έρωτες να φτιάξετε μαζί κάνα καλό αντιαρματικό ;
![]()
Εισε αστεριιιιιι μεσα στο μιαλο μου εισε στα σεταπππ.πολη με ενδιαφερουν ολα.αναμενοοοο![]()
![]()
![]()
Μαρκα cresamΦυσίγγι συνεργασίας κρητικού και σαμιώτη.
Καλυφθείτε γερόντ' αχαχα
Δεν αφήνετε λέω εγώ τους έρωτες να φτιάξετε μαζί κάνα καλό αντιαρματικό ;
![]()
Εγώ τελείωσα από αυτά, μπορεί στο μέλλον κάποια στιγμή να χρειαστώ σκάγια. Αλλά με λιγο συντήρηση στο υπάρχων στοκ δεν θα φαίνεται στην τσέπη.Τέλεια Νίκο, να τα ευχαριστηθείς!
Από ποιο κατάστημα;
Αυτή η D20 τι ωραία μπαρούτι, το μετάνιωσα που την παράτησα.
Νομιζω ότι δεν υπάρχει ποια.
Mεσα σε RC ήταν?????View attachment 56922Καλησπέρα παιδιά γνωριζετε ποια πυρίτιδα είναι αυτη?View attachment 56923
Οχι Βαγγέλη σε φυσιγγι κουτουμανοςMεσα σε RC ήταν?????