Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν κανης καμια δοκημη τωρα,κανεμου μια χαρη γιατη ειμε εκτος και δεν μπορο να στησο μεχρει της 25 του μηνα.βαλτην 2χ35 με τασκοφ και 2000 να δουμε τη θα δοση σε αστεριιιι

Aυριο.....πρωτα ο Θεος.....θα την εχεις την δοκιμη .....Τι Νουμερο σκαγια θελεις ???

Ξεχασα να σας πω....
Τροποποιησα ενα ενα σεταπ που ειχα με MG2 στα 33 γραμμαρια....Το εκανα λιγο ποιο γρηγορο και αλλαξα
και βυσμα...για δω τι θα μου δωσει....
Το αποτελεσμα μου αρεσε....απλα πρεπει να το ξανα τσεκαρω για να ειμαι 100% σιγουρος....
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν εγραψα το σεταπ στον στοχο !!!

εικόνα_Viber_2022-09-13_12-04-45-401.jpg

εικόνα_Viber_2022-09-13_15-43-26-309.jpg

Αν κανης καμια δοκημη τωρα,κανεμου μια χαρη γιατη ειμε εκτος και δεν μπορο να στησο μεχρει της 25 του μηνα.βαλτην 2χ35 με τασκοφ και 2000 να δουμε τη θα δοση σε αστεριιιι

Κουζουλε μου.....ετοιμο σε εχω...εκλεισα...CX2000-2X35-ΤΑΣΚΩΦ16 -Ν5 -8* πτυχο....68.5 - 57...Κ.Α.Χ.11 χιλιοστα !!!
Το εκλεισα...και σκεπτομουν...τι ξεχασα ρε γαμωτο...δεν εβαλα αλευρι...αυτο εκανα !!! :)
Εκλεισα και κατι δικα μου....με γνησια μαλλινη....και με steel 28 με 40 γραμμαρια σκαγια σε ρελι !!
Μην κανεις ΩΧ...To εκανα εγω πριν απο εσενα....:D
Αυριο ...πρωτα ο Μεγαλοδυναμος....η θα κλαψουνε μανουλες....ή θα γελασει και ο καθε πικραμενος !!!:p:p:p

ΥΓ. Αυτη η πυριτιδα εχει μεγαλυτερο ογκο απο την καινουργια ΑΟ...
Σε 12/70 καλυκα ( 68,5 ) δεν σε αφηνει να κλεισεις με βυσμα SG12 τα 40 γραμμαρια σκαγια δεν βγαινει
η ογκομετρια πρεπει να πας σε χαμηλοτερο βυσμα...να το ξερεις αυτο !!!;)

εικόνα_Viber_2022-09-13_22-40-20-942.jpg

Εισε αστεριιιιιι μεσα στο μιαλο μου εισε στα σεταπππ.πολη με ενδιαφερουν ολα.αναμενοοοο .love. .love. .love.
Φυσίγγι συνεργασίας κρητικού και σαμιώτη.
Καλυφθείτε γερόντ' αχαχα

Δεν αφήνετε λέω εγώ τους έρωτες να φτιάξετε μαζί κάνα καλό αντιαρματικό ;

😂
.yel.

Εισε αστεριιιιιι μεσα στο μιαλο μου εισε στα σεταπππ.πολη με ενδιαφερουν ολα.αναμενοοοο .love. .love. .love.

Να εισαι καλα....θα δουμε τι θα ''δωσουν''....Θα κλεισω και 12/76 τωρα ...και φυγω για δοκιμες...
Περιμενω....να ανοιξουν οι ζωνες....Τα πουλια εφαγαν πολυ πολυ μολυβι...και λακισαν...βγηκαν απο
τις ζωνες...Τα πρωινα που παω....δεν βλεπω ουτε πουπουλο...
Μεχρι το μεσημερακι....θα εχετε νεα μου φιλε !!! :)

Ρε παιδιά κάντε μια ερευνα, δεν είναι και πολλά τα καταστήματα. Το μόνο που έχω να πω στης σφραγισμένες η διαφορά στης τιμες δεν είναι κάτι. Προσοχή στης χύμα, μόνο από επώνυμα καταστήματα και με lot πάνω στην συσκευασία.

Τέλεια Νίκο, να τα ευχαριστηθείς!
Από ποιο κατάστημα;
Εγώ τελείωσα από αυτά, μπορεί στο μέλλον κάποια στιγμή να χρειαστώ σκάγια. Αλλά με λιγο συντήρηση στο υπάρχων στοκ δεν θα φαίνεται στην τσέπη.

Status
Not open for further replies.
Back